zuznka 05.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kuśfa..a ja ma zalatwic pare wycen i czekam i czekam az jeden zadzwoni aby do dopiac do konca..i nie moge niooo podobno cierpliowść popłaca......z naciskiem podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Yello!! Pokazalam sie w tych pieknych debowych progach Jezu, Rasia - Twoje podlogi sa super!! Jakiegos ducha do tej kway porannej macie? Zimno mi dzisiaj....mokro, wieje, i do domu daleko... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja nic nie wiem w sprawie mojego +. Zamilkli. cholerka a mówili do mojej znajomwej która do nich dzwoniła że juz są po rozmowach z tobą Żeeeee keeee ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Duchaty - i jak fajny Housik nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ee nooo ogladam juz dawno tylko przez te 18 dni w wawie sie saposnilem w 5 serii wienc wczoraj nadrobiłek..2 odcinki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja nic nie wiem w sprawie mojego +. Zamilkli. cholerka a mówili do mojej znajomwej która do nich dzwoniła że juz są po rozmowach z tobą Żeeeee keeee ??? no tak...... zadzwonie jutro i ci opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Cuda panie, cuda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzięki Maya A Synkowi za kawusię... ciśnienie leci na łeb, trzeba się wzmocnić... Moniś, Lidszu, zapraszam codziennie. Tylko jakiś cynk poproszę godzinkę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ee nooo ogladam juz dawno tylko przez te 18 dni w wawie sie saposnilem w 5 serii wienc wczoraj nadrobiłek..2 odcinki:)) Eeee, to my fsteczniaki... Wczoraj raptem 6 i 7 z pierwszej serii dra H., ale i w połowie trzeciej serii Lostów. Jak jest czas... Troche jedna bajeczka, trochę druga bajeczka... tylko dużo wina na te bajeczki wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Doberek ja ostatnio to na Hannie Montanie byłam kto ma dzieci w średnio młodszym wieku to wie o co chodzi Moja Młodsza bardzo chętnie się przy tym uwstecznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 to moze nastepną razą jako opiekunkę do mojego syna ją wynajmę i pójdą razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dsień dophry mom..poctem łoedebrała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 to moze nastepną razą jako opiekunkę do mojego syna ją wynajmę i pójdą razem A bardzo proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dsień dophry mom..poctem łoedebrała ?? Nie chcę patrzeć na taaki gruube zdjęcia. Już wiem dlaczego w domku nie będę miała nigdzie luster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dsień dophry mom..poctem łoedebrała ?? Nie chcę patrzeć na taaki gruube zdjęcia. Już wiem dlaczego w domku nie będę miała nigdzie luster. A może nie chcesz sprawdzić, czy się na pewno odbijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dsień dophry mom..poctem łoedebrała ?? Nie chcę patrzeć na taaki gruube zdjęcia. Już wiem dlaczego w domku nie będę miała nigdzie luster. jush wysucam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dsień dophry mom..poctem łoedebrała ?? Nie chcę patrzeć na taaki gruube zdjęcia. Już wiem dlaczego w domku nie będę miała nigdzie luster. jush wysucam... No dobze, dobze... nic tu po mojej złości, nie Synek temu winien, tylko moje łobżarstwo. Mamusia ślicznie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Łob... co? Niemożliwe... Kiej ty scupka laska jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 nioo jo tysz nie rozumujem tego ...ale wis baranek to 100%-owa kobita jezd...wis niee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 nioo jo tysz nie rozumujem tego ...ale wis baranek to 100%-owa kobita jezd...wis niee.. tiaaaaaaa, i dlatemu czasem nam siem roschodzom synapsy w rozumie i on się gubi w rozumieniu... 100 procent to straszna panie moc jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts