malgos2 05.05.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Lomatkozcorkom, ale tu psioczom. mama nie słucha, poszaleć można... To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Śpimy, śpimy - nie wszyscy mamy wolne zawody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A my nie śpimy i kawkę przynosimy http://zachcialomisiegotowac.blox.pl/resource/kawa1_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 to ja ją wypiję a Rasi bliżej południa zrobię świeżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 to ja ją wypiję a Rasi bliżej południa zrobię świeżą Hej! To posiorbiemy z jednej filiżanki. Jestem na nóżkach i pędzę na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 to ja ją wypiję a Rasi bliżej południa zrobię świeżą Hej! To posiorbiemy z jednej filiżanki. Jestem na nóżkach i pędzę na budowę. Rasia - nie wierzę, kochana ty się połóż do łożka może ty lunatykujesz, weż uszczypnij się albo cusik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj Moniś! A ten bezik, to duże krzaczki, czy odnóżki jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja tylko wspomnę, że na zlocie w Urzucie jednak będę i rasiowy domek chciałabym zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 To są odnóżki co powyłaziły z ziemii obok tych dużych i są różnej wielkości 0,5m-1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja tylko wspomnę, że na zlocie w Urzucie jednak będę i rasiowy domek chciałabym zobaczyć Justyś, no nie ma innej opcji! A z trasy gdańskiej, to masz mnie dosłownie po drodze, nie wjeżdżając do stolycy wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 To są odnóżki co powyłaziły z ziemii obok tych dużych i są różnej wielkości 0,5m-1,5m To fantastycznie! Bardzo chętnie stanę się dla tego stadka rodziną zastępczą. Tylko jakiegoś specjalistę muszę się zapytać kiedy i jak by było najlepiej, bo ja się nie znam na tym wcale a wcale , a może Ty Moniś wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja tylko wspomnę, że na zlocie w Urzucie jednak będę i rasiowy domek chciałabym zobaczyć Justyś, no nie ma innej opcji! A z trasy gdańskiej, to masz mnie dosłownie po drodze, nie wjeżdżając do stolycy wcale. my planujemy, że dzień wcześniej do Łodzi do siostry męża podjedziemy i rano w sobotę do stolicy dasz mi dokładne namiary to np. możemy do Was zajechać a później razem do Urzutu ... jak będzie Tobie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasiu ja swoje posadziłam w zeszłym tygodniu i żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasiulka, na dobry początek dnia pachnący bez. A wiecie co mi w google nawyskakiwało jak wpisałam bez? Wszystko co jest bez. To dopiero ostry początek dnia http://images6.fotosik.pl/192/1bbbfb46a2ae352cmed.jpg Dzięki za uratowanie tyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja tylko wspomnę, że na zlocie w Urzucie jednak będę i rasiowy domek chciałabym zobaczyć Justyś, no nie ma innej opcji! A z trasy gdańskiej, to masz mnie dosłownie po drodze, nie wjeżdżając do stolycy wcale. my planujemy, że dzień wcześniej do Łodzi do siostry męża podjedziemy i rano w sobotę do stolicy dasz mi dokładne namiary to np. możemy do Was zajechać a później razem do Urzutu ... jak będzie Tobie pasowało Urzut masz Justyś po drodze z Łodzi, a do mnie jeszcze jakieś 40km... Wyślę Ci namiary, to sobie rozplanujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasiulka, na dobry początek dnia pachnący bez. A wiecie co mi w google nawyskakiwało jak wpisałam bez? Wszystko co jest bez. To dopiero ostry początek dnia http://images6.fotosik.pl/192/1bbbfb46a2ae352cmed.jpg Dzięki za uratowanie tyłka. Ślicznie pachnie przez monitor! Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasiu ja swoje posadziłam w zeszłym tygodniu i żyją To baaardzo optymistycznie brzmi... , to kiedy można się po nie zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasia - machniesz do mnie foty z Raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasiu a może jutro będziesz u siebie na budowie to bym cię nawiedziła co i przywiozła te kszaczuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts