rasia 06.05.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasiu a może jutro będziesz u siebie na budowie to bym cię nawiedziła co i przywiozła te kszaczuny Jasne, że będę!... czekała na Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasia - machniesz do mnie foty z Raju poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rasia - machniesz do mnie foty z Raju poszło dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę Rasiula jak Monia się jutro do ciebie wybiera, to może ja też wpadnę z moją małą paskudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę Rasiula jak Monia się jutro do ciebie wybiera, to może ja też wpadnę z moją małą paskudą to może ja też - z moją paskudą dajcie znać o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Fajnie macie, tak się spotykać na zawołanie. Jakby co też mam bzy do rozdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Fajnie macie, tak się spotykać na zawołanie. Jakby co też mam bzy do rozdania. To je trzymaj dla swojej sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Fajnie macie, tak się spotykać na zawołanie. Jakby co też mam bzy do rozdania. To je trzymaj dla swojej sąsiadki Osłonię je drutem kolczastym i podłącze pod 220, aby nikomu nie przyszło do głowy skusić sie choć na kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Lidszu, Zuzanka - dam znać wieczorem okiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dziendoberek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dobry Duszku, dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Fajnie macie, tak się spotykać na zawołanie. Jakby co też mam bzy do rozdania. Edyś a ile masz tych bezów ostanie się jakiś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzińbry . Rasia, nie wolno wstawać za wcześnie. Ja wstałem i jestem cho ry. Tylko co można budować o 2 w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Lidszu, Zuzanka - dam znać wieczorem okiej? OK Edmar, jakbyś miała dużo tych bzów, to ja też bym chętnie chciała poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja tylko wspomnę, że na zlocie w Urzucie jednak będę i rasiowy domek chciałabym zobaczyć Justyś, no nie ma innej opcji! A z trasy gdańskiej, to masz mnie dosłownie po drodze, nie wjeżdżając do stolycy wcale. my planujemy, że dzień wcześniej do Łodzi do siostry męża podjedziemy i rano w sobotę do stolicy dasz mi dokładne namiary to np. możemy do Was zajechać a później razem do Urzutu ... jak będzie Tobie pasowało Urzut masz Justyś po drodze z Łodzi, a do mnie jeszcze jakieś 40km... Wyślę Ci namiary, to sobie rozplanujesz... no właśnie sprawdzałam ... cholerka jak tu starego na to namówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pasie, Lidszu parę sztuków jeszcze jest, to pewnie coś jeszcze się ostanie. Poza tym co i rusz nowe gałązki z ziemi wyrastają, wygląda to, że samo się to rozsiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 O na bezik to i ja się piszę I na jakieś spotkanko tysz chętnie Może w moje strony zabłądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A gdzie duch, się pytam? Ostatni raz był słyszany na fotelu u fryzjera (oooops ) Ściślej, właśnie siadał na nim... Może coś poszło nie tak? Duchaty? Piwko? Wyjdziesz z nory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hejka Nic jeszcze niewiem bo małża jeszcze nie ma. Lidszu, Rasia a wy o której macie jutro wogóle czas? Jakby co to rano dam znać bo już ślepy mi się zaleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A gdzie duch, się pytam? Ostatni raz był słyszany na fotelu u fryzjera (oooops ) Ściślej, właśnie siadał na nim... Może coś poszło nie tak? Duchaty? Piwko? Wyjdziesz z nory? ale nie poszedł sie golić , cooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts