dobroszka 06.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 rasiulka jak zajrzysz na Forum to wdepnij do barranków komentów i napraw mojego byka pliiiiis , bo mnie to byczysko w oczy kłuje i ludzi straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A gdzie duch, się pytam? Ostatni raz był słyszany na fotelu u fryzjera (oooops ) Ściślej, właśnie siadał na nim... Może coś poszło nie tak? Duchaty? Piwko? Wyjdziesz z nory? ale nie poszedł sie golić , cooo ? Nie wiem, przez fona nie było słychać ocierania brzytwy Ale kto tam wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A gdzie duch, się pytam? Ostatni raz był słyszany na fotelu u fryzjera (oooops ) Ściślej, właśnie siadał na nim... Może coś poszło nie tak? Duchaty? Piwko? Wyjdziesz z nory? Hejka! Ja właśnie wróciłam od fryzjera! Golenia nie zamawiałam, ale jestem uczesana na wprost na jutrzejsze spotkanko... No i pyyyszne drinki serwują u tej mojej Pani Fryzjer... mlask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 rasiulka jak zajrzysz na Forum to wdepnij do barranków komentów i napraw mojego byka pliiiiis , bo mnie to byczysko w oczy kłuje i ludzi straszy Już poprawiłam... przed fryzjerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dawaj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A gdzie duch, się pytam? Ostatni raz był słyszany na fotelu u fryzjera (oooops ) Ściślej, właśnie siadał na nim... Może coś poszło nie tak? Duchaty? Piwko? Wyjdziesz z nory? Hejka! Ja właśnie wróciłam od fryzjera! Golenia nie zamawiałam, ale jestem uczesana na wprost na jutrzejsze spotkanko... No i pyyyszne drinki serwują u tej mojej Pani Fryzjer... mlask! Drinki u fryzjera? Hmmm, to coś ponad Jagą Hrupało? I do tego mlask! Po f r y z j e r z e!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pani Fryzjer właśnie otworzyła salonik 02. maja! i gdzie w moim bloku!!! i to jeszcze w dodatku MOJA RODZINNA PANI FRYZJER... od której nawet Młody nie zwiewa Uwielbiaaam drzemkę na fotelu z driniem w dłoni... Polecam! Mlask! Zadzwoniliśmy z Księciuniem o 21.00, żeby się zapisać, a tu pada odpowiedź, że za pół godzinki wódka będzie zimna!!! Hej! Tak lubię! I Księciunio obgolony i ja uczesana i ... wódka była zimna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 łeeee trza było dzwonić, bo ja już mam w lustrze jakieś yetiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 łeeee trza było dzwonić, bo ja już mam w lustrze jakieś yetiii Wpadnij jutro rano po drodze do pracy... Gorzej z zimną... Odbijemy sobie wieczorem, bo przecież jutro zostaniesz porwana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Aaaa widzisz zapomniałam... zobaczę czy dam sie porwać bo mam jakies urwanie jajec w robocie ( z US - więc praca od 17.00 do 3 rano ) a jeszcze moja przyjaciółka ma trochę kłopotów- zresztą jej córa ma to samo co miała Twoja z żoładkiem - nie wiadomo o co kaman. Plus kilka innych rzeczy jej się zwaliło, więc nie wiem czy nie będe potrzebna. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pani Fryzjer właśnie otworzyła salonik 02. maja! i gdzie w moim bloku!!! i to jeszcze w dodatku MOJA RODZINNA PANI FRYZJER... od której nawet Młody nie zwiewa Uwielbiaaam drzemkę na fotelu z driniem w dłoni... Polecam! Mlask! Zadzwoniliśmy z Księciuniem o 21.00, żeby się zapisać, a tu pada odpowiedź, że za pół godzinki wódka będzie zimna!!! Hej! Tak lubię! I Księciunio obgolony i ja uczesana i ... wódka była zimna! O w mordeczkę, to jest dopiero serwis... Na ursynówku taka cywilizacja jeszcze nie występuje No ciekawemy coś z siebie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pani Fryzjer właśnie otworzyła salonik 02. maja! i gdzie w moim bloku!!! i to jeszcze w dodatku MOJA RODZINNA PANI FRYZJER... od której nawet Młody nie zwiewa Uwielbiaaam drzemkę na fotelu z driniem w dłoni... Polecam! Mlask! Zadzwoniliśmy z Księciuniem o 21.00, żeby się zapisać, a tu pada odpowiedź, że za pół godzinki wódka będzie zimna!!! Hej! Tak lubię! I Księciunio obgolony i ja uczesana i ... wódka była zimna! O w mordeczkę, to jest dopiero serwis... Na ursynówku taka cywilizacja jeszcze nie występuje No ciekawemy coś z siebie zrobiła No jak to co? Bóstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pani Fryzjer właśnie otworzyła salonik 02. maja! i gdzie w moim bloku!!! i to jeszcze w dodatku MOJA RODZINNA PANI FRYZJER... od której nawet Młody nie zwiewa Uwielbiaaam drzemkę na fotelu z driniem w dłoni... Polecam! Mlask! Zadzwoniliśmy z Księciuniem o 21.00, żeby się zapisać, a tu pada odpowiedź, że za pół godzinki wódka będzie zimna!!! Hej! Tak lubię! I Księciunio obgolony i ja uczesana i ... wódka była zimna! O w mordeczkę, to jest dopiero serwis... Na ursynówku taka cywilizacja jeszcze nie występuje No ciekawemy coś z siebie zrobiła No jak to co? Bóstwo! Nooooo masz, tylko czy zimna jakich śladów nie zostawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pani Fryzjer właśnie otworzyła salonik 02. maja! i gdzie w moim bloku!!! i to jeszcze w dodatku MOJA RODZINNA PANI FRYZJER... od której nawet Młody nie zwiewa Uwielbiaaam drzemkę na fotelu z driniem w dłoni... Polecam! Mlask! Zadzwoniliśmy z Księciuniem o 21.00, żeby się zapisać, a tu pada odpowiedź, że za pół godzinki wódka będzie zimna!!! Hej! Tak lubię! I Księciunio obgolony i ja uczesana i ... wódka była zimna! O w mordeczkę, to jest dopiero serwis... Na ursynówku taka cywilizacja jeszcze nie występuje No ciekawemy coś z siebie zrobiła No jak to co? Bóstwo! Nooooo masz, tylko czy zimna jakich śladów nie zostawiła? W przeciwieństwie do dnie wietrznych... dzisiaj mam ład na łbie i kiełbie we łbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.05.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzięki za ratunek ort. zimne Bóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Doberek Bóstwo no to dziś wieczorem chyba baaaardzo ważne spotkanie się szykuje, żeś tak się na nie odpicowała buziaki wszystkim zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witanko.... A może Rasia nas uraczy fota jaką... hę? no takie fryzjery to żyć będą.... a jakąś dobrą kosmetyczkę macie.... muszę coś z pazurkami zrobić... bo mnie już do szału doprowadzać zaczynają no to macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzięki za ratunek ort. zimne Bóstwo NP Dobrosiu. Ale dlaczego zimne? /bo, że bóstwo to rozumiem/ Doberek Bóstwo no to dziś wieczorem chyba baaaardzo ważne spotkanie się szykuje, żeś tak się na nie odpicowała buziaki wszystkim zostawiam Nie jestem odpicowana, tylko wyprostowana... witanko.... A może Rasia nas uraczy fota jaką... hę? Foty nie ma – klisza się zacięła no takie fryzjery to żyć będą.... a jakąś dobrą kosmetyczkę macie.... muszę coś z pazurkami zrobić... bo mnie już do szału doprowadzać zaczynają no to macie? Manicurzystkę znaczy? No mamy, mamy i to w tym samym miejscu. DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM I ZAPRASZAM DO DZIENNICZKA! DEMOLKA SIĘ ZACZĘŁA W ŚRODKU DOMU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejeczka! Ja też bym to BÓSTWO chętnie zobaczyła. A na to nie mogę patrzeć http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/041.gif http://img21.imageshack.us/img21/3589/kamieniedemolkaimg6391.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Demolka, demolka, demolka u Bóstwa Hejka, dzień doberrrek, najbardziej nas cieszy odgrodzenie od Tajemniczego Ogrodu - teraz już można przyjechać z suczą, która od razu by pobiegła zborsuczyć się w bagienku w Tajemniczym i wracałaby - co się jej zdarza - jako szlamdog . A tak będzie tylko wymlaskana przez Filipa, ale to loosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts