MonikaC 07.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejka ŁAzienka piękna a co do kamyczków to ja miałam taką cichą nadzieję że pójdą do poprawki No i jak kto dzisiaj będzie u Rasi??? Ja za pół godzinki powinnam dać znać czy jadę no chyba że Rasia ma dzisiaj inne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejka ŁAzienka piękna a co do kamyczków to ja miałam taką cichą nadzieję że pójdą do poprawki No i jak kto dzisiaj będzie u Rasi??? Ja za pół godzinki powinnam dać znać czy jadę no chyba że Rasia ma dzisiaj inne plany Już wysłałam na pw adresik i wskazówki dojazdowe Właśnie zbieram pupę i jadę na budowę. Do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Rasia - łazienka dzieciów fajnie wyszla Cudne są te umywaleczki? Co to? A co położysz w miejsce starych kamyczków? Nowe czy może cuś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Rasia, piękne podłogi masz na górze A będziesz kłaść jeszcze raz kamyczki, czy wymyśliłaś coś innego ? Ja nie wiem czy dam radę dzisiaj dojechać, bo właśnie dzwonili do mnie z urzędu, że muszę przyjechać, bo im się nie podoba jedna kreseczka dotycząca odległości domu od granicy, która nie została narysowana pod kątem prostym Tak do końca nie wiem o co pani chodziło i muszę się do nich wybrać i zobaczyć na własne oczy Kuźwa rozniosę chyba ten urząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Rasia - łazienka dzieciów fajnie wyszla Cudne są te umywaleczki? Co to? A co położysz w miejsce starych kamyczków? Nowe czy może cuś innego? Umywalki to roca hall, wc i bidet są tej samej serii, więc mam nadzieję, że będzie wszystko pasić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Rasia, piękne podłogi masz na górze A będziesz kłaść jeszcze raz kamyczki, czy wymyśliłaś coś innego ? Ja nie wiem czy dam radę dzisiaj dojechać, bo właśnie dzwonili do mnie z urzędu, że muszę przyjechać, bo im się nie podoba jedna kreseczka dotycząca odległości domu od granicy, która nie została narysowana pod kątem prostym Tak do końca nie wiem o co pani chodziło i muszę się do nich wybrać i zobaczyć na własne oczy Kuźwa rozniosę chyba ten urząd Lidzik, jestem na budowie do wieczora... spoko... załatw kreseczkę i Panią przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Chwała Bogu, że te kamyczki dają sie wykuć bez uszkadzania gresu....uff... Ale jakie masz ładne ogrodzenie ! Musze przyjechać podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jestem na budowie do wieczora... I zdążysz się przebrać za Bóstwo i dotrzeć do mniasta? Ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kuźwa rozniosę chyba ten urząd Tylko spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejeczka! To wsiadaj w bruma i brum, brum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kuźwa rozniosę chyba ten urząd Tylko spokojnie... tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Rasia, piękne podłogi masz na górze A będziesz kłaść jeszcze raz kamyczki, czy wymyśliłaś coś innego ? Ja nie wiem czy dam radę dzisiaj dojechać, bo właśnie dzwonili do mnie z urzędu, że muszę przyjechać, bo im się nie podoba jedna kreseczka dotycząca odległości domu od granicy, która nie została narysowana pod kątem prostym Tak do końca nie wiem o co pani chodziło i muszę się do nich wybrać i zobaczyć na własne oczy Kuźwa rozniosę chyba ten urząd Lidzik, jestem na budowie do wieczora... spoko... załatw kreseczkę i Panią przy okazji... postaram się załatwić kreseczkę zaraz wsiadam do samochodu i jadę - tylko Persen sobie łyknę jak dam radę to wpadnę, aby się odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jestem na budowie do wieczora... I zdążysz się przebrać za Bóstwo i dotrzeć do mniasta? Ha? No pewnie, że Ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejeczka! To wsiadaj w bruma i brum, brum... W robocie siedzę http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify31/042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Chwała Bogu, że te kamyczki dają sie wykuć bez uszkadzania gresu....uff... Ale jakie masz ładne ogrodzenie ! Musze przyjechać podpatrzeć Łatwość ich wykuwania świadczy i słabości wiązania z podłożem... a właściwie zupełnego braku tegoż wiązania... , co mi teraz baaardzo ułatwia sprawę, bo sama wczoraj wzięłam młotek, dłutko i kułam... To jak wieczorkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejeczka! To wsiadaj w bruma i brum, brum... W robocie siedzę http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify31/042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jestem na budowie do wieczora... I zdążysz się przebrać za Bóstwo i dotrzeć do mniasta? Ha? No pewnie, że Ha!!! No to HA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Bardzo mi przykro alejanie dojadę. Jakiś kiepski dzień dzisiaj mam, mały marudzi że mnie zaraz rozniesie i jeszcze do przedszkola musze podjechać bo przyjęli gadzinkę do państwowego ale do Rembertowa no ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Monika, super, że młodego przyjęli do przedszkola Wiem, że chciałaś u nas, ale Rembertów też OK. Może we wrześniu uda się go do nas przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Biedne kamyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts