MonikaC 08.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ale mi fajnie Moniś otworzyłaś stronkę. To kiedy wpadasz? Rasieńko ja naprawdę ciebie bardzo przepraszam bo ciągle chcę ale coś mi wypada - u mnie to normalnie istne koło fortuny :/ Może w końcy po niedzieli co??? A jutro jesteś - tylko nie wiem jeszcze co mó małż wymyśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No kooochana, musisz przyspieszyć, do 100 strony coraz bliżej... Właśnie sobie robię do środy wooolne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ale mi fajnie Moniś otworzyłaś stronkę. To kiedy wpadasz? Rasieńko ja naprawdę ciebie bardzo przepraszam bo ciągle chcę ale coś mi wypada - u mnie to normalnie istne koło fortuny :/ Może w końcy po niedzieli co??? A jutro jesteś - tylko nie wiem jeszcze co mó małż wymyśli? Moniś, nie przejmuj się mną i moim natręctwem pytań... Wiem, że masz do mnie staasznie daleko i nie po drodze... , ale jak tylko Ci zaświta pomysł na taaką wyprawę, to puść jakiś sygnał lub sms-a i wystrzelę na budowę z prędkością Dżina z butelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Moniś, nie przejmuj się mną i moim natręctwem pytań... Wiem, że masz do mnie staasznie daleko i nie po drodze... , ale jak tylko Ci zaświta pomysł na taaką wyprawę, to puść jakiś sygnał lub sms-a i wystrzelę na budowę z prędkością Dżina z butelki. Eee tam ja się nie przejmuję bop bardzo mi miło . Dżin powiadasz - a życzenia spełniasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Majka, dawaj to okno i już, bo dziurę w głowie wydrapiesz. Ja mam trzy nieplanowane okna , dopiero w praniu wyszło,że bedzie fajjnie je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on? To Monia ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on? Jesssoo a co to jest i czym się to karmi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on? Jesssoo a co to jest i czym się to karmi ? Przerzucę z Moni dzienniczka i mam nadzieję, że się nie pogniewa... WINOBLUSZCZ TRÓJKLAPOWY http://lh6.ggpht.com/_QAJ8AE6G9_0/SZMbGNtWUpI/AAAAAAAAA-I/26IonCwN2gQ/s800/winobluszcz%20trojklapowy%2010_final.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on? Jesssoo a co to jest i czym się to karmi ? najbardziej lubi jak sie go podleje jak jest za sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trójklapowy ? A te klapy to samoopadające ? Jakiś serwis do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on? Jesssoo a co to jest i czym się to karmi ? Przerzucę z Moni dzienniczka i mam nadzieję, że się nie pogniewa... WINOBLUSZCZ TRÓJKLAPOWY http://lh6.ggpht.com/_QAJ8AE6G9_0/SZMbGNtWUpI/AAAAAAAAA-I/26IonCwN2gQ/s800/winobluszcz%20trojklapowy%2010_final.jpg Rasia dzieki za łopatologię to zawsze działa znaczy się mam się dopytać MOniki C ? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trójklapowy ? A te klapy to samoopadające ? Jakiś serwis do tego ? Jak ja się cieszę, że ta praca Cię nie pożarła i wróciłaś w świetnej formie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trójklapowy ? A te klapy to samoopadające ? Jakiś serwis do tego ? Jest jeszcze pięcioklapowy ale wolniej rosnie ... a serwis jest zawsze ........... a ja tak przy okazji .... a co z moim pasztetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trójklapowy ? A te klapy to samoopadające ? Jakiś serwis do tego ? Jest jeszcze pięcioklapowy ale wolniej rosnie ... a serwis jest zawsze ........... a ja tak przy okazji .... a co z moim pasztetem Dobre pytanie Jakby co - jeszcze mam zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on? Jesssoo a co to jest i czym się to karmi ? Przerzucę z Moni dzienniczka i mam nadzieję, że się nie pogniewa... WINOBLUSZCZ TRÓJKLAPOWY http://lh6.ggpht.com/_QAJ8AE6G9_0/SZMbGNtWUpI/AAAAAAAAA-I/26IonCwN2gQ/s800/winobluszcz%20trojklapowy%2010_final.jpg Rasia dzieki za łopatologię to zawsze działa znaczy się mam się dopytać MOniki C ? tak? Tak, tak i jakbyś się już wybierała na zakupy, to chętnie wybiorę się z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trójklapowy ? A te klapy to samoopadające ? Jakiś serwis do tego ? Jest jeszcze pięcioklapowy ale wolniej rosnie ... a serwis jest zawsze ........... a ja tak przy okazji .... a co z moim pasztetem Dobre pytanie Jakby co - jeszcze mam zapas Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 a podobno pięcioklapowy zmiania kolor na zimę, trójklapowy już nie.........czy to dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ładny ten winobluszcz - czy nada się na pionową ścianę garażu mojego sąsiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rasiu ja jestem pewna, ze będę sie zaopatrywać w pnącza ... mam dylematy w jakie ... winobluszcz jest fajny, że zmienny i kolorowy, a to lubię ... rdest auberta, bo szybko rośnie ... clematisy, bo kolorowe ... wiciokrzew, bo ładnie pachnie a, że potrzebuję tego trochę, to sobie chyba pomącę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts