Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Ale mi fajnie Moniś otworzyłaś stronkę. :D

To kiedy wpadasz? 8)

Rasieńko ja naprawdę ciebie bardzo przepraszam bo ciągle chcę ale coś mi wypada - u mnie to normalnie istne koło fortuny :/ Może w końcy po niedzieli co??? :roll: :roll: :roll: A jutro jesteś - tylko nie wiem jeszcze co mó małż wymyśli?

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale mi fajnie Moniś otworzyłaś stronkę. :D

To kiedy wpadasz? 8)

Rasieńko ja naprawdę ciebie bardzo przepraszam bo ciągle chcę ale coś mi wypada - u mnie to normalnie istne koło fortuny :/ Może w końcy po niedzieli co??? :roll: :roll: :roll: A jutro jesteś - tylko nie wiem jeszcze co mó małż wymyśli?

Moniś, nie przejmuj się mną i moim natręctwem pytań... :wink: Wiem, że masz do mnie staasznie daleko i nie po drodze... :( , ale jak tylko Ci zaświta pomysł na taaką wyprawę, to puść jakiś sygnał lub sms-a i wystrzelę na budowę z prędkością Dżina z butelki. :wink: :lol: :lol:

Moniś, nie przejmuj się mną i moim natręctwem pytań... :wink: Wiem, że masz do mnie staasznie daleko i nie po drodze... :( , ale jak tylko Ci zaświta pomysł na taaką wyprawę, to puść jakiś sygnał lub sms-a i wystrzelę na budowę z prędkością Dżina z butelki. :wink: :lol: :lol:

Eee tam ja się nie przejmuję bop bardzo mi miło :). Dżin powiadasz - a życzenia spełniasz :) :)

Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę ;) na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on?

Jesssoo a co to jest i czym się to karmi ? :o

Przerzucę z Moni dzienniczka i mam nadzieję, że się nie pogniewa... 8)

WINOBLUSZCZ TRÓJKLAPOWY

http://lh6.ggpht.com/_QAJ8AE6G9_0/SZMbGNtWUpI/AAAAAAAAA-I/26IonCwN2gQ/s800/winobluszcz%20trojklapowy%2010_final.jpg

Dziewczyny kiedyś podczytałam, że macie metę ;) na winobluszcz trójklapowy ? ... jak tak to po ile? i jaki duży? i gdzież on?

WINOBLUSZCZ TRÓJKLAPOWY

http://lh6.ggpht.com/_QAJ8AE6G9_0/SZMbGNtWUpI/AAAAAAAAA-I/26IonCwN2gQ/s800/winobluszcz%20trojklapowy%2010_final.jpg

Rasia :) dzieki za łopatologię :) to zawsze działa ;) :lol: :lol:

znaczy się mam się dopytać MOniki C ? tak?

Trójklapowy ? A te klapy to samoopadające ? Jakiś serwis do tego ?

Jest jeszcze pięcioklapowy ;) ale wolniej rosnie ;) ... a serwis jest zawsze ;) ........... a ja tak przy okazji .... a co z moim pasztetem ;) :lol: :lol:

Dobre pytanie :) Jakby co - jeszcze mam zapas :)

WINOBLUSZCZ TRÓJKLAPOWY

Rasia :) dzieki za łopatologię :) to zawsze działa ;) :lol: :lol:

znaczy się mam się dopytać MOniki C ? tak?

Tak, tak i jakbyś się już wybierała na zakupy, to chętnie wybiorę się z Tobą... 8) :D

Trójklapowy ? A te klapy to samoopadające ? Jakiś serwis do tego ?

Jest jeszcze pięcioklapowy ;) ale wolniej rosnie ;) ... a serwis jest zawsze ;) ........... a ja tak przy okazji .... a co z moim pasztetem ;) :lol: :lol:

Dobre pytanie :) Jakby co - jeszcze mam zapas :)

Ja też. :oops: 8) :wink:

Rasiu ja jestem pewna, ze będę sie zaopatrywać w pnącza :) ... mam dylematy w jakie ;)

... winobluszcz jest fajny, że zmienny i kolorowy, a to lubię ;)

... rdest auberta, bo szybko rośnie :)

... clematisy, bo kolorowe :)

... wiciokrzew, bo ładnie pachnie ;)

a, że potrzebuję tego trochę, to sobie chyba pomącę ;)