ghost34 10.05.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 withanko ...cieszem siem wis:) aaaa..wcoraj s kumplem sjedlismy lisaka ..rasia miooodzio ten kornik był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 a mi się podobały te pierwsze - takie "profesjonalnie położone" Tak na serio - super, że udało się je ponownie "profesjonalnie" ułożyć Całość robi niesamowite wrażenie!!! Mam nadzieję, że mój M nie zagląda do Twojego dziennika - jak zobaczy ten motór - będzie tu "lukał" cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no teraz to masz kamyczki!!!!!!!!!!!!!!!! PIĘKNE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 withanko ...cieszem siem wis:) aaaa..wcoraj s kumplem sjedlismy lisaka ..rasia miooodzio ten kornik był.. Tylko nie mów, że zjadłeś kornika!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 withanko ...cieszem siem wis:) aaaa..wcoraj s kumplem sjedlismy lisaka ..rasia miooodzio ten kornik był.. Tylko nie mów, że zjadłeś kornika!? Biedne zwierzatko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Duch zjadł lisa, czy kornika? Jeżeli kornika to co on miał na myśli?Mój syn próbuje wszystko co nadaje się do zjedzenia. Po kim on to ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 a mi się podobały te pierwsze - takie "profesjonalnie położone" Tak na serio - super, że udało się je ponownie "profesjonalnie" ułożyć Całość robi niesamowite wrażenie!!! Mam nadzieję, że mój M nie zagląda do Twojego dziennika - jak zobaczy ten motór - będzie tu "lukał" cały czas Niech nie luka, tylko wsiadajcie na motór i wpadajcie. A kamyki na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jessu piękne są - i o tochodziło!!!! Normalnie muszę je pomacać w tym tygodniu, muszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Duch zjadł lisa, czy kornika? Jeżeli kornika to co on miał na myśli? Mój syn próbuje wszystko co nadaje się do zjedzenia. Po kim on to ma? Gwoli wyjaśnienia, to był lizak z zatopionym kornikiem w środku. Duszek natomiast po mnie tego na pewno nie odziedziczył... bo ja swojego lizaka ze skorpionem w środku cały czas noszę głęboko w torebce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jessu piękne są - i o tochodziło!!!! Normalnie muszę je pomacać w tym tygodniu, muszę! Mus to mus... hi, hi... W środę zjeżdżają Duchi i będą czarować moje dechy i ipe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Co to za choppera ma Twój mąż?( nie mów mojemu, bo on ma tylko wędki i motorki w głowie, ciiiiiiiiiiiii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 NIestety - właśnie weszłam do domu ,więc raport z kamyczków Rasi będzie może jutro (jak sie Rasia zgodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Rasia kamyczki mnie powaliły. Po prostu wyglądają kapitalnie. Cieszę się, że w końcu się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 kamyczki same w sobie są na pewno lepsze od poprzednich, ale ja to chętnie zobaczyłbym ich cały kontekst bo tak to nie wiadomo o co chodzi (poza tym detalem strumyczkowym ) Cóż. uzbrajam się wiec w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 kamyczki same w sobie są na pewno lepsze od poprzednich, ale ja to chętnie zobaczyłbym ich cały kontekst bo tak to nie wiadomo o co chodzi (poza tym detalem strumyczkowym ) Cóż. uzbrajam się wiec w cierpliwość To jeszcze chwilkę, bo posprzątać muszę... Cześć Marek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Rasia kamyczki mnie powaliły. Po prostu wyglądają kapitalnie. Cieszę się, że w końcu się udało. A jak ja się Edyś cieszę... Skończył się dwumiesięczny kossszzzzmar wchodzenia do domu i patrzenia na tamten bubel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 kamyczki same w sobie są na pewno lepsze od poprzednich, ale ja to chętnie zobaczyłbym ich cały kontekst bo tak to nie wiadomo o co chodzi (poza tym detalem strumyczkowym ) Cóż. uzbrajam się wiec w cierpliwość To jeszcze chwilkę, bo posprzątać muszę... Cześć Marek! Cześć, cześć przez moment pomyślałem, że w naturalnej wodzie byłyby te kamyczki git ! ale chyba Filip by CI ją latem wypijał :) Gdzie to w ogóle jest? w salonie ? gdzieś pomiędzy czymś (jako granica)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 wróciłem od daggulki ze spotkanio....:)mamus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 To Ty sie na jakieś wesele załapałeś na krzywy ryj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts