rasia 10.05.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Co to za choppera ma Twój mąż? ( nie mów mojemu, bo on ma tylko wędki i motorki w głowie, ciiiiiiiiiiiii ) To jest jakaś Honda ... cośtam... retro ... nie wiem, obchodzę TO z daleka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 wróciłem od daggulki ze spotkanio..na kwilkiem sdjenciem wklejem..:)mamus:) http://img24.imageshack.us/img24/4737/wsytcy.th.jpg Ale szalejesz Synku... A napisz mamusi z kim tak grzecznie się bawiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 od prawyj daggulka (smocyca snacy) edzia ..eeee ktos tam potem malz daggulki o reste to smocyce spytej bo jo nie paminthom nickuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no ju.ż mmówie ...sorki, że się bez proszenia ryje , ale czuje sie zobowiązana do wyjaśnień od lewej: Ewa, żona adiqq, potem ich senek Franuś, potem adiqq, następnie Ewus z mężem następnie mój małż, potem tego pana to nie trza przedstawiać potem Edzia i na końcu moja niewyjściowa facjata za obiektywem małż Edzi - Marek, ale na zdjęciu nie ma jeszcze Piejara z synem Jackiem ktory dojechał później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 kamyczki same w sobie są na pewno lepsze od poprzednich, ale ja to chętnie zobaczyłbym ich cały kontekst bo tak to nie wiadomo o co chodzi (poza tym detalem strumyczkowym ) Cóż. uzbrajam się wiec w cierpliwość To jeszcze chwilkę, bo posprzątać muszę... Cześć Marek! Cześć, cześć przez moment pomyślałem, że w naturalnej wodzie byłyby te kamyczki git ! ale chyba Filip by CI ją latem wypijał :) Gdzie to w ogóle jest? w salonie ? gdzieś pomiędzy czymś (jako granica)? Jeden pas kamieni ciągnie się od samego wejścia do schodów do zimowego ogrodu, a drugi od lewej ściany holu, czyli zaczyna się pod docelowymi schodami, przecina ten pierwszy i ciągnie się do prawej ściany domu, oddzielając kuchnię od jadalni... zaraz poszukam jakieś zdjęcia... W sumie jest ich ok.20mb. http://img232.imageshack.us/img232/9756/img6527.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no ju.ż mmówie ...sorki, że się bez proszenia ryje , ale czuje sie zobowiązana do wyjaśnień od lewej: Ewa, żona adiqq, potem ich senek Franuś, potem adiqq, następnie Ewus z mężem następnie mój małż, potem tego pana to nie trza przedstawiać potem Edzia i na końcu moja niewyjściowa facjata za obiektywem małż Edzi - Marek, ale na zdjęciu nie ma jeszcze Piejara z synem Jackiem ktory dojechał później Bardzo pięknie dziękować! A stawicie się w takim fajnym komplecie na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 o widzisz, dziękuję bardzo za pomoc. Teraz bardziej umiem się odnaleźć bo nijak tak zachwycać sie czymś bez kontekstu... teraz jestem kontent ! :) Czyli to w zasadzie nawiguje posrodku całego dołu i dzieli. To m isię podoba. Jeszcze tylko trzeba kiedys zerknąć jak to sie potoczy wokoło... wiem, że to chore, ale nie pomyślałaś choć przez chwilę by tam faktycznie mieć prawdziwą wodę? Pewnie to jakieś nierealne w tym klimacie i kulturze, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no ju.ż mmówie ...sorki, że się bez proszenia ryje , ale czuje sie zobowiązana do wyjaśnień od lewej: Ewa, żona adiqq, potem ich senek Franuś, potem adiqq, następnie Ewus z mężem następnie mój małż, potem tego pana to nie trza przedstawiać potem Edzia i na końcu moja niewyjściowa facjata za obiektywem małż Edzi - Marek, ale na zdjęciu nie ma jeszcze Piejara z synem Jackiem ktory dojechał później Bardzo pięknie dziękować! A stawicie się w takim fajnym komplecie na zlot? Rasia ...no , ba a serio ... na pewno z duchem zabiorę się ja i edzia ....i to pewnie już w piątek bo zuzance trza bedzie pomóc na miejscu conieco, ale się zobaczy dokładnie co i jak bliżej czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 alesz mama ma potoczek w domku noffy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 o widzisz, dziękuję bardzo za pomoc. Teraz bardziej umiem się odnaleźć bo nijak tak zachwycać sie czymś bez kontekstu... teraz jestem kontent ! :) Czyli to w zasadzie nawiguje posrodku całego dołu i dzieli. To m isię podoba. Jeszcze tylko trzeba kiedys zerknąć jak to sie potoczy wokoło... wiem, że to chore, ale nie pomyślałaś choć przez chwilę by tam faktycznie mieć prawdziwą wodę? Pewnie to jakieś nierealne w tym klimacie i kulturze, ale.... Zeby się komary zalęgły ? Rasia się nie po to od wody odcinała, żeby teraz mieć żaby w salonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 alesz mam ma potoczek w domku noffy Szumieć Ci będzie w uszach już wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 nie fontpie ani na kwilkiem nie fontpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 o widzisz, dziękuję bardzo za pomoc. Teraz bardziej umiem się odnaleźć bo nijak tak zachwycać sie czymś bez kontekstu... teraz jestem kontent ! :) Czyli to w zasadzie nawiguje posrodku całego dołu i dzieli. To m isię podoba. Jeszcze tylko trzeba kiedys zerknąć jak to sie potoczy wokoło... wiem, że to chore, ale nie pomyślałaś choć przez chwilę by tam faktycznie mieć prawdziwą wodę? Pewnie to jakieś nierealne w tym klimacie i kulturze, ale.... Zeby się komary zalęgły ? Rasia się nie po to od wody odcinała, żeby teraz mieć żaby w salonie :) Chociaż bardzo lubię żabie kumkanie /u Zuzy, to żaby kumkają na glosy /, to potoczek będę miała tylko w ogródku i to taki tyci, tyciutki i właśnie po kamykach, tylko większych, szemrający, a Filip i tak będzie w nim siedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Zeby się komary zalęgły ? Rasia się nie po to od wody odcinała, żeby teraz mieć żaby w salonie :) faktycznie pamiętam te słupy fundamentowe z początku.... to chyba specyfika takich terenów podmokłych ale nie wymądrzam się. już rozumiem niechęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no ju.ż mmówie ...sorki, że się bez proszenia ryje , ale czuje sie zobowiązana do wyjaśnień od lewej: Ewa, żona adiqq, potem ich senek Franuś, potem adiqq, następnie Ewus z mężem następnie mój małż, potem tego pana to nie trza przedstawiać potem Edzia i na końcu moja niewyjściowa facjata za obiektywem małż Edzi - Marek, ale na zdjęciu nie ma jeszcze Piejara z synem Jackiem ktory dojechał później A piesek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzień doberek! W starej wierzbie mieszkają sobie ptaszki... tylko jakie to ptaszki??? http://img245.imageshack.us/img245/7946/img6598k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ło bożesz ty mój - jakie cudna zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!! Ptaszków nie znam i dodam że piękne KAMYCZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Rasia co tak wcześnie na nożkach Dzień Dobry Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 11.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzień doberek! W starej wierzbie mieszkają sobie ptaszki... tylko jakie to ptaszki??? http://img245.imageshack.us/img245/7946/img6598k.jpg ten pierzasty gość to kowalik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Withanko wolny paniedielnik mommm:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzień doberek! W starej wierzbie mieszkają sobie ptaszki... tylko jakie to ptaszki??? ten pierzasty gość to kowalik. Pozdrawiam Oj! Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts