Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
justys mam to samo dzisiaj free ale..echhh

jak to miło wiedzieć, że ktoś jeszcze się czuje jak ja ... ale miła jestem nie ??? :oops:

ale jak już później urlopik wezmę i do Ani pojadę ... hmmm aż mi się mordka cieszy :D

nie drzaźnić barranka :-?. Od 6.30 na nogach. Dla sowy to koszmarrrrr :cry:

no a ja mam perspektywe zapierdzielania codziennie od 7 do 18stej całą sobotę łącznie z nocką i niedzielę i później od poniedziałku całe dnie ... zwariuję ... dobrze, że mam sofę w biurze to przekimam najwyżej godzinkę :roll:

Gość justyna_m
nioo nie fiem 32x 60 postuff echhh

Na tej jeszcze niecałe 20 :D :D :D :D

A ja pzynajmniej jeszcze godzina dyżuru w robocie :-?

Duchaty, nam też się wizja domyka, podłogów znaczy. Tak myślę w lipiecu to je trzeba będzie robić, a do lipca myśleć i domykać. Wchodzisz?

eee na lipca to duszek u mnie zarezerwowany :roll: :wink:

justys mam to samo dzisiaj free ale..echhh

jak to miło wiedzieć, że ktoś jeszcze się czuje jak ja ... ale miła jestem nie ??? :oops:

ale jak już później urlopik wezmę i do Ani pojadę ... hmmm aż mi się mordka cieszy :D

nie drzaźnić barranka :-?. Od 6.30 na nogach. Dla sowy to koszmarrrrr :cry:

no a ja mam perspektywe zapierdzielania codziennie od 7 do 18stej całą sobotę łącznie z nocką i niedzielę i później od poniedziałku całe dnie ... zwariuję ... dobrze, że mam sofę w biurze to przekimam najwyżej godzinkę :roll:

To przekichane :cry: To po cichu mogę przystać, że mam trochę lepiej. Ale codziennie poza czwartkiem jeszcze muszę przelecieć tak minimum 100 kilosów z domu na budowę, z budowy do roboty i z roboty via dom na budowę i do domu...

nioo nie fiem 32x 60 postuff echhh

Na tej jeszcze niecałe 20 :D :D :D :D

A ja pzynajmniej jeszcze godzina dyżuru w robocie :-?

Duchaty, nam też się wizja domyka, podłogów znaczy. Tak myślę w lipiecu to je trzeba będzie robić, a do lipca myśleć i domykać. Wchodzisz?

eee na lipca to duszek u mnie zarezerwowany :roll: :wink:

Alesz on bezczelny to tylko dogląda :D Tu doglądnie, piwko wypije, tam doglądnie, piwko wypije. A personel pomocniczy zap... Podzielimy się - ktoś weźmie parzyste, ktoś nieparzyste, bo niedziele - co oczywiste - nad morzem. Tu nie mamy szans :D

ja od 3.00 jestem na nogach - dziecię podejrzewałam o wyrostek :roll:

Ale miałas przejścia. :(

na szczęście Edyś chirurg wykluczyl wyrostek :D

Uffff......

A więc co to było?

coś w rodzaju grypy żołądkowej ale bez sensacji tylko ból brzuszka :-?

wirus znaczy się

normalka ... my na budowę mamy 10km dziś 3 razy tam jechałam więc już 60km stuknęło :wink: jutro ze dwa razy i mamy 100 :wink:

uff dobrze że ja mam jakieś 150 metrów :roll: :lol: ............................................................. ale czasem też jeżdżę samochodem :lol:

Gość justyna_m
do onca czerwca ..terminów nie mam..wlasciwie do polowy lipca pomalu tez nie ale ..jakos tak okolo 10tego ni ma sprawy ale w czerwcu najpoznoiej do polowy musze miec podopinane..:))

o mnie nie zapominaj :roll: