Edmar70 11.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A co tu...maraton jaki czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja od 3.00 jestem na nogach - dziecię podejrzewałam o wyrostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 justys mam to samo dzisiaj free ale..echhh jak to miło wiedzieć, że ktoś jeszcze się czuje jak ja ... ale miła jestem nie ??? ale jak już później urlopik wezmę i do Ani pojadę ... hmmm aż mi się mordka cieszy nie drzaźnić barranka . Od 6.30 na nogach. Dla sowy to koszmarrrrr no a ja mam perspektywe zapierdzielania codziennie od 7 do 18stej całą sobotę łącznie z nocką i niedzielę i później od poniedziałku całe dnie ... zwariuję ... dobrze, że mam sofę w biurze to przekimam najwyżej godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja od 3.00 jestem na nogach - dziecię podejrzewałam o wyrostek Ale miałas przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ale by się Rasia zdziwiła rano zagląda a tu 100 stronek i .......................... Ty to chociaż na rowerku, a my na piechotę... Ale będziemy podbiegać ale Wy z psem to Was pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 nioo nie fiem 32x 60 postuff echhh Na tej jeszcze niecałe 20 A ja pzynajmniej jeszcze godzina dyżuru w robocie Duchaty, nam też się wizja domyka, podłogów znaczy. Tak myślę w lipiecu to je trzeba będzie robić, a do lipca myśleć i domykać. Wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja od 3.00 jestem na nogach - dziecię podejrzewałam o wyrostek Ale miałas przejścia. na szczęście Edyś chirurg wykluczyl wyrostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 nioo nie fiem 32x 60 postuff echhh Na tej jeszcze niecałe 20 A ja pzynajmniej jeszcze godzina dyżuru w robocie Duchaty, nam też się wizja domyka, podłogów znaczy. Tak myślę w lipiecu to je trzeba będzie robić, a do lipca myśleć i domykać. Wchodzisz? eee na lipca to duszek u mnie zarezerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja od 3.00 jestem na nogach - dziecię podejrzewałam o wyrostek Ale miałas przejścia. na szczęście Edyś chirurg wykluczyl wyrostek Uffff...... A więc co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 justys mam to samo dzisiaj free ale..echhh jak to miło wiedzieć, że ktoś jeszcze się czuje jak ja ... ale miła jestem nie ??? ale jak już później urlopik wezmę i do Ani pojadę ... hmmm aż mi się mordka cieszy nie drzaźnić barranka . Od 6.30 na nogach. Dla sowy to koszmarrrrr no a ja mam perspektywe zapierdzielania codziennie od 7 do 18stej całą sobotę łącznie z nocką i niedzielę i później od poniedziałku całe dnie ... zwariuję ... dobrze, że mam sofę w biurze to przekimam najwyżej godzinkę To przekichane To po cichu mogę przystać, że mam trochę lepiej. Ale codziennie poza czwartkiem jeszcze muszę przelecieć tak minimum 100 kilosów z domu na budowę, z budowy do roboty i z roboty via dom na budowę i do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 do onca czerwca ..terminów nie mam..wlasciwie do polowy lipca pomalu tez nie ale ..jakos tak okolo 10tego ni ma sprawy ale w czerwcu najpoznoiej do polowy musze miec podopinane..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 nioo nie fiem 32x 60 postuff echhh Na tej jeszcze niecałe 20 A ja pzynajmniej jeszcze godzina dyżuru w robocie Duchaty, nam też się wizja domyka, podłogów znaczy. Tak myślę w lipiecu to je trzeba będzie robić, a do lipca myśleć i domykać. Wchodzisz? eee na lipca to duszek u mnie zarezerwowany Alesz on bezczelny to tylko dogląda Tu doglądnie, piwko wypije, tam doglądnie, piwko wypije. A personel pomocniczy zap... Podzielimy się - ktoś weźmie parzyste, ktoś nieparzyste, bo niedziele - co oczywiste - nad morzem. Tu nie mamy szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 normalka ... my na budowę mamy 10km dziś 3 razy tam jechałam więc już 60km stuknęło jutro ze dwa razy i mamy 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 chyba, że masz 100 w jedną stronę to przekichane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja od 3.00 jestem na nogach - dziecię podejrzewałam o wyrostek Ale miałas przejścia. na szczęście Edyś chirurg wykluczyl wyrostek Uffff...... A więc co to było? coś w rodzaju grypy żołądkowej ale bez sensacji tylko ból brzuszka wirus znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 do onca czerwca ..terminów nie mam..wlasciwie do polowy lipca pomalu tez nie ale ..jakos tak okolo 10tego ni ma sprawy ale w czerwcu najpoznoiej do polowy musze miec podopinane..) jesteś w środę u Sina? Zaglądnołbyś do 13 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 parzyste nieparzyste chyba tygodnie loodsie tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 normalka ... my na budowę mamy 10km dziś 3 razy tam jechałam więc już 60km stuknęło jutro ze dwa razy i mamy 100 uff dobrze że ja mam jakieś 150 metrów ............................................................. ale czasem też jeżdżę samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 chyba, że masz 100 w jedną stronę to przekichane Z domu na budowę na wieś 25 ze wsi do roboty 30 z roboty do dom ze 20... Wieś Warszawa i jej suburbia to jakaś strasznie są rozciągłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 do onca czerwca ..terminów nie mam..wlasciwie do polowy lipca pomalu tez nie ale ..jakos tak okolo 10tego ni ma sprawy ale w czerwcu najpoznoiej do polowy musze miec podopinane..) o mnie nie zapominaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts