barranki2 11.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rasia Ty nie czytaj tylko się pakuj I o psiej misce nie zapomnij i psa też weź I dzieci, ostatecznie mają nawet łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Duchaty a ja chcę deski sosnowe na gorze kiedy mam się decydować i merbau na dole pod podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 do onca czerwca ..terminów nie mam..wlasciwie do polowy lipca pomalu tez nie ale ..jakos tak okolo 10tego ni ma sprawy ale w czerwcu najpoznoiej do polowy musze miec podopinane..) o mnie nie zapominaj to sie do 10 czerwca zdecyduj ja zdecydowana jestem ... tylko nie wiem na jakie drewno to raczej sie na deba decyduj najprosciej badz na merbau..najlepiej.. merbau nie ... za ciemne dąb ok ale olej może jesion najważniejsze to dogadać termin a drewno to jak zobaczę to wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rasia Ty nie czytaj tylko się pakuj I o psiej misce nie zapomnij i psa też weź I dzieci, ostatecznie mają nawet łazienkę dzieci sobie poradzą duże i mądre som pewnie nie dadzą się zgubić w czasie przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Duchaty a ja chcę deski sosnowe na gorze kiedy mam się decydować i merbau na dole pod podłogówkę zalezy kiedy chcessz klasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Resia a te kamyki to już zrobine na gotowo w jakiejś żywicy? zadałam pytanie budowlane żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 merbau nie ... za ciemne dąb ok ale olej może jesion najważniejsze to dogadać termin a drewno to jak zobaczę to wybiorę dobrze a ja bede kalkulował i szukał drewna po calym bozym swiecie..kalkulował na kolanie i przyjade do kolobrzegu bez drewna tylko se na plaze popatrze i pojade do domku tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Duchaty a ja chcę deski sosnowe na gorze kiedy mam się decydować i merbau na dole pod podłogówkę zalezy kiedy chcessz klasc za tydzień szykują się wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Duchaty a ja chcę deski sosnowe na gorze kiedy mam się decydować i merbau na dole pod podłogówkę zalezy kiedy chcessz klasc za tydzień szykują się wylewki ile tego bedziesz lać?wysokosci samej wylewki ile cm? 5-6cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 merbau nie ... za ciemne dąb ok ale olej może jesion najważniejsze to dogadać termin a drewno to jak zobaczę to wybiorę dobrze a ja bede kalkulował i szukał drewna po calym bozym swiecie..kalkulował na kolanie i przyjade do kolobrzegu bez drewna tylko se na plaze popatrze i pojade do domku tak ? Jeśli jeszcze wystawisz rachunek, to wizja jest obłędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 no dalej dalej bo Rasia sie na próżno spakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rasia Ty nie czytaj tylko się pakuj I o psiej misce nie zapomnij i psa też weź I dzieci, ostatecznie mają nawet łazienkę Dobra, poddaję się!!! Dzieci oprócz łazienki: bez kibla, bidetu, półki nad nimi, lustra, drzwi prysznicowych, oświetlenia... mają dzisiaj imieniny... i lecę do kuchni próbować zrobić z Igulcem Dobrosiową karpatkę... To może zamiast tego stukania w klawiaturkę potrzymacie kciuki przez chwilkę.......................................................................................??? .........................bo ja jeszcze nie spakowana jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Duchaty a ja chcę deski sosnowe na gorze kiedy mam się decydować i merbau na dole pod podłogówkę zalezy kiedy chcessz klasc za tydzień szykują się wylewki ile tego bedziesz lać?wysokosci samej wylewki ile cm? 5-6cm? 6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIECIOM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No to buziaki dla bączków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 merbau nie ... za ciemne dąb ok ale olej może jesion najważniejsze to dogadać termin a drewno to jak zobaczę to wybiorę dobrze a ja bede kalkulował i szukał drewna po calym bozym swiecie..kalkulował na kolanie i przyjade do kolobrzegu bez drewna tylko se na plaze popatrze i pojade do domku tak ? oj ja głupia ... ups ... wybacz ... ale na plaży poleżysz napiszę maila ... to się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 za 2 miesiące to to 11 lipiec będzie a za 3 11 sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej Lanej czy kreciej? Przy krecie 2-3 miechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts