Edmar70 11.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków Rasiu. To jednocześnie imienimy obchodzą? Ja już robiłam wielokrotnie Dobroszową karpatkę. Nie ma szans aby Ci sie nie udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... zaintrygowało mnie słowo przemysłowo co masz w garażu ? na chwilkę Was opuszczę obawiązki wzywają ale szybko sie uwinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej Lanej czy kreciej? Przy krecie 2-3 miechy? 1 cm na tydzien...nie wiecej i to do stanu dla kafelek nie drewna..trzeba porobic próby wilgociowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej eeeeeeeeee to u mnie też tak zejdzie ... a ja Tobie dupcie truje w takim razie na zlocie wszystko obgadamy jak będziesz miał próbki styknie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej Lanej czy kreciej? Przy krecie 2-3 miechy? 1 cm na tydzien...nie wiecej i to do stanu dla kafelek nie drewna..trzeba porobic próby wilgociowe.. No i dobrze, u nas od kwietnia, to będzie akurat Odwiert zrobim, zajrzym i obaczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... zaintrygowało mnie słowo przemysłowo co masz w garażu ? na chwilkę Was opuszczę obawiązki wzywają ale szybko sie uwinę Zobacz u nas na komentach, są fotki. To wylewka ze specjalnym utwardzaczem, którą potem tylko pomalujemy żywicą i święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... zaintrygowało mnie słowo przemysłowo co masz w garażu ? na chwilkę Was opuszczę obawiązki wzywają ale szybko sie uwinę Zobacz u nas na komentach, są fotki. To wylewka ze specjalnym utwardzaczem, którą potem tylko pomalujemy żywicą i święty spokój. u nas w garażu też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. Że to niby tak prosto . Żeby wygrzać, trzeba dokończyć przygotowanie reaktora a jak nam się uda zamówić reaktor za dwa-trzy tygodnie, to przyjedzie na początku lipca. Wcześniej zrobimy odwierty, więc jak już to się zepnie, to zawarczy i zaskoczy - u sąsiada PC chodzi i działa. U nas też musi, chociaż ciągle nie wiem, jakim cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. Że to niby tak prosto . Żeby wygrzać, trzeba dokończyć przygotowanie reaktora a jak nam się uda zamówić reaktor za dwa-trzy tygodnie, to przyjedzie na początku lipca. Wcześniej zrobimy odwierty, więc jak już to się zepnie, to zawarczy i zaskoczy - u sąsiada PC chodzi i działa. U nas też musi, chociaż ciągle nie wiem, jakim cudem dołoż jeszcze do tego kafelki skonczone i odczekanie po nich 2 tygodnie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. to ja na dole też mogę wygrzać co to znaczy 2 razy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. Że to niby tak prosto . Żeby wygrzać, trzeba dokończyć przygotowanie reaktora a jak nam się uda zamówić reaktor za dwa-trzy tygodnie, to przyjedzie na początku lipca. Wcześniej zrobimy odwierty, więc jak już to się zepnie, to zawarczy i zaskoczy - u sąsiada PC chodzi i działa. U nas też musi, chociaż ciągle nie wiem, jakim cudem dołoż jeszcze do tego kafelki skonczone i odczekanie po nich 2 tygodnie ))) pogadamy w środę jak się wyrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. to ja na dole też mogę wygrzać co to znaczy 2 razy ? no jak pragne zakwitnac ania ty sie nie pros ja widziałem twoja rodzine ..ty doskonale wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków Rasiu. To jednocześnie imienimy obchodzą? Ja już robiłam wielokrotnie Dobroszową karpatkę. Nie ma szans aby Ci sie nie udała. tego nie wiemy Rasia jak ciasto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. to ja na dole też mogę wygrzać co to znaczy 2 razy ? no jak pragne zakwitnac ania ty sie nie pros ja widziałem twoja rodzine ..ty doskonale wiesz znowu nie zaczaiłam bazy (co z tą moją rodzinką coś nie tak albo nie teges ?) a o tej płycie OSB to do kogo było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Opowiedz nam o karpatce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u ciebie jest co innego..musisz odczekac i wygrzac wyelwki.dwa razy pod drewno .a na górze i tak chcesz dac osb plyta to jak bedzie 2,5-3% loozik mozna klasc.. to ja na dole też mogę wygrzać co to znaczy 2 razy ? no jak pragne zakwitnac ania ty sie nie pros ja widziałem twoja rodzine ..ty doskonale wiesz znowu nie zaczaiłam bazy (co z tą moją rodzinką coś nie tak albo nie teges ?) a o tej płycie OSB to do kogo było ? O płycie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 kurde znowu samochodu nie zamknełam ............................ idę kliknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ma się tego farta do nowych stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts