ghost34 11.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ania dobrze wiesz co to dwa razy z twoja rodzina bardzo teges..a ze jest liczna to dowod na to ze wiesz co to 2 razy ale mozesz zawsze milo posciemniac heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 karpatkę Dobrosi jadlam osobiście niebo w gębie Rasia pewnie się opycha i nie może nic napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ania dobrze wiesz co to dwa razy z twoja rodzina bardzo teges..a ze jest liczna to dowod na to ze wiesz co to 2 razy ale mozesz zawsze milo posciemniac heheh dzięki za pozwoleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jesce peffnie nie srobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... zaintrygowało mnie słowo przemysłowo co masz w garażu ? na chwilkę Was opuszczę obawiązki wzywają ale szybko sie uwinę Zobacz u nas na komentach, są fotki. To wylewka ze specjalnym utwardzaczem, którą potem tylko pomalujemy żywicą i święty spokój. w komentarzach mówisz a ile to za metr wychodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jesce peffnie nie srobiła skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... zaintrygowało mnie słowo przemysłowo co masz w garażu ? na chwilkę Was opuszczę obawiązki wzywają ale szybko sie uwinę Zobacz u nas na komentach, są fotki. To wylewka ze specjalnym utwardzaczem, którą potem tylko pomalujemy żywicą i święty spokój. w komentarzach mówisz a ile to za metr wychodzi ? 45 z materiałem z metra (bez styro), lał Eimund, forumowy czyli tutejszy. To taki profesjonaliejszy fragment nam się udało zagaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jesce peffnie nie srobiła skąd wiesz? zaciągnął nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ania dobrze wiesz co to dwa razy z twoja rodzina bardzo teges..a ze jest liczna to dowod na to ze wiesz co to 2 razy ale mozesz zawsze milo posciemniac heheh dzięki za pozwoleństwo a cala psyjemnosc po my side.. dwa razy wygrzewamy wylewke pod drewno aby wigoc wyganic za pierwszym razem z nad rurek...a drugi raz spod rurek..jak pierwszy raz osuszysz wylewke grzejac..wilgoc znad rurek poleci w atmosfere..jak...i wylewk a dostanie skurczów naprezen i takich tam..potem wylanczasz ogrzewanie na jakis tydzien ..wtedy wilgoc z dolnych partii wylewki siaknie w gorne odsuszone partie.i po tym tygodniu grzejesz znowu jakies 5 dni.. wylaczasz a parkieciarz wchodzi z drewnem dopiero..po ukladaniu 3 dni czekac i zas grzac ale stopniowo no ania wiele by ppisac wyklaruje ci jak kcesz po normalnemu zrozumiale jak bydziesz kciała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej eeeeeeeeee to u mnie też tak zejdzie ... a ja Tobie dupcie truje w takim razie na zlocie wszystko obgadamy jak będziesz miał próbki styknie??? no normalnie chyba nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ania dobrze wiesz co to dwa razy z twoja rodzina bardzo teges..a ze jest liczna to dowod na to ze wiesz co to 2 razy ale mozesz zawsze milo posciemniac heheh dzięki za pozwoleństwo a cala psyjemnosc po my side.. dwa razy wygrzewamy wylewke pod drewno aby wigoc wyganic za pierwszym razem z nad rurek...a drugi raz spod rurek..jak pierwszy raz osuszysz wylewke grzejac..wilgoc znad rurek poleci w atmosfere..jak...i wylewk a dostanie skurczów naprezen i takich tam..potem wylanczasz ogrzewanie na jakis tydzien ..wtedy wilgoc z dolnych partii wylewki siaknie w gorne odsuszone partie.i po tym tygodniu grzejesz znowu jakies 5 dni.. wylaczasz a parkieciarz wchodzi z drewnem dopiero..po ukladaniu 3 dni czekac i zas grzac ale stopniowo no ania wiele by ppisac wyklaruje ci jak kcesz po normalnemu zrozumiale jak bydziesz kciała.. dzięki za wykład jak będę miała wylewki to krzyknę a Ty krzykniesz włączj to włączę a jak krzykniesz wyłącz to ja grzecznie wyłączę itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... zaintrygowało mnie słowo przemysłowo co masz w garażu ? na chwilkę Was opuszczę obawiązki wzywają ale szybko sie uwinę Zobacz u nas na komentach, są fotki. To wylewka ze specjalnym utwardzaczem, którą potem tylko pomalujemy żywicą i święty spokój. w komentarzach mówisz a ile to za metr wychodzi ? 45 z materiałem z metra (bez styro), lał Eimund, forumowy czyli tutejszy. To taki profesjonaliejszy fragment nam się udało zagaić co wchodzi w skład materiałów w czymś to się różni od wylewki z miksokreta to co masz w garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej eeeeeeeeee to u mnie też tak zejdzie ... a ja Tobie dupcie truje w takim razie na zlocie wszystko obgadamy jak będziesz miał próbki styknie??? no normalnie chyba nie zauważył na anię się zapatrzył, za rowerkiem oczkiem pociągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej eeeeeeeeee to u mnie też tak zejdzie ... a ja Tobie dupcie truje w takim razie na zlocie wszystko obgadamy jak będziesz miał próbki styknie??? no normalnie chyba nie zauważył no co Ty może mądrą odpowiedź szykuje a może Ci priva wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej eeeeeeeeee to u mnie też tak zejdzie ... a ja Tobie dupcie truje w takim razie na zlocie wszystko obgadamy jak będziesz miał próbki styknie??? no normalnie chyba nie zauważył na anię się zapatrzył, za rowerkiem oczkiem pociągnął Ty tu mieszaj tylko mi o wylewce w garażu opowiedz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rasia jak tam walizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 6 cm lanej ..to masz minimum 2-3 miechy suszenia wylewek kaj tam kafle ,gladzie , tynki , i inne pieronstfa mokre na budoffie..mysle ze jakos na wrezsien bedziesz klasc najwczesniej eeeeeeeeee to u mnie też tak zejdzie ... a ja Tobie dupcie truje w takim razie na zlocie wszystko obgadamy jak będziesz miał próbki styknie??? no normalnie chyba nie zauważył zauwazyl zauwazyl i wziol do serducha..heheh nie odpisywał bo uwaza za ustalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To my tu teraz o wylewkach porozmawiamy. U nas właśnie schnie garaż zatarty na przemysłowo, bo reszta już od dwóch tygodni... zaintrygowało mnie słowo przemysłowo co masz w garażu ? na chwilkę Was opuszczę obawiązki wzywają ale szybko sie uwinę Zobacz u nas na komentach, są fotki. To wylewka ze specjalnym utwardzaczem, którą potem tylko pomalujemy żywicą i święty spokój. w komentarzach mówisz a ile to za metr wychodzi ? 45 z materiałem z metra (bez styro), lał Eimund, forumowy czyli tutejszy. To taki profesjonaliejszy fragment nam się udało zagaić co wchodzi w skład materiałów w czymś to się różni od wylewki z miksokreta to co masz w garażu ? Ostatnią warstwą. Bo to też z kreta, tylko posypują na koniec jakimś tajmniczym proszkiem i zacierają tym śmigłem - i przez to albowiem ma ona uzyskać niesłychaną wprost twardość i nie trzeba z nią nic robić. Jak się chce płytki w garażu albo cuś, to nie ma sensu. Ale jak się chce tak zostawić, i tak naprawdę nawet żywicować nie trzeba, to chyba warto. Nooo, zobaczymy, bo na razie to teoria A materiał to wszystko poza styro - piach, cement, zbrojenie, zasypka, robocizna, kret, te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Zaraz zasnę a miałam małego najpierw uspić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rasia jak tam walizy siem uparła nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts