Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania, Ty z tego wdzięcznego rowerka z koszyczkiem przesiadłaś się ukradkiem na jakiś super wyścigowy dzisiaj... :roll: 8) :lol:

Nie jestem w stanie nadgonić tego co napisaliście. :(

Dwa razy coś pisałam i okazało się to postem z poprzedniej strony! :o

Szybko licząc, to jeśli strzeliliście mi dzisiaj trzy stronki, a brakuje jeszcze tylko 30, to w takim tempie za 10 dni PRZEPROWADZKA!!! :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Duchaty, słyszysz??? Za 10 dni... :lol: :lol: :lol:

Włączam hamulec ręczny!!!

Halo!!!

Stop. :wink:

musiałabyś go zapytać, bo my braliśmy kuńplet.

kolnij - Andrzej 503 016582...

a w lewo od Krupiej Wolki to gdzieś po drodze do mnie? :roll:

no bo przecież gość ze Rzeszowa nie pryjedzie mi wylewek robić :roll: a może w końcu dom budowali górale z Limanowej i spod Nowego Sącza tynki z Zamoscia, elewacje chłopaki ze Szczecina :lol:

To zależy gdzie jest po drodze do ciebie :D Bo nasz wieś kiela Zalesia G. się chowa :wink:

musiałabyś go zapytać, bo my braliśmy kuńplet.

kolnij - Andrzej 503 016582...

a w lewo od Krupiej Wolki to gdzieś po drodze do mnie? :roll:

no bo przecież gość ze Rzeszowa nie pryjedzie mi wylewek robić :roll: a może w końcu dom budowali górale z Limanowej i spod Nowego Sącza tynki z Zamoscia, elewacje chłopaki ze Szczecina :lol:

To zależy gdzie jest po drodze do ciebie :D Bo nasz wieś kiela Zalesia G. się chowa :wink:

Zalesie G mi coś mowi :roll:

tylko zawsze zapominam w którą to stronę ode mnie czy mam na milanówek jechać czy też jakoś na pruszków ................ nioe nie wazne ...................... coś czuje że to nie tak daleko do mnie :lol: