barranki2 11.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 musiałabyś go zapytać, bo my braliśmy kuńplet. kolnij - Andrzej 503 016582... a w lewo od Krupiej Wolki to gdzieś po drodze do mnie? no bo przecież gość ze Rzeszowa nie pryjedzie mi wylewek robić a może w końcu dom budowali górale z Limanowej i spod Nowego Sącza tynki z Zamoscia, elewacje chłopaki ze Szczecina To zależy gdzie jest po drodze do ciebie Bo nasz wieś kiela Zalesia G. się chowa Zalesie G mi coś mowi tylko zawsze zapominam w którą to stronę ode mnie czy mam na milanówek jechać czy też jakoś na pruszków ................ nioe nie wazne ...................... coś czuje że to nie tak daleko do mnie W każdem razie nie za rzekom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Niech będzie stop... Ale widzisz, co my możemy jak się nam zachce Cię w jedną noc kochana przeprowadzimy i się nawet nie spostrzeżesz (tak się chyba pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Niech będzie stop... Ale widzisz, co my możemy jak się nam zachce Cię w jedną noc kochana przeprowadzimy i się nawet nie spostrzeżesz (tak się chyba pisze ) spostrzeżesz właśnie tak siem etho writinghuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Duchaty, słyszysz??? Za 10 dni... mam nadziej sie wyrobic jakos tak wlasnie chyba co kupiłem ee nic ciekwaego smierdziuchy cholerne.. a co to takiego papier toaletowy do prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ale można: i ani się nie spoglądniesz... jakie zgrabne obejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Duchaty, słyszysz??? Za 10 dni... mam nadziej sie wyrobic jakos tak wlasnie chyba co kupiłem ee nic ciekwaego smierdziuchy cholerne.. a co to takiego papier toaletowy do prania? A miał nie kupować już ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa jak się nic nie dzieje w kraju i na świecie to można taki dyżur mieć. Ale jak się dzieje i siedzisz do 1 i zapitalasz, to już mniej... Ale taki to już redaktorski los, raz lepiej raz bylesiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 idę się napić herbatki przed snem barranki może kiedyś przeczytam Twój dziennik od deski do deski ale Twój styl mnie trochę powala znaczy się dużo Sienkiewicza w dzienniku masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa jak się nic nie dzieje w kraju i na świecie to można taki dyżur mieć. Ale jak się dzieje i siedzisz do 1 i zapitalasz, to już mniej... Ale taki to już redaktorski los, raz lepiej raz bylesiak To bylesiak to dzisiaj całkiem owocne było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa jak się nic nie dzieje w kraju i na świecie to można taki dyżur mieć. Ale jak się dzieje i siedzisz do 1 i zapitalasz, to już mniej... Ale taki to już redaktorski los, raz lepiej raz bylesiak To bylesiak to dzisiaj całkiem owocne było! podobło Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa jak się nic nie dzieje w kraju i na świecie to można taki dyżur mieć. Ale jak się dzieje i siedzisz do 1 i zapitalasz, to już mniej... Ale taki to już redaktorski los, raz lepiej raz bylesiak To bylesiak to dzisiaj całkiem owocne było! trzy strony nieźle, nie? A apropos wspólnego pamiętania - my z panią barrankową mamy tego samego dnia urodziny, dzień później rocznicę ślubu, dwa dni później imieniny... Zestaw arcyimprezowy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 idę się napić herbatki przed snem Ja jestem w takim szoku, że idę się napić czego mocnego, a mnie koleżanka z drugiego woła na imprezkę, to wezmę do niej tą przypaloną karpatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa jak się nic nie dzieje w kraju i na świecie to można taki dyżur mieć. Ale jak się dzieje i siedzisz do 1 i zapitalasz, to już mniej... Ale taki to już redaktorski los, raz lepiej raz bylesiak To bylesiak to dzisiaj całkiem owocne było! trzy strony nieźle, nie? A apropos wspólnego pamiętania - my z panią barrankową mamy tego samego dnia urodziny, dzień później rocznicę ślubu, dwa dni później imieniny... Zestaw arcyimprezowy, nie? kurde tydzien badz dwa zalezy jak wypadnie impra hehe fajniscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 idę się napić herbatki przed snem Ja jestem w takim szoku, że idę się napić czego mocnego, a mnie koleżanka z drugiego woła na imprezkę, to wezmę do niej tą przypaloną karpatkę... fryzjerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 idę się napić herbatki przed snem Ja jestem w takim szoku, że idę się napić czego mocnego, a mnie koleżanka z drugiego woła na imprezkę, to wezmę do niej tą przypaloną karpatkę... jakim szoku ło ssoo chozzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa jak się nic nie dzieje w kraju i na świecie to można taki dyżur mieć. Ale jak się dzieje i siedzisz do 1 i zapitalasz, to już mniej... Ale taki to już redaktorski los, raz lepiej raz bylesiak To bylesiak to dzisiaj całkiem owocne było! trzy strony nieźle, nie? A apropos wspólnego pamiętania - my z panią barrankową mamy tego samego dnia urodziny, dzień później rocznicę ślubu, dwa dni później imieniny... Zestaw arcyimprezowy, nie? Niee, to to muszę sobie zapisać koniecznie, nie wolno takich dubeltowych ŚWIAT przeoczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobra, wystarczy tej pracy, pora do dom do zo pa! a widzisz jak miło mozna spedzać czas w robocie pa jak się nic nie dzieje w kraju i na świecie to można taki dyżur mieć. Ale jak się dzieje i siedzisz do 1 i zapitalasz, to już mniej... Ale taki to już redaktorski los, raz lepiej raz bylesiak To bylesiak to dzisiaj całkiem owocne było! trzy strony nieźle, nie? A apropos wspólnego pamiętania - my z panią barrankową mamy tego samego dnia urodziny, dzień później rocznicę ślubu, dwa dni później imieniny... Zestaw arcyimprezowy, nie? kurde tydzien badz dwa zalezy jak wypadnie impra hehe fajniscie nooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 nie przesadź z tym mocnym buziaki dobrej nocki idę dzieciaczkom nóżki wystające szt 8 poprzykrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts