MonikaC 12.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ja się poświęcam i gotuję,piszę i sprzątam na raz. Aaa i małego usypiam w pokoju obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzielna jest to mysz bankowa Utrzeć nosa tym gotowa Którzy kasę wziąć chcą za nic nie uznając żadnych granic Granic nie uznają , Portfel przeczołgają Nóż się w kieszeni otwiera A nich ich jasna cholera!!! Z uszanowaniem - ale mały ze mnie Miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nasz Barranek wierszokletaprzerymuje co zechcetaA Dobroszka uchachanamu wtóruje już od rana. Rasia, cała zdruzgotana,-brakło ścierek do sprzątaniaPrzeprowadzka lada chwilaCo tu robic?Chyba grilla! Picia to się dużo przyda,cos by przegryzłDandi - rydza! Dandys gna ze słoiczkami a Neferka z pasztetamiRasia wiezie pomidorywszakże rosną tuż koło niejMysza Wam przywiezie serekprosto z polnej -choć tych wielew wawie i na calym świecie-drugiej Takiej- nie znajdziecie. Któż to tam na miotle leci?Aaaa, Kruelcia wiezie dzieciI Gosiaczek zaś pamiętabukiet kwiatów ma w rączętachDalej jedzie limuzynakogo ni ma?Ducha ni ma Dalej jadą Pasie. Lidki, wystorojone pięknie wszytkieDorcia nawet z fasolową, przygnała na pomidorową!Wszystkie panie i panowieco zabawy som gotowe Już ulica zastawiona, już zabawa rozkręconajuż orkiestra gra nadętaw piramidę szklą oczętaprzypalają się kiełbaskiale, ale - nie ma laski!Wszak impreza w miejscu znanymno i często odwiedzanymRety rety,cóz to będzie,czy impreza się odbedzie? Nagle idzie-Zuza z Raju,czas najwyższy zaczinaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzielna jest to mysz bankowa Utrzeć nosa tym gotowa Którzy kasę wziąć chcą za nic nie uznając żadnych granic Granic nie uznają , Portfel przeczołgają Nóż się w kieszeni otwiera A nich ich jasna cholera!!! Z uszanowaniem - ale mały ze mnie Miki Ty Micki, się możesz z panią barrankową umówić na jakieś jeremiady przyboriady Tak poza wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nasz Barranek wierszokleta przerymuje co zechceta A Dobroszka uchachana mu wtóruje już od rana. Rasia, cała zdruzgotana, -brakło ścierek do sprzątania Przeprowadzka lada chwila Co tu robic? Chyba grilla! Picia to się dużo przyda, cos by przegryzł Dandi - rydza! Dandys gna ze słoiczkami a Neferka z pasztetami Rasia wiezie pomidory wszakże rosną tuż koło niej Mysza Wam przywiezie serek prosto z polnej -choć tych wiele w wawie i na calym świecie- drugiej Takiej- nie znajdziecie. Któż to tam na miotle leci? Aaaa, Kruelcia wiezie dzieci I Gosiaczek zaś pamięta bukiet kwiatów ma w rączętach Dalej jedzie limuzyna kogo ni ma? Ducha ni ma Dalej jadą Pasie. Lidki, wystorojone pięknie wszytkie Dorcia nawet z fasolową, przygnała na pomidorową! Wszystkie panie i panowie co zabawy som gotowe Już ulica zastawiona, już zabawa rozkręcona już orkiestra gra nadęta w piramidę szklą oczęta przypalają się kiełbaski ale, ale - nie ma laski! Wszak impreza w miejscu znanym no i często odwiedzanym Rety rety, cóz to będzie, czy impreza się odbedzie? Nagle idzie-Zuza z Raju, czas najwyższy zaczinaju chylę czoła, kark przyginam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie no to tak tylko było Nie żeby mi prostaczce humanistycznej Humanista sie zginał. Dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie no to tak tylko było Nie żeby mi prostaczce humanistycznej Humanista sie zginał. Dramat Wiesz, jestem mimo wszystko na straconej pozycji. Z twoją branżą rozstałem się na zawsze w liceum, a przez litość nad sobą nie wspomnę, kiedy to było... A tu jednak humanistyczna część ścisłego organizmu niczego, niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 wiesz co, wielku fizyków było tak naprawdę bardzo dobrymi humanistami - to często idzie w parze, ale ja niestety należe do tego zacnego grona wielkich umysłów- żeby kto nie pomyślał, ze się reklamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 myszzaaa aleś dała ognia io to s dfururkhi niooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nasz Barranek wierszokleta przerymuje co zechceta A Dobroszka uchachana mu wtóruje już od rana. Rasia, cała zdruzgotana, -brakło ścierek do sprzątania Przeprowadzka lada chwila Co tu robic? Chyba grilla! Picia to się dużo przyda, cos by przegryzł Dandi - rydza! Dandys gna ze słoiczkami a Neferka z pasztetami Rasia wiezie pomidory wszakże rosną tuż koło niej Mysza Wam przywiezie serek prosto z polnej -choć tych wiele w wawie i na calym świecie- drugiej Takiej- nie znajdziecie. Któż to tam na miotle leci? Aaaa, Kruelcia wiezie dzieci I Gosiaczek zaś pamięta bukiet kwiatów ma w rączętach Dalej jedzie limuzyna kogo ni ma? Ducha ni ma Dalej jadą Pasie. Lidki, wystorojone pięknie wszytkie Dorcia nawet z fasolową, przygnała na pomidorową! Wszystkie panie i panowie co zabawy som gotowe Już ulica zastawiona, już zabawa rozkręcona już orkiestra gra nadęta w piramidę szklą oczęta przypalają się kiełbaski ale, ale - nie ma laski! Wszak impreza w miejscu znanym no i często odwiedzanym Rety rety, cóz to będzie, czy impreza się odbedzie? Nagle idzie-Zuza z Raju, czas najwyższy zaczinaju nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzielna jest to mysz bankowa Utrzeć nosa tym gotowa Którzy kasę wziąć chcą za nic nie uznając żadnych granic Granic nie uznają , Portfel przeczołgają Nóż się w kieszeni otwiera A nich ich jasna cholera!!! Z uszanowaniem - ale mały ze mnie Miki Ty Micki, się możesz z panią barrankową umówić na jakieś jeremiady przyboriady Tak poza wszystkim Katuj...tratut , ja wybaczę wszystko Ci jak bratu Mówiłam że jestem mały Miki , a Mycha jeszcze tomik jakiś wyda i za oszałamiającą gażę wszystkie kredyty pospłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzielna jest to mysz bankowa Utrzeć nosa tym gotowa Którzy kasę wziąć chcą za nic nie uznając żadnych granic Granic nie uznają , Portfel przeczołgają Nóż się w kieszeni otwiera A nich ich jasna cholera!!! Z uszanowaniem - ale mały ze mnie Miki Ty Micki, się możesz z panią barrankową umówić na jakieś jeremiady przyboriady Tak poza wszystkim Katuj...tratut , ja wybaczę wszystko Ci jak bratu Mówiłam że jestem mały Miki , a Mycha jeszcze tomik jakiś wyda i za oszałamiającą gażę wszystkie kredyty pospłaca jak nie jak tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 w ramach nabijania postów przeprowadzkowo i wniesienia wkładu poetyckiego w dyskurs zacytuję ulubiony wierszyk z okresu wczesnej podstawówki Weź muchi w paluchi I połóż na blachi A będą wybuchi Aż po same dachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 w ramach nabijania postów przeprowadzkowo i wniesienia wkładu poetyckiego w dyskurs zacytuję ulubiony wierszyk z okresu wczesnej podstawówki Weź muchi w paluchi I połóż na blachi A będą wybuchi Aż po same dachi ło ja ciem to jo jakiejs goopoty jesce nie slysołyk a tu bach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 w ramach nabijania postów przeprowadzkowo i wniesienia wkładu poetyckiego w dyskurs zacytuję ulubiony wierszyk z okresu wczesnej podstawówki Weź muchi w paluchi I połóż na blachi A będą wybuchi Aż po same dachi ło ja ciem to jo jakiejs goopoty jesce nie slysołyk a tu bach... no cóż , liczyłam bardziej na owacje i burzę oklasków na stojaka a tu tylko uśmiechy i zdziwionko...Ano jak się nie ma co się lubi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 w ramach nabijania postów przeprowadzkowo i wniesienia wkładu poetyckiego w dyskurs zacytuję ulubiony wierszyk z okresu wczesnej podstawówki Weź muchi w paluchi I połóż na blachi A będą wybuchi Aż po same dachi cudnyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif Zbieram szczękę z podłogi Mycha - tylko mnie tam ni ma a ja te bzy dla Rasi mam przywieżć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 w ramach nabijania postów przeprowadzkowo i wniesienia wkładu poetyckiego w dyskurs zacytuję ulubiony wierszyk z okresu wczesnej podstawówki Weź muchi w paluchi I połóż na blachi A będą wybuchi Aż po same dachi ło ja ciem to jo jakiejs goopoty jesce nie slysołyk a tu bach... no cóż , liczyłam bardziej na owacje i burzę oklasków na stojaka a tu tylko uśmiechy i zdziwionko...Ano jak się nie ma co się lubi..... Wiesz dobrosiu, to już taki los artystów niedocenionych przez swoje czasy Ale za 150 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 siedzę i suszę zęby do monitora po co mi inne rozweselacze skoro jesteście WY zmykam do stajni po dzieci .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobroszko:http://media2.pl/i/relacje/79ec2c3f63f06dcbfc26527462569948.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts