barranki2 12.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ale ucho juz było, dawej nos Dobrosiu Nie wierze ze to powiedziałam Kiedyś musi być ten pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif Zbieram szczękę z podłogi Mycha - tylko mnie tam ni ma a ja te bzy dla Rasi mam przywieżć Ależ Monia, oczywiście jesteś ujęta ino faktycznie moze mało wyłuskana w słowach wszystkie Panie i Panowie. Wiesz taka asekuracja w stylu co autor miał na myśli. Jak juz zbierzesz sie z podłogi to bierz bez i dalej w drogę Bo impreza stać nie może Będzie szybciej na traktorze? Umysł ścisły czy poetka Mysza orze dwa poletka Tu obliczy tam zrymuje Nawet norkę wybuduje Na to trzeba siły wiele Moi mili przyjaciele Chyba , że to jest - a kysz Nowoczesna ROBO-MYSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ale ucho juz było, dawej nos Dobrosiu Nie wierze ze to powiedziałam Kiedyś musi być ten pierwszy raz... No nie wiem, czy az tak chciałabym eksperymentować, chociaż jak sie ma dzika w sercu to normalnie chyba nie ma granic- no chyba ze sie trafi tir na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 mam na 2 godzinki corcie sasiadow i zestaw bajek braci grimm ... przypomne sobie dziecinne lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No dobra, jako humanista podaję statystyki:Strona 73 padła o 16.03Strona 74 poddała się o 18.04Konsumpcja strony zajęła nam 124 minutyPrzybywał 1 post w ciągu dwóch minut uważam ze stachanowskim przekonaniem, że możliwe jest generowanie 1 postu na minutę, co powinno być podjęte jako zobowiązanie zgromadzonego tu kolektywu. Czyli 75 strona o 19.07... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ale ucho juz było, dawej nos Dobrosiu Nie wierze ze to powiedziałam ja też nie wierzę - może zrobimy tak jak z budową.Najpierw Ty , a ja popatrzę , a jak pójdzie dobrze to się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No dobra, jako humanista podaję statystyki: Strona 73 padła o 16.03 Strona 74 poddała się o 18.04 Konsumpcja strony zajęła nam 124 minuty Przybywał 1 post w ciągu dwóch minut uważam ze stachanowskim przekonaniem, że możliwe jest generowanie 1 postu na minutę, co powinno być podjęte jako zobowiązanie zgromadzonego tu kolektywu. Czyli 75 strona o 19.07... jak zobowiązanie to co tak cienko - wyróbmy np. 300 % normy na rozgrzewkę i zawalczmy o tytuł przodownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Czego to się człowiek nie dowie, ROBO-MYSZ ma dzika w sercu, to się nadaje do 6 serii LOST, albo nawet do OBCY kontra MYSZ.... Nie mogę się zająć poezją bo muszę zredagować tekst o kryzysie kapitalizmu. Qr... Zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No dobra, jako humanista podaję statystyki: Strona 73 padła o 16.03 Strona 74 poddała się o 18.04 Konsumpcja strony zajęła nam 124 minuty Przybywał 1 post w ciągu dwóch minut uważam ze stachanowskim przekonaniem, że możliwe jest generowanie 1 postu na minutę, co powinno być podjęte jako zobowiązanie zgromadzonego tu kolektywu. Czyli 75 strona o 19.07... jak zobowiązanie to co tak cienko - wyróbmy np. 300 % normy na rozgrzewkę i zawalczmy o tytuł przodownika ahoj pianierrryyy muy w naszyj bryghadse robothnicoo chlopskij podejmujem te fysfanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ale ucho juz było, dawej nos Dobrosiu Nie wierze ze to powiedziałam ja też nie wierzę - może zrobimy tak jak z budową.Najpierw Ty , a ja popatrzę , a jak pójdzie dobrze to się zastanowię ej ja wiem, ze mj nos to moze kwalifikuje sie do przycięcia, ale jestem z nim związana. Moze zrobimy tak: najpierw ja tegalit, a potem Ty. Barranku jakie statystyki wyczyniasz. Ja myśle, ze Rasia to juz szuka tych scierek i walizki pakuje. Nie ma co, czy ja dobrze oscyluje, ze impreza przeprowadzkowa w sobote? Nie chce się przeprowadzac, to jej pomożemy . Piszemy, piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Czego to się człowiek nie dowie, ROBO-MYSZ ma dzika w sercu, to się nadaje do 6 serii LOST, albo nawet do OBCY kontra MYSZ.... Nie mogę się zająć poezją bo muszę zredagować tekst o kryzysie kapitalizmu. Qr... Zaraz wracam obcy jezd za cienki w uszach.....moze Predator..czy jaki Tyranosaur.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 niooooooo Ale żadnych tam samych uśmieszków albo cuś. To poważne przodownicze zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No dobra, jako humanista podaję statystyki: Strona 73 padła o 16.03 Strona 74 poddała się o 18.04 Konsumpcja strony zajęła nam 124 minuty Przybywał 1 post w ciągu dwóch minut uważam ze stachanowskim przekonaniem, że możliwe jest generowanie 1 postu na minutę, co powinno być podjęte jako zobowiązanie zgromadzonego tu kolektywu. Czyli 75 strona o 19.07... jak zobowiązanie to co tak cienko - wyróbmy np. 300 % normy na rozgrzewkę i zawalczmy o tytuł przodownika ahoj pianierrryyy muy w naszyj bryghadse robothnicoo chlopskij podejmujem te fysfanie jako pionier i przyszły przodownik musisz się ciut ogarnąć - popraw chustę i podciągnij podkolanówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nawet przepasskhiem z walonek na brzuchu zawionsałem pses dobrochnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nawet przepasskhiem z walonek na brzuchu zawionsałem pses dobrochnę poluzuj bo wytrzeszcz się przyplącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/h040.gif jo to racyj na homerka fyghlondhom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 właśnie usłyszałam od 3letniej Majki "głupoty ciocia opowiadasz" ... skąd te dzieci dziś taki język znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts