78mysz 12.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a ja czerwoną szarfę przez pierwś przełożyłam i do dzieła siem zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem Matko moja, tego nawet kobiety się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem justys nie jadem na te tfoje wybryki..w tem spa to rzeźnia jakaś jezd http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a085.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 paleta to dobra miara jest. niech więc może bedzie paleta wosku.Bardziej wydajny ci on niźli żyletka, która się zaraz stępi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem dobrze gada jak woskiem to po całości - bikini bym mu nie odpuszczała - pionier musi byc przygotowany na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt Łojezuuu, nóżęta skubać będą... No i te, no, te, hmm, pachi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem justys nie jadem na te tfoje wybryki..w tem spa to rzeźnia jakaś jezd http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a085.gif najpierw się znieczulisz z moim męzem duszku ja już najładniejszą masażystkę dla Ciebie wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem dobrze gada jak woskiem to po całości - bikini bym mu nie odpuszczała - pionier musi byc przygotowany na wszystko Bikiiiini wooosiem auć! auć! auć! auć! auć! auć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem justys nie jadem na te tfoje wybryki..w tem spa to rzeźnia jakaś jezd http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a085.gif najpierw się znieczulisz z moim męzem duszku ja już najładniejszą masażystkę dla Ciebie wybrałam hm bardziej mnie te znieczulenie chyba pociaga..ale all is under controll..na zadne woski nawet na podłodze namówic sie nie dam http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem justys nie jadem na te tfoje wybryki..w tem spa to rzeźnia jakaś jezd http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a085.gif najpierw się znieczulisz z moim męzem duszku ja już najładniejszą masażystkę dla Ciebie wybrałam hm bardziej mnie te znieczulenie chyba pociaga..ale all is under controll..na zadne woski nawet na podłodze namówic sie nie dam http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif ale masaż nie będzie z woskiem ale z olejkiem takim pachnącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem dobrze gada jak woskiem to po całości - bikini bym mu nie odpuszczała - pionier musi byc przygotowany na wszystko Bikiiiini wooosiem auć! auć! auć! auć! auć! auć! uuu barranku , poszedłeś w depilacjach Duchowi potowarzyszyć? chyba jeszcznie nie pora na "strztyżenie owiec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 I widzisz duchaty, jak cię tu siłą męskiego ramienia siłom przerabianego na dziewczące wspieram, a ty skaczesz po tych komentach i do nas nie zajrzysz... Wiesz, tu permanentna inwigilacja jest, a punkty lecą... Mamy jeszcze 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 chyba milczenie owiec ino z harrisem mnie sie to kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem dobrze gada jak woskiem to po całości - bikini bym mu nie odpuszczała - pionier musi byc przygotowany na wszystko Bikiiiini wooosiem auć! auć! auć! auć! auć! auć! uuu barranku , poszedłeś w depilacjach Duchowi potowarzyszyć? chyba jeszcznie nie pora na "strztyżenie owiec" Wiesz, dziewczęcość wyrażona przez monikę była zbiorowa Duchowo-barrankowa. Nieźle zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duszku a jest jeszcze taki masaż podczas którego dwie panie masują hmmm ... mysle, ze dasz sie skusić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no nie wiem , nie wiem....dobre brzmienie to musiało być przy tym woskowaniu za to teraz normalnie tam jest gładź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziewczyny niesamowite jesteście ale się uśmiałam z ROBO-MYSZY Duchaty, jak się poczuwasz? Tylko ta broda... Broda to pikuś , kwestia kosmetyki-ja bym troszkę zmieniła Duszce imidż - spódnica przed kolanko i obcasy - szaaaaaaaał bedzieeeeeeeeeee No trzeba zanabyc paletę żyletek do ogolenia tychże nóżąt woskiem justys nie jadem na te tfoje wybryki..w tem spa to rzeźnia jakaś jezd http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a085.gif najpierw się znieczulisz z moim męzem duszku ja już najładniejszą masażystkę dla Ciebie wybrałam hm bardziej mnie te znieczulenie chyba pociaga..ale all is under controll..na zadne woski nawet na podłodze namówic sie nie dam http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif ale masaż nie będzie z woskiem ale z olejkiem takim pachnącym tia wonne kadzidła olejki ..marycha ja siem snieczulem a tu bach mnie woskiem nieeee nie mma goooppich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duszku a jest jeszcze taki masaż podczas którego dwie panie masują hmmm ... mysle, ze dasz sie skusić... Duchaty, wchodź w to, ja cię będę wspierał duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts