Gość justyna_m 12.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duszku a jest jeszcze taki masaż podczas którego dwie panie masują hmmm ... mysle, ze dasz sie skusić... zaczynają z dwóch końców......... tia ale woskiem http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c075.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c075.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c075.gif olejkiem duszku, żadnym woskiem masaże tylko z olejkami albo miodem, albo czekoladą aaaa i jest jeszcze kąpiel piwna dobra lecem plytki wypalic..i obiad zrobic..sobie bedem potym ..i mozdzek od mej www psylasł musem foty z piskorki wrzucić..tsymajta sie justys bedem spoko ino siem drocem.. już ja się Tobą tutaj zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ha....stłukłam stronkę no to gratki http://th.interia.pl/50,b79e6c4892989271/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 rozwalała str Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 czyli teraz następną musimy nastukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duszku a jest jeszcze taki masaż podczas którego dwie panie masują hmmm ... mysle, ze dasz sie skusić... zaczynają z dwóch końców......... Ale których?????? skrajnych...... mówi się: od stóp do głów..... No dobra, a gdzie się spotykają? tu powinien włączyć się umysł ścisły .... Z dwoch stacji A i B oddalonech od siebie o odległość C wyjeżdżają dwa pociągi....Kiedy się zderzą....jeśli oba jadą ze stałą prędkością D.... Ze stałą prędkością D... A podobno to facety śfintuszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no chilkie siem stracem łocywisscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ha....stłukłam stronkę Siedem minut przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ha....stłukłam stronkę Siedem minut przed czasem to ta musi szybciej zlecieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duszku a jest jeszcze taki masaż podczas którego dwie panie masują hmmm ... mysle, ze dasz sie skusić... zaczynają z dwóch końców......... Ale których?????? skrajnych...... mówi się: od stóp do głów..... No dobra, a gdzie się spotykają? tu powinien włączyć się umysł ścisły .... Z dwoch stacji A i B oddalonech od siebie o odległość C wyjeżdżają dwa pociągi....Kiedy się zderzą....jeśli oba jadą ze stałą prędkością D.... Ze stałą prędkością D... A podobno to facety śfintuszom Po prostu zachowałam kolejność alfabetyczną używanych liter cała reszta to nadinterpretacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ha....stłukłam stronkę Siedem minut przed czasem to ta musi szybciej zlecieć!!! To rasia ma się przeprowadzić za 25 godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ha....stłukłam stronkę Siedem minut przed czasem to ta musi szybciej zlecieć!!! To rasia ma się przeprowadzić za 25 godzin? jak my damy radę , to ona też musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duszku a jest jeszcze taki masaż podczas którego dwie panie masują hmmm ... mysle, ze dasz sie skusić... zaczynają z dwóch końców......... Ale których?????? skrajnych...... mówi się: od stóp do głów..... No dobra, a gdzie się spotykają? tu powinien włączyć się umysł ścisły .... Z dwoch stacji A i B oddalonech od siebie o odległość C wyjeżdżają dwa pociągi....Kiedy się zderzą....jeśli oba jadą ze stałą prędkością D.... Ze stałą prędkością D... A podobno to facety śfintuszom Po prostu zachowałam kolejność alfabetyczną używanych liter cała reszta to nadinterpretacja Jako twój biograf muszę zwracać uwagę na wszelkie szczegóły, które mogą zainteresować publikę i podnieść stopień komercjalizacji produktu. To d... się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duszku a jest jeszcze taki masaż podczas którego dwie panie masują hmmm ... mysle, ze dasz sie skusić... zaczynają z dwóch końców......... Ale których?????? skrajnych...... mówi się: od stóp do głów..... No dobra, a gdzie się spotykają? tu powinien włączyć się umysł ścisły .... Z dwoch stacji A i B oddalonech od siebie o odległość C wyjeżdżają dwa pociągi....Kiedy się zderzą....jeśli oba jadą ze stałą prędkością D.... Ze stałą prędkością D... A podobno to facety śfintuszom Po prostu zachowałam kolejność alfabetyczną używanych liter cała reszta to nadinterpretacja Jako twój biograf muszę zwracać uwagę na wszelkie szczegóły, które mogą zainteresować publikę i podnieść stopień komercjalizacji produktu. To d... się nada trzeba w takim razie włączyć dwa punkty : punkt G i punkt H....te dopiero zelektryzują wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No tak jak dotra do punktu G to sie bedzie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 szybko idą te stronki czy Rasia jest tego swiadoma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No tak jak dotra do punktu G to sie bedzie dzialo Pociągi???? O róźnych rzeczach się słyszało, ale... Myślę, że to może się sprzedać. To będzie lepsze niż obcięte ucho, a nawet nos... Dobrosiu, to jest klucz do sławy! "Pociągiem do punktu G" - tytuł mówi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No tak jak dotra do punktu G to sie bedzie dzialo Pociągi???? O róźnych rzeczach się słyszało, ale... Myślę, że to może się sprzedać. To będzie lepsze niż obcięte ucho, a nawet nos... Dobrosiu, to jest klucz do sławy! "Pociągiem do punktu G" - tytuł mówi wszystko JAk będą robić tłumaczenie we Francji można przyspieszyć i zrobić TGV do punktu G....jeszcze się rymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No dobra porzucam państwo tymczasem pora do doma, robota nie zajońć, jutro tysz przylizie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 acha....a w Polsce można poprosić o patronat PKP i Starowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No tak jak dotra do punktu G to sie bedzie dzialo Pociągi???? O róźnych rzeczach się słyszało, ale... Myślę, że to może się sprzedać. To będzie lepsze niż obcięte ucho, a nawet nos... Dobrosiu, to jest klucz do sławy! "Pociągiem do punktu G" - tytuł mówi wszystko JAk będą robić tłumaczenie we Francji można przyspieszyć i zrobić TGV do punktu G....jeszcze się rymuje jesssss. nara pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts