Gość justyna_m 12.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a ja czwarty raz oglądam jasia i małgosię mała innej bajki nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 trzeba chyba rękawy zakasać i jutro pojechać pomóc Rasi w pakowaniu kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dajecie czadu, nie ma co. Rasia sie załamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a tak w ogóle to gdzie rasia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a tak w ogóle to gdzie rasia??? Wystraszyła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Byłam, widziałam kamyczki - są ZAJEBISTE - zdjęcia tego nie oddają. Wyglądają jak zanurzone w strumieniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Byłam, widziałam kamyczki - są ZAJEBISTE - zdjęcia tego nie oddają. Wyglądają jak zanurzone w strumieniu :) Właśnie staram sobie to wyobrazić. I już widzę.....tak są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a tak w ogóle to gdzie rasia??? Wystraszyła się. Poprosiła o tydzień czasu Trzeba się przychylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę.Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Formalnie nic nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No no no ale się dzieję ... ja mam kilka sporych kartonów na działce chyba muszę po nie skoczyć i rasi przywieźć Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Formalnie nic nie kumam. a no bo to było na 73 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Formalnie nic nie kumam. a no bo to było na 73 stronie Widzisz mysza, to już kolejne miesce w którym cię nie rozumieją . Ale z tym możńa żyć przynajmniej fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Formalnie nic nie kumam. a no bo to było na 73 stronie Widzisz mysza, to już kolejne miesce w którym cię nie rozumieją . Ale z tym możńa żyć przynajmniej fizycznie można życ, ale co to za życie. Ech na rozważania mi się zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Boję się,że errata byłaby dłuższa od treści właściwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Boję się,że errata byłaby dłuższa od treści właściwej Tak to bywa w przypadku genialnych sentencji na przykład. Wydanie 9 z komentarzami i przypisami, stron 987, okładki miętkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Boję się,że errata byłaby dłuższa od treści właściwej Nieeee, zadania można wymyślac, tylko, ze rozwiązania mogą być dylematyczne. To takie bajdurzenie jest, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Boję się,że errata byłaby dłuższa od treści właściwej Tak to bywa w przypadku genialnych sentencji na przykład. Wydanie 9 z komentarzami i przypisami, stron 987, okładki miętkie no własnie Dobrosiu, oprawa twarda, koniecznie, co by można było tym zbiorem zadań umysł czasem zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeV e, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Boję się,że errata byłaby dłuższa od treści właściwej Nieeee, zadania można wymyślac, tylko, ze rozwiązania mogą być dylematyczne. To takie bajdurzenie jest, no. już nie grzęźnij, zostaw jak jest I pisz wiersze. To rozluźnia rozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Rasia szuka tych ścierek w panice, że nie zdąży chałupy narychtować na przeprowadzkę. Dobrosiu, może ty tomik zadań z fizyki strzelisz w wolnej chwili. Chętnie przeczytam go od punktu a do zet i od zet do a, a nawet spróbuje do góry nogami i wszystkie inne możliwe kombinacje jakie mi przyjdą do głowy. Jak trzeba będzie to dla uwidocznienia zagadnień przejadę sie kolejką TeGeVe, a powiem więcej, w punktach granicznych przejadę się też super szybką kolejką WuKaDe, aby zgłebić proces do dna po czym odbić się od punktu gie na sam szczyt Boję się,że errata byłaby dłuższa od treści właściwej Tak to bywa w przypadku genialnych sentencji na przykład. Wydanie 9 z komentarzami i przypisami, stron 987, okładki miętkie no własnie Dobrosiu, oprawa twarda, koniecznie, co by można było tym zbiorem zadań umysł czasem zresetować obawiam się,że wynik nie przyczyniłby się do zresetowania , a raczej do letkiego obłędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts