aniawmuratorze 12.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tylko zgubił gdzieś mięsko na grilla taaaa jakby ktoś znalazł kiełbasę co ten koleś ją zgubił to niech weźmmie do Rasi ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a nie ma sprawy Kruelka będzie Twój tylko on bywa leniwy przy pieleniu ciągle się przeciąga i przewraca oczami Już ja go zmotywuje do roboty no ja nie wątpię że masz już wypróbowane sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a nie ma sprawy Kruelka będzie Twój tylko on bywa leniwy przy pieleniu ciągle się przeciąga i przewraca oczami Już ja go zmotywuje do roboty no ja nie wątpię że masz już wypróbowane sposoby kolcem go.....takim od róży oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 znalazłam bloga na którym są wnętrza w moim ulubionym klimacie czyli biel i biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 oo ja . Ja mogę już się obyć bez mięska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tylko zgubił gdzieś mięsko na grilla taaaa jakby ktoś znalazł kiełbasę co ten koleś ją zgubił to niech weźmmie do Rasi ok? i niech tę kiełbasę pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a nie ma sprawy Kruelka będzie Twój tylko on bywa leniwy przy pieleniu ciągle się przeciąga i przewraca oczami Już ja go zmotywuje do roboty no ja nie wątpię że masz już wypróbowane sposoby kolcem go.....takim od róży oczywiście Dobroś ... mam różę pnącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tylko zgubił gdzieś mięsko na grilla taaaa jakby ktoś znalazł kiełbasę co ten koleś ją zgubił to niech weźmmie do Rasi ok? i niech tę kiełbasę pilnuje no co Wy , Dziewczynki....Kolo zgubił kiełbasę , nie woadomo jak , nie wiadomo gdzie , kto ją tam nogą trącał , jaki zwierz oblizywał...A fuj...Ufunduję Wam nową,żebyście się od tej kiełbasianej zguby nie potruły. NIby dorosłe , niby matki dzieciom , a takie łakomczuchy , że by kiełbasę z gleby rąbały nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 oo ja . Ja mogę już się obyć bez mięska Monika ... jestes wegetarianką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a nie ma sprawy Kruelka będzie Twój tylko on bywa leniwy przy pieleniu ciągle się przeciąga i przewraca oczami Już ja go zmotywuje do roboty no ja nie wątpię że masz już wypróbowane sposoby kolcem go.....takim od róży oczywiście Dobroś ... mam różę pnącą może być pnąca , może być płożąca , jak ma kolec to sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tylko zgubił gdzieś mięsko na grilla taaaa jakby ktoś znalazł kiełbasę co ten koleś ją zgubił to niech weźmmie do Rasi ok? i niech tę kiełbasę pilnuje no co Wy , Dziewczynki....Kolo zgubił kiełbasę , nie woadomo jak , nie wiadomo gdzie , kto ją tam nogą trącał , jaki zwierz oblizywał...A fuj...Ufunduję Wam nową,żebyście się od tej kiełbasianej zguby nie potruły. NIby dorosłe , niby matki dzieciom , a takie łakomczuchy , że by kiełbasę z gleby rąbały nooooo Ależ my nie chcemy z podłogi ... i z grypą żadną też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobrosia Ty zawsze o nas zadbasz niech Ci ziemia lekką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobrosia Ty zawsze o nas zadbasz niech Ci ziemia lekką będzie ale nie spiesz się z tą ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobrosieńko to chyba o domowe wykopki chodzi ... ja już tez nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobrosia Ty zawsze o nas zadbasz niech Ci ziemia lekką będzie ale nie spiesz się z tą ziemią no ja myslałam że Ty chcesz ryć i kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 posneły wykonczone szukaniem kiełbaski hmmm>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 posneły wykonczone szukaniem kiełbaski hmmm>? zasnęły po znalezieniu kiełbaski .... grrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 takie butki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ja na kiełbaskę muszę poczekać do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzień dobry wieczór! Jesteście WSZYSCY WSPANIALI!!! Gdybym tak mogła Waszą energię, cudowne pomysły i rymy zamienić na kafelki, tapety, farby i kleje, wyłożyłabym nimi całe ściany i sufity i już jutro zamieszkała... Plan jest taki: Wy trochę zwolnicie, ja przyspieszę... Duch się jutro objawi, będzie się dwoił,troił i klonował, żeby w tydzień skończyć... potem tydzień na porządki, drugi tydzień na porządki... i wyciągam z łóżek materace i wiooo... mogę mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts