ghost34 12.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duch moze jak sie uda zakonczy okolo czwartku z pozar był w jednej firmie sie dzisiaj dowiedziałem ... jutro ci opowiem zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 duch moze jak sie uda zakonczy okolo czwartku z pozar był w jednej firmie sie dzisiaj dowiedziałem ... jutro ci opowiem zreszta Oj! Już się bojem... A desek tarasowych Synek nie zapomni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 kurna juz zapomnial ale spokojnie ..sie wykombinuje na czwortek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kiedy sok grejfrutowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kiedy sok grejfrutowy ? Jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 hejka dopiero co tu dotarłam i kamyki zobaczyłam wyszło super nie przypuszczałam, że to jeszcze da się tak naprawić buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kiedy sok grejfrutowy ? Jutro? jutro popołedniu moshe byc bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kiedy sok grejfrutowy ? Jutro? jutro popołedniu moshe byc bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. Tyyy, a we wtorek to wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jak to mawiaja francuzi mahrne szanse.. jakym we wtorek pojechal czy w poniedziałek jak miałem w planie to jeszcze echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kiedy sok grejfrutowy ? Jutro? jutro popołedniu moshe byc bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. Jutro się zdzwonimy bliżej 17.00. W ciągu dnia jadę poważnie porozmawiać z moim bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 hejka dopiero co tu dotarłam i kamyki zobaczyłam wyszło super nie przypuszczałam, że to jeszcze da się tak naprawić buziole zostawiam Witaj Pasiu! Tego się nie dało naprawić Wszystko było robione od nowa... Ale wyszło naprawdę super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kiedy sok grejfrutowy ? Jutro? jutro popołedniu moshe byc bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. Jutro się zdzwonimy bliżej 17.00. W ciągu dnia jadę poważnie porozmawiać z moim bankiem No to po poważnej rozmowie, to mus się zrelaksować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nikt mnie k.... nie pocieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nio małgos..mało mnmie mosss...hehehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 I co ja biedna bede w tym pierdzielonym pociagu robic, co? Nawet se oficjalnie piwa nie mozna obciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to po poważnej rozmowie, to mus się zrelaksować... Wiesz, to oni będą potrzebować relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 I co ja biedna bede w tym pierdzielonym pociagu robic, co? Nawet se oficjalnie piwa nie mozna obciagnac. oficjalnie niczego malgorzato nie wolno spokojnie dasz se rady jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 I co ja biedna bede w tym pierdzielonym pociagu robic, co? Nawet se oficjalnie piwa nie mozna obciagnac. Mam dziś same paskudne skojarzenia... Małgoś, gdzie ty się wybierasz tą razą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 I co ja biedna bede w tym pierdzielonym pociagu robic, co? Nawet se oficjalnie piwa nie mozna obciagnac. Mam dziś same paskudne skojarzenia... Małgoś, gdzie ty się wybierasz tą razą? No wiem, wiem... Ta raza nach Posen und Breslau... I tak sobie wlasnie kombinuje... Bo chyba bede jechac przez Wawe... To moze bym zrobila maly przystanek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts