malgos2 12.05.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobra, 24 h nastepnym razem, a teraz 4 h na piffko i przekaske nam wystarcza. Chyba, ze ktos chce ze mna do Poznania pojechac, ze o Wrocku nie wspomne... I tu i tam bym śmignęła... Zwłaszcza do Wrocka... No sluchaj... We Wrocku bede we wtorek wczesnym wieczorem - jade do Anji, a do Poznania moge Cie zabrac osobistym ekspresem, tylko mow szybko, to dwojke w hotelu zarezerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzień doberek Rasia tak się zastanawiam - może podjadę dzisiaj do ciebie co??? Będziesz na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzień doberek Rasia tak się zastanawiam - może podjadę dzisiaj do ciebie co??? Będziesz na budowie? Pewnie, że będę, bo Duchaty dziś przylata! A o której byś się wybierała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 wyjadę ok. 10-10.30 może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 wyjadę ok. 10-10.30 może być?? To zależy od punktu przyłożenia i Twojego położenia... Czyli o 11.00 na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasia - kamyczki prezentują się rewelacyjnie :D Proszę powiedz, co to za panel (czy jak to się zwie) we wnęce prysznicowej i gdzie go kupiłaś? Fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Doberek kawkę stawiam http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4502870/coffee-cup-cupper-main_Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasiu - 11.30 ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasiu - 11.30 ok? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasia - kamyczki prezentują się rewelacyjnie :D Proszę powiedz, co to za panel (czy jak to się zwie) we wnęce prysznicowej i gdzie go kupiłaś? Fajny jest Hej Maluszku! panel to Mini Deante. Pasie, pyyyszna kawka, dziękuję! I postępów na budowie gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasia - kamyczki prezentują się rewelacyjnie :D Proszę powiedz, co to za panel (czy jak to się zwie) we wnęce prysznicowej i gdzie go kupiłaś? Fajny jest Hej Maluszku! panel to Mini Deante. dzięki Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 13.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Cześć dziewczynyCałkiem wypadłam ze wszystkich wątków, od wielu dni mam jakiś maraton, wcale nie mam chwili na forum. Bardzo mi tego brakuje...ech.Ale wpadłam dziś do Twojego dziennika, a tu... tak ślicznie!!!Naprawdę , baaardzo mi się podoba.jeszcze nie gratuluję, narazie jeszcze trzymam kciuki, żeby szło gładko i jak dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pasie, pyyyszna kawka, dziękuję! I postępów na budowie gratuluję!!! i ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasia - kamyczki prezentują się rewelacyjnie :D Proszę powiedz, co to za panel (czy jak to się zwie) we wnęce prysznicowej i gdzie go kupiłaś? Fajny jest Hej Maluszku! panel to Mini Deante. dzięki Rasiu Dzien dobry Rasiu!! Mi tez sie podoba....Twoja cala szara lazienka mi sie podoba....tylko nie zazdroszcze Ci czysczenia tej umywalki Ja wiem, ze u mnie bylaby niebieska wiecznie od pasty do zebow i oblepiona mydlem Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 13.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasia,świetny domek w pięknym miejscu.Kamyczki,bomba!!! Ja mam podobne jak Ty (Barwolf?) ale szare. No i niestety z bólem serca (nie lubię,ale mam nadzieję,że Ducha zmobilizuję) muszę się poskarżyć publicznie na ghost34 czyli forumowego Duszka: jutro popołedniu moshe byc bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. Mam do położenia drewno na tarasie.Na spotkaniu u mnie w domu w marcu umówiliśmy się z Duchem na jego ułożenie.Pierwszy konkretny termin w którym miały się zacząć prace to było tuż po świętach - 14 kwietnia.A później Duch co tydzień przekłada i przekłada...Dziś mamy 13 maj.Duch obiecał zadzwonić dziś,a jutro i w piątek zrobić taras (20 m2).Czytam z posta Ducha ,że znów obsuwa na poniedziałek,wtorek.Ja rozumiem (chałupę już wybudowałem-więc doświadczenie jest),że obsuwa tydzień,półtora jest ok(bo różne rzeczy się zdarzają).Ale ponad miesiąc? A Duch to mój ziomal.Z tego samego miasta jesteśmy.No i dopóki taras nie będzie zrobiony to z dalszymi pracami w ogrodzie stoją... Towar czeka od miesiąca ,a Ducha nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witanko Rasia, kamyczki wyglądają bomba Łazienka młodych również jest super już się nie mogę doczekać zdjęć olejowanego dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ranas boskas! No tylko was z oczu spuścić, a tu natrzaskane kolejne dwie strony. I teraz ja nie nadanżam . Pomijając fakt, że jak tylko menszczyzny się wymiksowali na te masaże, depilacje i tak dalej, to się zaraz pojawili jacyś atrakcyjni ogrodnicy i w ogóle. No po prostu strach bać! Dzień dobry w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasiu bardzo dziękuję za spotkanie. Było super Konrad jest zachwycony Filipem i był bardzo zawiedzony jak Wasze autko zniknęło mu z oczu. Powiem tak boooossssssssskie................................ http://img254.imageshack.us/img254/5884/zdjcie011s.jpg Majster sprawdził poprawność wykonanych prac http://img204.imageshack.us/img204/5493/zdjcie010v.jpg A potem podlał cioci ogródek http://img254.imageshack.us/img254/3334/zdjcie009frh.jpg A podlewania nie było końca http://img515.imageshack.us/img515/1692/zdjcie005m.jpg No i teraz my czekamy na odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Tylko laciemu nie widać dokumentacji?Tylko kwadraciki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 13.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ależ cudnie te kamyczki wyszły a czym one są zalane, to jakaś żywica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts