Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Dobra, 24 h nastepnym razem, a teraz 4 h na piffko i przekaske nam wystarcza. 8) Chyba, ze ktos chce ze mna do Poznania pojechac, ze o Wrocku nie wspomne... :roll: :roll: :roll: :wink:

I tu i tam bym śmignęła... 8) Zwłaszcza do Wrocka... :D :roll: 8) 8)

No sluchaj... We Wrocku bede we wtorek wczesnym wieczorem - jade do Anji, a do Poznania moge Cie zabrac osobistym ekspresem, tylko mow szybko, to dwojke w hotelu zarezerwuje. :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia - kamyczki prezentują się rewelacyjnie :D :D :D

Proszę powiedz, co to za panel (czy jak to się zwie) we wnęce prysznicowej i gdzie go kupiłaś? Fajny jest :D

Hej Maluszku! :D

panel to Mini Deante.

Pasie, pyyyszna kawka, dziękuję! 8)

I postępów na budowie gratuluję!!! :D :D :D

Cześć dziewczyny

Całkiem wypadłam ze wszystkich wątków, od wielu dni mam jakiś maraton, wcale nie mam chwili na forum. Bardzo mi tego brakuje...ech.

Ale wpadłam dziś do Twojego dziennika, a tu... tak ślicznie!!!

Naprawdę , baaardzo mi się podoba.

jeszcze nie gratuluję, narazie jeszcze trzymam kciuki, żeby szło gładko i jak dotychczas.

Rasia - kamyczki prezentują się rewelacyjnie :D :D :D

Proszę powiedz, co to za panel (czy jak to się zwie) we wnęce prysznicowej i gdzie go kupiłaś? Fajny jest :D

Hej Maluszku! :D

panel to Mini Deante.

dzięki Rasiu :D

Dzien dobry Rasiu!!

Mi tez sie podoba....Twoja cala szara lazienka mi sie podoba....tylko nie zazdroszcze Ci czysczenia tej umywalki :wink: :wink:

Ja wiem, ze u mnie bylaby niebieska wiecznie od pasty do zebow i oblepiona mydlem :lol: :lol:

Maja

Rasia,świetny domek w pięknym miejscu.Kamyczki,bomba!!! Ja mam podobne jak Ty (Barwolf?) ale szare.

No i niestety z bólem serca (nie lubię,ale mam nadzieję,że Ducha zmobilizuję) muszę się poskarżyć publicznie na ghost34 czyli forumowego Duszka:

jutro popołedniu moshe byc 8) bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. :-?

Mam do położenia drewno na tarasie.Na spotkaniu u mnie w domu w marcu umówiliśmy się z Duchem na jego ułożenie.Pierwszy konkretny termin w którym miały się zacząć prace to było tuż po świętach - 14 kwietnia.A później Duch co tydzień przekłada i przekłada...Dziś mamy 13 maj.Duch obiecał zadzwonić dziś,a jutro i w piątek zrobić taras (20 m2).Czytam z posta Ducha ,że znów obsuwa na poniedziałek,wtorek.Ja rozumiem (chałupę już wybudowałem-więc doświadczenie jest),że obsuwa tydzień,półtora jest ok(bo różne rzeczy się zdarzają).Ale ponad miesiąc? A Duch to mój ziomal.Z tego samego miasta jesteśmy.No i dopóki taras nie będzie zrobiony to z dalszymi pracami w ogrodzie stoją...:( Towar czeka od miesiąca ,a Ducha nie ma :(

Ranas boskas!

No tylko was z oczu spuścić, a tu natrzaskane kolejne dwie strony. I teraz ja nie nadanżam :D . Pomijając fakt, że jak tylko menszczyzny się wymiksowali na te masaże, depilacje i tak dalej, to się zaraz pojawili jacyś atrakcyjni ogrodnicy i w ogóle. No po prostu strach bać! :D

Dzień dobry w ogóle :wink:

Rasiu bardzo dziękuję za spotkanie. Było super

Konrad jest zachwycony Filipem i był bardzo zawiedzony jak Wasze autko zniknęło mu z oczu.

Powiem tak boooossssssssskie................................

http://img254.imageshack.us/img254/5884/zdjcie011s.jpg

Majster sprawdził poprawność wykonanych prac :)

http://img204.imageshack.us/img204/5493/zdjcie010v.jpg

A potem podlał cioci ogródek :)

http://img254.imageshack.us/img254/3334/zdjcie009frh.jpg

A podlewania nie było końca :)

http://img515.imageshack.us/img515/1692/zdjcie005m.jpg

No i teraz my czekamy na odwiedziny :)