barranki2 13.05.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Odszczekam. Widać. Tylko powoli się ładuję. [i w ten sposób dobrnęliśmy do 1000 postu...] Jedni awansują na Olimp, inni do Elyty... Jest ruch w interesie Z tej okazji http://republika.pl/blog_mk_478702/828850/tr/szampan_201275d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.05.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Na cześć wełniastego członka Elyty HIP HIP HURAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gratulacje A duch zgrał hałsa, dr? Czy tylko naobiecywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Na cześć wełniastego członka Elyty HIP HIP HURAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Na cześć wełniastego członka Elyty HIP HIP HURAAAAAAAAAA Hura Hura Hura !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No to co elita stawia nam dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Postawi, postawi, tylko musi fajerfoksa naprawić, bo się przeglądarka na ament zbiesiła i nic nie chce wyświetlać. Na razie działamy w trybie awaryjnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! A to wszystko się dzieje u ciebie... Ciekawe... Możeś ty jaka matka przełożona czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Moniś, Konradzie, bardzo Wam dziękuję za przecudną wizytę!!! I za bez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! A to wszystko się dzieje u ciebie... Ciekawe... Możeś ty jaka matka przełożona czy cuś? Hmmm... miałam jednego synka i córę, teraz już mam kolejnego Synka... cuś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Barranki dzięki za namiar na wylewkarzy jutro mnie odwiedzą a wyleją 27 V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Barranki dzięki za namiar na wylewkarzy jutro mnie odwiedzą a wyleją 27 V To jesteś kolejna... Bo mysz też się z nimi zmówiła. Bardzo fajna ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! A to wszystko się dzieje u ciebie... Ciekawe... Możeś ty jaka matka przełożona czy cuś? Hmmm... miałam jednego synka i córę, teraz już mam kolejnego Synka... cuś w tym jest... Zatem mnianujemy cię oficjalnie Matką Przełożoną Zakonu Budowniczych z Gmin Mazowieckich. Albo jakoś podobnie. To ostatnie wymaga jeszcze dopracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! A to wszystko się dzieje u ciebie... Ciekawe... Możeś ty jaka matka przełożona czy cuś? Hmmm... miałam jednego synka i córę, teraz już mam kolejnego Synka... cuś w tym jest... Zatem mnianujemy cię oficjalnie Matką Przełożoną Zakonu Budowniczych z Gmin Mazowieckich. Albo jakoś podobnie. To ostatnie wymaga jeszcze dopracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Barranki dzięki za namiar na wylewkarzy jutro mnie odwiedzą a wyleją 27 V To jesteś kolejna... Bo mysz też się z nimi zmówiła. Bardzo fajna ekipa No do Myszy ode mnie to mają rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! A to wszystko się dzieje u ciebie... Ciekawe... Możeś ty jaka matka przełożona czy cuś? Hmmm... miałam jednego synka i córę, teraz już mam kolejnego Synka... cuś w tym jest... Zatem mnianujemy cię oficjalnie Matką Przełożoną Zakonu Budowniczych z Gmin Mazowieckich. Albo jakoś podobnie. To ostatnie wymaga jeszcze dopracowania My tu juz kiedys z Olga mialysmy jedno zgromadzenie - mozemy kongregacje zalozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! A to wszystko się dzieje u ciebie... Ciekawe... Możeś ty jaka matka przełożona czy cuś? Hmmm... miałam jednego synka i córę, teraz już mam kolejnego Synka... cuś w tym jest... Zatem mnianujemy cię oficjalnie Matką Przełożoną Zakonu Budowniczych z Gmin Mazowieckich. Albo jakoś podobnie. To ostatnie wymaga jeszcze dopracowania My tu juz kiedys z Olga mialysmy jedno zgromadzenie - mozemy kongregacje zalozyc. O, o... I to by tłumaczyło te podróże misyjne i zgromadzenia modlitewne w miejscach kultu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie ja wdepłam... Same Elyty i Olimpie... Barranki GATULACJE! A to wszystko się dzieje u ciebie... Ciekawe... Możeś ty jaka matka przełożona czy cuś? Hmmm... miałam jednego synka i córę, teraz już mam kolejnego Synka... cuś w tym jest... Zatem mnianujemy cię oficjalnie Matką Przełożoną Zakonu Budowniczych z Gmin Mazowieckich. Albo jakoś podobnie. To ostatnie wymaga jeszcze dopracowania My tu juz kiedys z Olga mialysmy jedno zgromadzenie - mozemy kongregacje zalozyc. O, o... I to by tłumaczyło te podróże misyjne i zgromadzenia modlitewne w miejscach kultu I to wino mszalne znikajace w duzych ilosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts