Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu mamy do siebie tak blisko, az wstyd, ze jeszcze się nie ponawiedzałyśmy :oops:

to prawda wstyd straszny :roll:

u mnie teraz trójka kaszlaków w domu :roll:

Liwia podejrzenie wyrostka miala przez chwilę :-?

mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wyjdziemy na prostą :D

a ja zapraszam :D

możesz przyjechać z małą u nas i huśtawki i piachu w piaskownicy cała wywrotka i zjeżdżalnia :lol:

Aniu mamy do siebie tak blisko, az wstyd, ze jeszcze się nie ponawiedzałyśmy :oops:

możesz przyjechać z małą u nas i huśtawki i piachu w piaskownicy cała wywrotka i zjeżdżalnia :lol:

Narazie to ona woli leżec w łózku i tulić kibelek

CUDNE :D :lol: :lol:

Dobry wieczór Dzieci moje, Barranki i Owieczki! 8)

No normalnie ten 13-ty, to zajefajny dzień!

Właśnie wróciłam ze Streeta po spotkaniu z Neferką, Kamyczkiem i Duchem!!! 8)

I jeszcze o budowę w drodze powrotnej zawadziłam... a tam dwa pokoje wycyklinowane a już! 8) :D :D

Narazie to ona woli leżec w łózku i tulić kibelek

ja nie mówię że zaraz :roll:

wykurujcie się i wtedy

ale z takim chorym maluchem to nie jest wesoło

uważaj zeby sie nie odwodniła :roll:

zdrówka życzę :p

Rasia,świetny domek w pięknym miejscu.Kamyczki,bomba!!! Ja mam podobne jak Ty (Barwolf?) ale szare.

No i niestety z bólem serca (nie lubię,ale mam nadzieję,że Ducha zmobilizuję) muszę się poskarżyć publicznie na ghost34 czyli forumowego Duszka:

jutro popołedniu moshe byc 8) bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. :-?

Mam do położenia drewno na tarasie.Na spotkaniu u mnie w domu w marcu umówiliśmy się z Duchem na jego ułożenie.Pierwszy konkretny termin w którym miały się zacząć prace to było tuż po świętach - 14 kwietnia.A później Duch co tydzień przekłada i przekłada...Dziś mamy 13 maj.Duch obiecał zadzwonić dziś,a jutro i w piątek zrobić taras (20 m2).Czytam z posta Ducha ,że znów obsuwa na poniedziałek,wtorek.Ja rozumiem (chałupę już wybudowałem-więc doświadczenie jest),że obsuwa tydzień,półtora jest ok(bo różne rzeczy się zdarzają).Ale ponad miesiąc? A Duch to mój ziomal.Z tego samego miasta jesteśmy.No i dopóki taras nie będzie zrobiony to z dalszymi pracami w ogrodzie stoją...:( Towar czeka od miesiąca ,a Ducha nie ma :(

kieby tylko to odemnmie zalezało mialbys to ze 200 x juz zrobione..uwierz..nie zlewam tematu tylko w cholere brak loodzi i mozliwosci czasowych..postaram sie uczynic ci dobrze ..ale kurcze doba powinna miec ostatnio 48h