MonikaC 13.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mysza ty się nie przejmuj bo ja z Lidszu mamy do siebie rzut beretem a się nie spotkałyśmy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam wieczorową porą No te kamyczki wyglądają rewelacyjnie A jaki fajny mały pomocnik budowlany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Aniu mamy do siebie tak blisko, az wstyd, ze jeszcze się nie ponawiedzałyśmy to prawda wstyd straszny u mnie teraz trójka kaszlaków w domu Liwia podejrzenie wyrostka miala przez chwilę mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wyjdziemy na prostą a ja zapraszam możesz przyjechać z małą u nas i huśtawki i piachu w piaskownicy cała wywrotka i zjeżdżalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Aniu mamy do siebie tak blisko, az wstyd, ze jeszcze się nie ponawiedzałyśmy to prawda wstyd straszny u mnie teraz trójka kaszlaków w domu Liwia podejrzenie wyrostka miala przez chwilę mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wyjdziemy na prostą a ja zapraszam możesz przyjechać z małą u nas i huśtawki i piachu w piaskownicy cała wywrotka i zjeżdżalnia Narazie to ona woli leżec w łózku i tulić kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 http://img222.imageshack.us/img222/451/nuns31187803121844.jpg Musze miec taki hoker... CUDNE Dobry wieczór Dzieci moje, Barranki i Owieczki! No normalnie ten 13-ty, to zajefajny dzień! Właśnie wróciłam ze Streeta po spotkaniu z Neferką, Kamyczkiem i Duchem!!! I jeszcze o budowę w drodze powrotnej zawadziłam... a tam dwa pokoje wycyklinowane a już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Aniu mamy do siebie tak blisko, az wstyd, ze jeszcze się nie ponawiedzałyśmy to prawda wstyd straszny u mnie teraz trójka kaszlaków w domu Liwia podejrzenie wyrostka miala przez chwilę mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wyjdziemy na prostą a ja zapraszam możesz przyjechać z małą u nas i huśtawki i piachu w piaskownicy cała wywrotka i zjeżdżalnia Narazie to ona woli leżec w łózku i tulić kibelek ja nie mówię że zaraz wykurujcie się i wtedy ale z takim chorym maluchem to nie jest wesoło uważaj zeby sie nie odwodniła zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ja to już spadam spać Branoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Rasia,świetny domek w pięknym miejscu.Kamyczki,bomba!!! Ja mam podobne jak Ty (Barwolf?) ale szare. No i niestety z bólem serca (nie lubię,ale mam nadzieję,że Ducha zmobilizuję) muszę się poskarżyć publicznie na ghost34 czyli forumowego Duszka: jutro popołedniu moshe byc bo w czwortek dorcia..w piatek nagranie wiec czwortek tsa byc ..superasnie psygotoffanym..sobota zuzia w niedziele nie wiem czy po listwy nie pojade badz w poniedzialek i ten taras co sie w niego wpier musze zrobic w pon i we wtorek..i jeszcze na prage jutro musze ..i do ruscia ze dwa razy..i do jednej klientki jeszcze ..i na dodatek..do piskorki..tez ze dwa razy mam co robic w chaliere.. Mam do położenia drewno na tarasie.Na spotkaniu u mnie w domu w marcu umówiliśmy się z Duchem na jego ułożenie.Pierwszy konkretny termin w którym miały się zacząć prace to było tuż po świętach - 14 kwietnia.A później Duch co tydzień przekłada i przekłada...Dziś mamy 13 maj.Duch obiecał zadzwonić dziś,a jutro i w piątek zrobić taras (20 m2).Czytam z posta Ducha ,że znów obsuwa na poniedziałek,wtorek.Ja rozumiem (chałupę już wybudowałem-więc doświadczenie jest),że obsuwa tydzień,półtora jest ok(bo różne rzeczy się zdarzają).Ale ponad miesiąc? A Duch to mój ziomal.Z tego samego miasta jesteśmy.No i dopóki taras nie będzie zrobiony to z dalszymi pracami w ogrodzie stoją... Towar czeka od miesiąca ,a Ducha nie ma kieby tylko to odemnmie zalezało mialbys to ze 200 x juz zrobione..uwierz..nie zlewam tematu tylko w cholere brak loodzi i mozliwosci czasowych..postaram sie uczynic ci dobrze ..ale kurcze doba powinna miec ostatnio 48h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 14.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Duchu, Wierzę,że zbierzesz się do kupy(stąd ten mój post) i zrobisz to tak superowo,że od razu po robocie zrobię foty i je tu wkleję jak zajebiaszczo robisz tarasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witanko A Duch to rzeczywiście zalatany jest - wczoraj był i zaraz znikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witanko A Duch to rzeczywiście zalatany jest - wczoraj był i zaraz znikł tak to u duchów bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 a gdzie na Ducha można trafić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Duchu odezwij się jak zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ALe śliczne kolorowe Ipe :) Jak bym tak zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 14.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no podłogi cuuuuuuuuuo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Hi hi a ja widziała tego Pana wczoraj jak te podłogo dopieszczał Nefciu będą jeszcze pięniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 jestem aniu ale zajety bardzo...jakby co to moze jutro pogadamy..ok? tel moj masz ..jakby cooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Hi hi a ja widziała tego Pana wczoraj jak te podłogo dopieszczał Nefciu będą jeszcze pięniejsze Wieeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 tu jeszcze siem nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 tu jeszcze siem nie witałem O, jak miło, jak miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts