Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ojej jakie tu się fajne zdjęcia pojawiły - hokery super a o kamiyczkach zarąbistych nawet nie trzeba wspominać - Rasia wyszły cudnie !!!!!!!

ale efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekt, no mucha nie siada :wink: :wink: - jestem w szoku bo ja nie miłosniczka kamieni a te mnie urzekły :D :D :D :D :D :D :D :D

Rasiu coraz piekniej u Was. Ciesze sie, ze ukochane kamyczki zrobione. Zywica chyba zalane. Totalnie inny wyglad. Teraz rozumiem czego oczekiwalas.

Bardzo podoba mi sie zielona lazienka i wszystkie podlogi.

Rasiu coraz piekniej u Was. Ciesze sie, ze ukochane kamyczki zrobione. Zywica chyba zalane. Totalnie inny wyglad. Teraz rozumiem czego oczekiwalas.

Bardzo podoba mi sie zielona lazienka i wszystkie podlogi.

Witaj Zeljko! Kamyki są cudne, a ja się czuję jeszcze cudniej jak na nie patrzę... 8) Zalane są jakąś specjalną żywicą. :D :D :D

Dziękuję za ciepłe słowa. 8)

Przesyłam buziaki. :D

... i tak ma byc ... proszem paniom ....

Kamyczki widziałam :) bardzo się cieszę, że udało sie je naprawić :) mam cichą nadzieje, że pan Marek i u mnie ponaprawia cuda developerów :) a śmieją się co chwila... wczoraj robili kuchnię... co to ani sufitu ani podłogi w poziomie nie ma :o

oooo tak mają fajnie :)

pozdrowienia zostawiam :)

Kamyczki widziałam :) bardzo się cieszę, że udało sie je naprawić :) mam cichą nadzieje, że pan Marek i u mnie ponaprawia cuda developerów :) a śmieją się co chwila... wczoraj robili kuchnię... co to ani sufitu ani podłogi w poziomie nie ma :o

Bo to jakieś przesądy z tymi pionami :D Kiedyś daaaaaaawno temu mój ówczesny przyjaciel pozyskał kawalerkę z odzysku w bloku na moim podwórku. W ramach remontu ustawialiśmy wannę, która przylegała do ściany albo jednym, albo drugim bokiem, ale obydwoma na raz nie chciała. Kolega od nauk ścisłych pomierzył pomieszczenie, dokonał stosownych obliczeń i wyszło mu, że gdyby łazienka miała ok. 14 metrów długości to ściany by się zeszły i uzyskałaby kształt trójkątny. Jakżesz oryginalne... I stąd te tradycje tkwią w budowlanym narodzie :D

Bo to jakieś przesądy z tymi pionami :D Kiedyś daaaaaaawno temu mój ówczesny przyjaciel pozyskał kawalerkę z odzysku w bloku na moim podwórku. W ramach remontu ustawialiśmy wannę, która przylegała do ściany albo jednym, albo drugim bokiem, ale obydwoma na raz nie chciała. Kolega od nauk ścisłych pomierzył pomieszczenie, dokonał stosownych obliczeń i wyszło mu, że gdyby łazienka miała ok. 14 metrów długości to ściany by się zeszły i uzyskałaby kształt trójkątny. Jakżesz oryginalne... I stąd te tradycje tkwią w budowlanym narodzie :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Widać pewna grupa zawodów bardzo lubuje się w trójkącikach.

zwłaszcza przeciągłych :D

ale że przeciągłych pościanie? tych trójkącikach? Już nic nie mówie. Zaraz jadę na odbiór okienek

Przeciągłych trójkącikach. Ostatecznie trójkącik 14-metrowy jest zdecydowanie przeciągły, czyż nie?

Niech ci okna dobre będą :D