aniawmuratorze 14.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 jestem aniu ale zajety bardzo...jakby co to moze jutro pogadamy..ok? tel moj masz ..jakby cooo dzięki Duch pracuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ojej jakie tu się fajne zdjęcia pojawiły - hokery super a o kamiyczkach zarąbistych nawet nie trzeba wspominać - Rasia wyszły cudnie !!!!!!! ale efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekt, no mucha nie siada - jestem w szoku bo ja nie miłosniczka kamieni a te mnie urzekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam się z rana I życzę miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dzień dobry! ZUZA, dziękuję za ciepłe słowa o kamyczkach... Pędzę na budowę, zobaczyć co...piszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dzień dobry! ZUZA, dziękuję za ciepłe słowa o kamyczkach... Pędzę na budowę, zobaczyć co...piszczy... może maszyna do cyklinowania albo którys z panów z przepracowania a może Filip z radości Buźka i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Rasiu coraz piekniej u Was. Ciesze sie, ze ukochane kamyczki zrobione. Zywica chyba zalane. Totalnie inny wyglad. Teraz rozumiem czego oczekiwalas. Bardzo podoba mi sie zielona lazienka i wszystkie podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witanko! Rasiu, czyżby cyklinowanko się dzisiaj zaczynało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Rasiu coraz piekniej u Was. Ciesze sie, ze ukochane kamyczki zrobione. Zywica chyba zalane. Totalnie inny wyglad. Teraz rozumiem czego oczekiwalas. Bardzo podoba mi sie zielona lazienka i wszystkie podlogi. Witaj Zeljko! Kamyki są cudne, a ja się czuję jeszcze cudniej jak na nie patrzę... Zalane są jakąś specjalną żywicą. Dziękuję za ciepłe słowa. Przesyłam buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witanko! Rasiu, czyżby cyklinowanko się dzisiaj zaczynało? Cyklinowanko, szpachlowanko, bejcowanko i olejowanko!!! Hip, hip, huuuuraaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... i tak ma byc ... proszem paniom .... Kamyczki widziałam bardzo się cieszę, że udało sie je naprawić mam cichą nadzieje, że pan Marek i u mnie ponaprawia cuda developerów a śmieją się co chwila... wczoraj robili kuchnię... co to ani sufitu ani podłogi w poziomie nie ma oooo tak mają fajnie pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... i tak ma byc ... proszem paniom .... Kamyczki widziałam bardzo się cieszę, że udało sie je naprawić mam cichą nadzieje, że pan Marek i u mnie ponaprawia cuda developerów a śmieją się co chwila... wczoraj robili kuchnię... co to ani sufitu ani podłogi w poziomie nie ma oooo tak mają fajnie pozdrowienia zostawiam Bo to jakieś przesądy z tymi pionami Kiedyś daaaaaaawno temu mój ówczesny przyjaciel pozyskał kawalerkę z odzysku w bloku na moim podwórku. W ramach remontu ustawialiśmy wannę, która przylegała do ściany albo jednym, albo drugim bokiem, ale obydwoma na raz nie chciała. Kolega od nauk ścisłych pomierzył pomieszczenie, dokonał stosownych obliczeń i wyszło mu, że gdyby łazienka miała ok. 14 metrów długości to ściany by się zeszły i uzyskałaby kształt trójkątny. Jakżesz oryginalne... I stąd te tradycje tkwią w budowlanym narodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... i tak ma byc ... proszem paniom .... Kamyczki widziałam bardzo się cieszę, że udało sie je naprawić mam cichą nadzieje, że pan Marek i u mnie ponaprawia cuda developerów a śmieją się co chwila... wczoraj robili kuchnię... co to ani sufitu ani podłogi w poziomie nie ma oooo tak mają fajnie pozdrowienia zostawiam Bo to jakieś przesądy z tymi pionami Kiedyś daaaaaaawno temu mój ówczesny przyjaciel pozyskał kawalerkę z odzysku w bloku na moim podwórku. W ramach remontu ustawialiśmy wannę, która przylegała do ściany albo jednym, albo drugim bokiem, ale obydwoma na raz nie chciała. Kolega od nauk ścisłych pomierzył pomieszczenie, dokonał stosownych obliczeń i wyszło mu, że gdyby łazienka miała ok. 14 metrów długości to ściany by się zeszły i uzyskałaby kształt trójkątny. Jakżesz oryginalne... I stąd te tradycje tkwią w budowlanym narodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Widać pewna grupa zawodów bardzo lubuje się w trójkącikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Widać pewna grupa zawodów bardzo lubuje się w trójkącikach. zwłaszcza przeciągłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Widać pewna grupa zawodów bardzo lubuje się w trójkącikach. zwłaszcza przeciągłych ale że przeciągłych pościanie? tych trójkącikach? Już nic nie mówie. Zaraz jadę na odbiór okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Widać pewna grupa zawodów bardzo lubuje się w trójkącikach. zwłaszcza przeciągłych ale że przeciągłych pościanie? tych trójkącikach? Już nic nie mówie. Zaraz jadę na odbiór okienek Przeciągłych trójkącikach. Ostatecznie trójkącik 14-metrowy jest zdecydowanie przeciągły, czyż nie? Niech ci okna dobre będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 miałam takie przeciągłe na starym mieszkaniu- tak nawiasem rok budowy był juz w tym stuleciu. Na ścianie 2.7 metra było koło 30 cm odchyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 miałam takie przeciągłe na starym mieszkaniu- tak nawiasem rok budowy był juz w tym stuleciu. Na ścianie 2.7 metra było koło 30 cm odchyłu Czyli tu był trójkącik rozciągły pionowy. Bo one dzielą się na poziome i pionowe. Jak szaleć to szaleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts