lukassus 15.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witam serdecznie! śliczny domek! Przymierzamy się do M08, bardzo spodobało nam się kilka Waszych rozwiązań. Dziennik budowy jakoś 'przekartkowałem', ale jak zobaczyłem liczbę komentarzy, to nogi się pode mną ugięły. Zlitujcie się! Krótkie pytanko: Jaki wyszedł Wam mniej więcej koszt ogrodzenia za metr bieżący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam się z Państwem serdecznie! Mój komputer poszedł się... nie powiem co, bo same strasznie brzydkie słowa przychodzą mi na myśl... Teraz sobie piję w przemiłym towarzystwie i korzystam grzecznościowo z maleństwa jakiegoś, kieszonkowego... Lukassus, witaj! Cieszę się, że zajrzałeś/aś Jak znasz M08, to zapewne widzisz kilka podobieństw /wersji lustrzanej/, bo był to projekt, który mnie najbardziej ze wszystkich zainspirował do narysowania mojego domku . Ogrodzenia to ja nie mam skończonego, bo od frontu to jeszcze jestem na pierwszej linii frontu i cały czas bije się z myślami, jak ono ma docelowo wyglądać... Nie wiem o które ogrodzenie pytasz, bo z tyłu działki mam siatkę, a na niej panele wiklinowe, a z jednego i drugiego boku działki też każde inne; drewniane listwy od Fajnych Sąsiadów i siatkę od Tajemniczego Ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 miałam takie przeciągłe na starym mieszkaniu- tak nawiasem rok budowy był juz w tym stuleciu. Na ścianie 2.7 metra było koło 30 cm odchyłu Czyli tu był trójkącik rozciągły pionowy. Bo one dzielą się na poziome i pionowe. Jak szaleć to szaleć... Barranki, jak film??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 nie pij tyle ... Albo pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 nie pij tyle ... Albo pij Napij się ze mną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 nie pij tyle ... Albo pij Napij się ze mną! Jakoś mi nie idzie od wczoraj pewnie to ta wiadomość o Tomku1950... Kłade sie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2009 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 nie pij tyle ... Albo pij Napij się ze mną! Jakoś mi nie idzie od wczoraj pewnie to ta wiadomość o Tomku1950... Kłade sie spać Rozmawiałam już z Pawłem, z wejściami nie ma sprawy, czekam na sygnał, co potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Martwię się o niego. Bo to strasznie ciepły, sympatyczny i miły człowiek. W ogóle nie mogę sobie tego ułożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2009 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Martwię się o niego. Bo to strasznie ciepły, sympatyczny i miły człowiek. W ogóle nie mogę sobie tego ułożyć... To tak jak z budową... Tomek teraz czeka na PNB... potem wspólnymi siłami wszyscy pomożemy budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Chyba masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukassus 16.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Nie wiem o które ogrodzenie pytasz(...) dzięki za odp. moją uwagę zwróciło to ogrodzenie: http://img21.imageshack.us/img21/3026/ogrodzenieimg6361.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Martwię się o niego. Bo to strasznie ciepły, sympatyczny i miły człowiek. W ogóle nie mogę sobie tego ułożyć... No wlasnie ja sobie tez nie moge miejsca na Forum znalezc... Moze z tego wyjdzie OK, a moze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 17.05.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witaj...widziałam Twoje naprawione kamyczki , są śliczne, zo to za ciekawa zaprawa, taka żelowa ??? A kto Ci to poprawiał, ten sam wykonawca??? A zapłacił za zniszczony materiał??? Ja mam problem z podbitką. Wczoraj omalo nie doszło do bójki, facet okazał się totalnym partaczem, a deski już pociął. Tragedia. Miał byc nowoczesny dom, a wyszedł góralski szałas.pozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witaj...widziałam Twoje naprawione kamyczki , są śliczne, zo to za ciekawa zaprawa, taka żelowa ??? A kto Ci to poprawiał, ten sam wykonawca??? A zapłacił za zniszczony materiał??? Ja mam problem z podbitką. Wczoraj omalo nie doszło do bójki, facet okazał się totalnym partaczem, a deski już pociął. Tragedia. Miał byc nowoczesny dom, a wyszedł góralski szałas. pozdrawiam Aga Witaj Agula Kamyki są teraz zalane żywicą jakąś specjalną... twardą i gładziutką jednocześnie Skuwała spartolone, zabetonowane kamyki zupełnie inna ekipa, bo ten co je spi.przył, czyli forumowy Vadiol nie poczuwa się do niczego, ani naprawy, ani zwrotu kosztów, ani nawet zwykłego przepraszam. Grunt, że jest teraz cuudnie i mogę spokojnie chodzić po domku, bez nerwów i łez w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Rasiaaaaaaaaaaa, gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a ja się czuję jeszcze cudniej jak na nie patrzę... No i o to chodzi. Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jejuuuuuuuu... wreszcie działa mój komputer!!! Nie mam jeszcze zainstalowanych większości i programów, ale już mogę coś skrobnąć... a jak Młody wgra program Canona, to Wam pokażę zdjęcia mojej zajeeeebistej podłogi! Zelijko, buziaki przesyłam. Małgoś, komórka też mi padła zanim Ci odpisałam na sms-a ... jutro będę na 100% pod jednym warunkiem, że nie zadzwonią z Toyoty, bo turbina mi się sypie... Wszystko kuźwa naraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No to jak się sypie to widzę że na całej lini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts