Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

witam serdecznie!

śliczny domek! Przymierzamy się do M08, bardzo spodobało nam się kilka Waszych rozwiązań. Dziennik budowy jakoś 'przekartkowałem', ale jak zobaczyłem liczbę komentarzy, to nogi się pode mną ugięły. Zlitujcie się! :)

Krótkie pytanko:

Jaki wyszedł Wam mniej więcej koszt ogrodzenia za metr bieżący?

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się z Państwem serdecznie! :D

Mój komputer poszedł się... nie powiem co, bo same strasznie brzydkie słowa przychodzą mi na myśl... :evil: :evil: :evil:

Teraz sobie piję w przemiłym towarzystwie i korzystam grzecznościowo z maleństwa jakiegoś, kieszonkowego... 8)

Lukassus, witaj! Cieszę się, że zajrzałeś/aś 8) :lol:

Jak znasz M08, to zapewne widzisz kilka podobieństw /wersji lustrzanej/, bo był to projekt, który mnie najbardziej ze wszystkich zainspirował do narysowania mojego domku 8). Ogrodzenia to ja nie mam skończonego, bo od frontu to jeszcze jestem na pierwszej linii frontu i cały czas bije się z myślami, jak ono ma docelowo wyglądać... :roll: :roll: :roll: Nie wiem o które ogrodzenie pytasz, bo z tyłu działki mam siatkę, a na niej panele wiklinowe, a z jednego i drugiego boku działki też każde inne; drewniane listwy od Fajnych Sąsiadów i siatkę od Tajemniczego Ogrodu... 8) 8)

miałam takie przeciągłe na starym mieszkaniu- tak nawiasem rok budowy był juz w tym stuleciu. Na ścianie 2.7 metra było koło 30 cm odchyłu

Czyli tu był trójkącik rozciągły pionowy. Bo one dzielą się na poziome i pionowe. Jak szaleć to szaleć...

Barranki, jak film??? :D

nie pij tyle ...:)

Albo pij :)

Napij się ze mną! 8)

Jakoś mi nie idzie od wczoraj pewnie to ta wiadomość o Tomku1950... Kłade sie spać :)

Rozmawiałam już z Pawłem, z wejściami nie ma sprawy, czekam na sygnał, co potrzeba.

Martwię się o niego. Bo to strasznie ciepły, sympatyczny i miły człowiek. W ogóle nie mogę sobie tego ułożyć...

To tak jak z budową... Tomek teraz czeka na PNB... potem wspólnymi siłami wszyscy pomożemy budować...

Witaj...widziałam Twoje naprawione kamyczki , są śliczne, zo to za ciekawa zaprawa, taka żelowa ??? A kto Ci to poprawiał, ten sam wykonawca??? A zapłacił za zniszczony materiał??? Ja mam problem z podbitką. Wczoraj omalo nie doszło do bójki, facet okazał się totalnym partaczem, a deski już pociął. Tragedia. Miał byc nowoczesny dom, a wyszedł góralski szałas.

pozdrawiam

Aga

Witaj...widziałam Twoje naprawione kamyczki , są śliczne, zo to za ciekawa zaprawa, taka żelowa ??? A kto Ci to poprawiał, ten sam wykonawca??? A zapłacił za zniszczony materiał??? Ja mam problem z podbitką. Wczoraj omalo nie doszło do bójki, facet okazał się totalnym partaczem, a deski już pociął. Tragedia. Miał byc nowoczesny dom, a wyszedł góralski szałas.

pozdrawiam

Aga

Witaj Agula :D

Kamyki są teraz zalane żywicą jakąś specjalną... :roll: twardą i gładziutką jednocześnie :D Skuwała spartolone, zabetonowane kamyki zupełnie inna ekipa, bo ten co je spi.przył, czyli forumowy Vadiol nie poczuwa się do niczego, ani naprawy, ani zwrotu kosztów, ani nawet zwykłego przepraszam. :evil: :evil: :evil:

Grunt, że jest teraz cuudnie i mogę spokojnie chodzić po domku, bez nerwów i łez w oczach. :D

Jejuuuuuuuu... wreszcie działa mój komputer!!! :D :D :D

Nie mam jeszcze zainstalowanych większości i programów, ale już mogę coś skrobnąć... a jak Młody wgra program Canona, to Wam pokażę zdjęcia mojej zajeeeebistej podłogi! :evil: :evil: :evil:

Zelijko, buziaki przesyłam. :D

Małgoś, komórka też mi padła zanim Ci odpisałam na sms-a :x ... jutro będę na 100% pod jednym warunkiem, że nie zadzwonią z Toyoty, bo turbina mi się sypie... :evil: Wszystko kuźwa naraz! :evil: