78mysz 17.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Czesc Dziewczynko, czekam na zdjęcia i nózkami krótkimi przebieram w ekscytacji.Duszku widzioł mnie tym razem na drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 widzial i bardzo sie ucieszyl..ale ronda tam racyj nie bylokm jeno psejasd kolejoffy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jeszcze nie zaplacilam za ten bilet, to co? Bedziecie kilaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 bedziemy bedziemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To lete na https://bilet.intercity.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 widzial i bardzo sie ucieszyl..ale ronda tam racyj nie bylokm jeno psejasd kolejoffy:) No dobra, trudno by mnie było nie zauważyc, jak wjechałam okrakiem na twój pas. ;D. To chyba nie Alfred pilotował limuzynę, bo by mnie rozjechał jak sądzę A co do ronda, to ono jest ale dalej, jak mnie minąłes to musiales skrecic w lewo na nadarzyn? no i po jakims czasie jest wlasnie to rondko malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja też czekam z niecierpliwością na zdjęcia podłogi Cześć Rasiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zdjęć nie będzie... To znaczy może jeszcze kiedyś będą, ale chyba jak zmienię kompa! Musicie mi uwierzyć na słowo... podłoga jest rewelacyjna! U Młodego i w studio prawie czarna , w naszej sypialni zrobiona na stare podpalane dechy... , a u Młodszej będą dechy bielone... jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To lete na https://bilet.intercity.pl/ Na co? Będziesz Malgoś jutro o 14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To lete na https://bilet.intercity.pl/ Na co? Będziesz Malgoś jutro o 14? 14:55 peron 2, tor 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Raśka - teraz to możesz płakać tylko z radości i zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Lete do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Lete do Was. [/quote NIsko, nisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Raśka, więc generalnie to był weekend pomyłek i niedoczasu. A jak pisałem tu posta trzy godziny temu to mi dwa razy komputer się zresetował sam z się, więc odpuściwszy. Zamiast na "Wino truskawkowe" wybraliśmy się na suszi i tyle. Leń nas dopadł i padlina W sobotę mieliśmy taki niedoczas, że nie starczyło nam czasu na połowę zaplanowanych rzeczy. To, że ie zdążyliśmy do Zuzy to był tylko jeden z elementów w plecy. W niedzielę też nie udało się zrobić tego, co planowawszy. Generalnie piasek w oczy i pod górkę. Ale nie ma się co użalać tylko do przoduuuuuuuuuuuuuuuuuu! Za tydzień będzie otynkowana chałupa!!!!! A za dwa tygodnie ocieplone poddasze i g-k... A za trzy tygodnie - jak się uda - będą płyty w wiatrołapie, spiżarni, przepokoju i dolnej łazience (tylko trzeba je znależć...) I juhuuuuuuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kurcze, nie będzie zdjęć, buuuuuuuuuuuuuu Ale nic to, pojedziemy z odwiedzinami i na żywo obejrzymy Rasia, mogę od koniec tygodnia wpaść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 rasia dawaj zdjęcia ... nie wierze, że nie masz ..... przelatałm kole Cię dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kurcze, nie będzie zdjęć, buuuuuuuuuuuuuu Ale nic to, pojedziemy z odwiedzinami i na żywo obejrzymy Rasia, mogę od koniec tygodnia wpaść ? No oczywista oczywistość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 rasia dawaj zdjęcia ... nie wierze, że nie masz ..... przelatałm kole Cię dzisiaj Żeby mi to było ostatni raz, że nie wpadłaś!!! Nie mam zdjęć, bo dopiero od wczoraj mam zreperowany komputerek, ale tak nie do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 rasia dawaj zdjęcia ... nie wierze, że nie masz ..... przelatałm kole Cię dzisiaj Żeby mi to było ostatni raz, że nie wpadłaś!!! Nie mam zdjęć, bo dopiero od wczoraj mam zreperowany komputerek, ale tak nie do końca... coś się koleżanka wymiguje od tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 raz dwa raz dwa trzy proba klafiathury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts