Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzial i bardzo sie ucieszyl..ale ronda tam racyj nie bylokm jeno psejasd kolejoffy:)

No dobra, trudno by mnie było nie zauważyc, jak wjechałam okrakiem na twój pas. ;D. To chyba nie Alfred pilotował limuzynę, bo by mnie rozjechał jak sądzę

A co do ronda, to ono jest ale dalej, jak mnie minąłes to musiales skrecic w lewo na nadarzyn? no i po jakims czasie jest wlasnie to rondko malutkie

Zdjęć nie będzie... :( :cry: :cry: To znaczy może jeszcze kiedyś będą, ale chyba jak zmienię kompa! :evil:

Musicie mi uwierzyć na słowo... podłoga jest rewelacyjna! 8)

U Młodego i w studio prawie czarna 8) , w naszej sypialni zrobiona na stare podpalane dechy... 8) 8) 8) , a u Młodszej będą dechy bielone... jutro... :D

Raśka, więc generalnie to był weekend pomyłek i niedoczasu. A jak pisałem tu posta trzy godziny temu to mi dwa razy komputer się zresetował sam z się, więc odpuściwszy.

Zamiast na "Wino truskawkowe" wybraliśmy się na suszi i tyle. Leń nas dopadł i padlina :cry:

W sobotę mieliśmy taki niedoczas, że nie starczyło nam czasu na połowę zaplanowanych rzeczy. To, że ie zdążyliśmy do Zuzy to był tylko jeden z elementów w plecy.

W niedzielę też nie udało się zrobić tego, co planowawszy. Generalnie piasek w oczy i pod górkę.

Ale nie ma się co użalać tylko do przoduuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Za tydzień będzie otynkowana chałupa!!!!! :D :D :D :D

A za dwa tygodnie ocieplone poddasze i g-k...

A za trzy tygodnie - jak się uda - będą płyty w wiatrołapie, spiżarni, przepokoju i dolnej łazience (tylko trzeba je znależć...)

I juhuuuuuuuuu! :D

rasia dawaj zdjęcia :) ... nie wierze, że nie masz ;) ..... przelatałm kole Cię ;) dzisiaj ;)

Żeby mi to było ostatni raz, że nie wpadłaś!!! :-? :roll: :wink:

Nie mam zdjęć, bo dopiero od wczoraj mam zreperowany komputerek, ale tak nie do końca... :-? :evil:

rasia dawaj zdjęcia :) ... nie wierze, że nie masz ;) ..... przelatałm kole Cię ;) dzisiaj ;)

Żeby mi to było ostatni raz, że nie wpadłaś!!! :-? :roll: :wink:

Nie mam zdjęć, bo dopiero od wczoraj mam zreperowany komputerek, ale tak nie do końca... :-? :evil:

coś się koleżanka wymiguje od tych zdjęć :wink: :lol: