barranki2 18.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 U mnie na pewno nie działa. Padł jej prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 U mnie klawiatura oki , ale ja padam. A towarzyszce Rasi to ustawowo wyznaczony czas minął. Zatem jazda , nabijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e050.gif to jak bieghniem chybok niee barankhofa ..do lozia barankha bierze dobros ledfo sipie..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Teoretycznie do setki, to tylko oczko już zostało... powolutku, damy radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/d015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 DUCHU NIE ŚPIJ BO CIĘ UKRADNĄ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witanko a ja powiem przewrotnie, że się bardzo cieszę, że nie tylko mnie nie było w Raju - bo to zawsze jest argument by sprawe powtórzyć OOO ! i tez bym z chęcią obejrzała podłogi... na odwiedzinki tez bym wpadła... ale ten tydzień mam straszny... więc może w przyszłym, co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nituś - Zuza już mi obiecała, że niedługo powtórzy zlot w Raju Rasiu - też bym bardzo chętnie te Twoje podłogi zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.05.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Uwaga, uwaga! Wiadomość z ostatniej chwili, z pierwszej linii frontu: Trwają zaciekłe walki w przyczółku Młodej, dechy walczą, są twarde i wcale za darmo skóry nie oddadzą... no kto to wymyślił żeby były białe? No kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 tiaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Uwaga, uwaga! Wiadomość z ostatniej chwili, z pierwszej linii frontu: Trwają zaciekłe walki w przyczółku Młodej, dechy walczą, są twarde i wcale za darmo skóry nie oddadzą... no kto to wymyślił żeby były białe? No kto??? Jak to kto? kiedy pytek, a ja czekam z niecierpliwością co z tego wyniknie, ale żeby aż wojna z tego była , no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Trzech facetów kawal zycia zbieralo na wyjazd do Kenii. Jedli suchy chleb, popijajac woda, w koncu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi: - Moze napijemy sie wódeczki? Drugi: - No raczej! Trzeci sie wkurzyl: - To ja pól zycia prawie nic nie jem, nie pije, oszczedzam, zebysmy wyjechali... Zbieram na to, zebym mógl sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wódke?? ja pie......... i obrazony poszedl spac. Dwóch wiec poszlo, kupilo 2 flaszki, opili sie zdrowo i wrocili na kwatere. Rano wstaja, patrza, a obrazalskiego nie ma. Wychodza przed domek... a tam lezy krokodyl - wielki, tlusty krokodyl z otwarta paszcza! A z tej paszczy wystaje glowa tego trzeciego... Stoja tacy jeszcze pozamiatani i jeden mówi: - Na wódke ku............ sępił, a spiworek to Lacoste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ty gupoto Ty chodząca ... MIałam wpaść wczoraj, ale pracowałam od 10.00 rano wczoraj do 4.00 rano dzisiaj I końca nie widać... BUziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 I ja się nisko kłaniam z nadzieją, że te piękne podłogi z bliska zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Trzech facetów kawal zycia zbieralo na wyjazd do Kenii. Jedli suchy chleb, popijajac woda, w koncu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi: - Moze napijemy sie wódeczki? Drugi: - No raczej! Trzeci sie wkurzyl: - To ja pól zycia prawie nic nie jem, nie pije, oszczedzam, zebysmy wyjechali... Zbieram na to, zebym mógl sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wódke?? ja pie......... i obrazony poszedl spac. Dwóch wiec poszlo, kupilo 2 flaszki, opili sie zdrowo i wrocili na kwatere. Rano wstaja, patrza, a obrazalskiego nie ma. Wychodza przed domek... a tam lezy krokodyl - wielki, tlusty krokodyl z otwarta paszcza! A z tej paszczy wystaje glowa tego trzeciego... Stoja tacy jeszcze pozamiatani i jeden mówi: - Na wódke ku............ sępił, a spiworek to Lacoste... a to aż taka walka z tymi dechami ? Ciekawe kto wygra ? Stawiam na ekipę duchową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dzień dobry a można wiedzieć walka to czego dotyczy? hę? bo, że dech to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Śpiworek Lacoste Co tam słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 przerwa techniczna... http://wd8.photoblog.pl/p2/75/83/25269397.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a z jakiego powodu ta przerwa jeśli można spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts