Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I tylko odbiornik bzyczy....

PROSIMY NIE REGULOWAĆ ODBIORNIKÓW :o :o

Czy to przez Ciebie dziś był Polsat w mojej firmie w sprawie prognozy rynku książek ? Oj Baaaarrraaannneeekkk ...:)

Ja nic nie wiem... Ale mogli u nas przeczytać, a jak ci wczoraj powiedziałem, po znajomości dałem twoją szefową na biały front :D

Coś mówiłaś o tej prasie, że ona to... ten tego? :wink:

nonono - generalnie media to ten tego :):):) Posłałam Ci linkę - zaproszenie - możesz się nieźle ubawić :)

Widziałek :D Może się wreszcie zaloguję tam, bo widzę że gdzieniegdzie wypada bywać :wink:

Eeee niekoniecznie wypada, ale można włożyć kij w mrowisko od czasu do czasu ...:)

nonono - generalnie media to ten tego :):):) Posłałam Ci linkę - zaproszenie - możesz się nieźle ubawić :)

Widziałek :D Może się wreszcie zaloguję tam, bo widzę że gdzieniegdzie wypada bywać :wink:

Eeee niekoniecznie wypada, ale można włożyć kij w mrowisko od czasu do czasu ...:)

A to ja chętnie... Pogrzebać tak... Pokręcić kijaszkiem :D

Dzien dobry. Czy ktos mnie jeszcze pamieta? :roll: :roll: :roll:

Rasia, duza bania za spotkanko. :D

http://img199.imageshack.us/img199/4796/caipirinha2412319.jpg

I nastepnym razem porywam Filipa. :roll: :roll: :roll:

Pozdrow szerszenie. :lol: :lol: :lol:

Caipirinha wyciągnie mnie z najbardziej zapadłej dziury i doła 8) 8) 8) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerszeń pozdrawia ospale wsuwając pyszniutką spadź :-? :x :evil:

Filip macha kuprem całym, bo ogonem to za mało... :lol:

Kowaliki drą się w niebogłosy o żarcie, chociaż już prawie takie duże jak Mamuśka Kowalikowa... :D

A w moim kompie padła mi karta graficzna!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Siemanko

Co podłogi schną???

Hej Moniś! Ano schną... 8) Zdradzisz mi coś więcej na temat tej dzisiejszej ruły i skąd taką wziąć?

Rury znaczy się tak :) A drenażyk planujesz? Jak tak to postaram się pomóc. Tylko paczki są po 50mb. Więcej info na PW. Jakby co to pisz co potrzebujesz i ile to postaram się dowiedziećco i jak :)