dobroszka 21.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ale reagując na prośby właścicielki zwolniliśmy ale tylko po to ,żeby znów przyspieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Można i przyspieszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja jutro mogę poprzyspieszać.Dziś mam za sobą ciężki dzionek , a jutro o 10 jesteśmy na działce , bo nam ławki zaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja jutro mogę poprzyspieszać.Dziś mam za sobą ciężki dzionek , a jutro o 10 jesteśmy na działce , bo nam ławki zaleją W końcu i na Ciebie przyszła pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja jutro mogę poprzyspieszać.Dziś mam za sobą ciężki dzionek , a jutro o 10 jesteśmy na działce , bo nam ławki zaleją łał - zdjęcia rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja jutro mogę poprzyspieszać.Dziś mam za sobą ciężki dzionek , a jutro o 10 jesteśmy na działce , bo nam ławki zaleją W końcu i na Ciebie przyszła pora Ano przyszła.Jeszcze sie na dobre nie zaczęło , a ja juz na twarz padam.Ciekawe,czy sie przyzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja jutro mogę poprzyspieszać.Dziś mam za sobą ciężki dzionek , a jutro o 10 jesteśmy na działce , bo nam ławki zaleją łał - zdjęcia rób zrobię , ale mailem będę jakby co rozsyłała.I tak mi głupio,że się ugięłam i barrankom zaśmieciłam wątek dziurą.Tylko im nie mówicie , bo jeszcze wykorzystają niecnie moje wyrzuty sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 W razie czego możesz jak kukułka każdemy po troche zdjęć powklejać, to Cię nie wytropią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja jutro mogę poprzyspieszać.Dziś mam za sobą ciężki dzionek , a jutro o 10 jesteśmy na działce , bo nam ławki zaleją łał - zdjęcia rób zrobię , ale mailem będę jakby co rozsyłała.I tak mi głupio,że się ugięłam i barrankom zaśmieciłam wątek dziurą.Tylko im nie mówicie , bo jeszcze wykorzystają niecnie moje wyrzuty sumienia Dobrosiu, gościnnie udzielamy ci łamów na ławy, jeśli sobie zachcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja jutro mogę poprzyspieszać.Dziś mam za sobą ciężki dzionek , a jutro o 10 jesteśmy na działce , bo nam ławki zaleją łał - zdjęcia rób zrobię , ale mailem będę jakby co rozsyłała.I tak mi głupio,że się ugięłam i barrankom zaśmieciłam wątek dziurą.Tylko im nie mówicie , bo jeszcze wykorzystają niecnie moje wyrzuty sumienia Wiesz - w razie czego służę moim dziennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrosia - czy Twoja teściowa nie jest nauczycielką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 osiołkowi w żłoby dano..... no nie rozerwę się , ale dzięki , jesteście Kochani. Raczej pomyslę nad założeniem galerii na hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrosia - czy Twoja teściowa nie jest nauczycielką ? Absolutnie nie.Ale byłaby niezła , gdyby się tym zajmowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrosia - czy Twoja teściowa nie jest nauczycielką ? Absolutnie nie.Ale byłaby niezła , gdyby się tym zajmowała Ok- to może i lepiej , bo kiedyś kochałam się w takim jednym synu mojej pani od polskiego co wiesz jak sie nazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 osiołkowi w żłoby dano..... no nie rozerwę się , ale dzięki , jesteście Kochani. Raczej pomyslę nad założeniem galerii na hasło. I tak może być Tylko komenty załóż cooooooooooo bo tak musze CIe łapać u ludzi w komentach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 osiołkowi w żłoby dano..... no nie rozerwę się , ale dzięki , jesteście Kochani. Raczej pomyslę nad założeniem galerii na hasło. I tak może być Tylko komenty załóż cooooooooooo bo tak musze CIe łapać u ludzi w komentach :) eee , priva masz , telefon masz ,maila masz.Sie nie ugnę.Skasowałam i łodwrotu nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 osiołkowi w żłoby dano..... no nie rozerwę się , ale dzięki , jesteście Kochani. Raczej pomyslę nad założeniem galerii na hasło. Kup domenę domwleju.pl za zeta, i zaparkujesz ją na jednym z naszych serwerów. Mamy tej powierzchni od kilometra, więc luz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 osiołkowi w żłoby dano..... no nie rozerwę się , ale dzięki , jesteście Kochani. Raczej pomyslę nad założeniem galerii na hasło. Kup domenę domwleju.pl za zeta, i zaparkujesz ją na jednym z naszych serwerów. Mamy tej powierzchni od kilometra, więc luz... Zrobię sobie tabliczkę z taką nazwa i powieszę kiedyś obok numeru na chałupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 osiołkowi w żłoby dano..... no nie rozerwę się , ale dzięki , jesteście Kochani. Raczej pomyslę nad założeniem galerii na hasło. I tak może być Tylko komenty załóż cooooooooooo bo tak musze CIe łapać u ludzi w komentach :) eee , priva masz , telefon masz ,maila masz.Sie nie ugnę.Skasowałam i łodwrotu nima. Taaaaaaa, niejedna sie juz tak zarzekala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 osiołkowi w żłoby dano..... no nie rozerwę się , ale dzięki , jesteście Kochani. Raczej pomyslę nad założeniem galerii na hasło. I tak może być Tylko komenty załóż cooooooooooo bo tak musze CIe łapać u ludzi w komentach :) eee , priva masz , telefon masz ,maila masz.Sie nie ugnę.Skasowałam i łodwrotu nima. Taaaaaaa, niejedna sie juz tak zarzekala. Cóż mam Ci rzec....Jestem inna niż wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts