Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Już wiem, że zdjęcia nie oddają piękna dębu w Waszej sypialni. Więc będe musiała przyjechać. Na zdjeciach wygłada mniej spektakularnie niż widziałam ostatnio.

Szerszenie - chamy jedne - niech sobie lecą od Ciebie wooooooooooooon .. :evil:

A kowaliki sa niesamowite - jaaaakie dzioby :):)

8) 8) 8) ... chodź... chodź... 8) 8) 8)

A żeby szerszeń nie posilał się na moim dąbku, to muszę najpierw te tłuściutkie mróweczki, co te pychoty produkują, grzecznie przeprosić, żeby... spadały... :roll: :-? :D :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już wiem, że zdjęcia nie oddają piękna dębu w Waszej sypialni. Więc będe musiała przyjechać. Na zdjeciach wygłada mniej spektakularnie niż widziałam ostatnio.

Szerszenie - chamy jedne - niech sobie lecą od Ciebie wooooooooooooon .. :evil:

A kowaliki sa niesamowite - jaaaakie dzioby :):)

8) 8) 8) ... chodź... chodź... 8) 8) 8)

A żeby szerszeń nie posilał się na moim dąbku, to muszę najpierw te tłuściutkie mróweczki, co te pychoty produkują, grzecznie przeprosić, żeby... spadały... :roll: :-? :D :D

Popiól z papierosów. Podsypuj pod dąb. Jemu nic się nie stanie a mrówy sobie pójdą. Załatwiła tak moja kolażanka z pracy mrówy w naszym ogródku w firmie. Chyba, że jebaniutkie mieszkają w środku pnia. To przerąbane. Ale może im i tak zaszkodzi ?

Noi dlaczego mi to pokazałaś ???????????????????????????????????/ Ta niunia jest boska - jakie zalotne spojrzenie - masakra !!!!

Może mój kot wyciągnie kopyta ... :wink:

Wcale mu źle nie życzę... :wink: :roll: :p :lol: :lol:

Właśnie się zastanawiam jak humanitarnie skończyć jego żywot, żeby sobie mieć taką Pięknotke :)

A na koniec niespodzianka! 8)

Siedem cudownych labkowych klusek do oddania w bardzo dobre ręce... 8)

http://img29.imageshack.us/img29/7051/img6874.png

Moja faworytka:

http://img190.imageshack.us/img190/544/img6879.png 8) 8) 8)

Dzieki za szerszenie, ale wole te KLUSECZKI PRZESLICZNE. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dzień dobrek

chylę czoła ku pięknym podłogom :D :D :D :D

nie wiele pisząc są piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiękne :D :D :D :D

sliczne te ptaszki !!!

muszę sobie koniecznie kupic taki aparat bo u mnie też duzo takich pieknych ptaszków, bocianów, motyli i niestety nietoperzy :roll: :roll: :roll:

i też muszę to uwieczniać :D :D :D