Maluszek 22.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A podłogi na zdjęciach - zajebiste, oblookamy w naturze i pomacać trzeba dokładnie tak :D Maluszku jak tam rodzice ??? czy wszystko ok ???? Zuza - dzięki za pamięć Jest ok samochód praktycznie nie uszkodzony - tylny zderzak troszkę przekoszony. Najważniejsze, że z Tatą ok. On ma chory kręgosłup i obawialiśmy się, żeby od uderzenia cosik mu się nie porobiło albo tak jak w przypadku Tomka1950 to były takie same sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasiu zdjęcia podłóg boskie. ale sójka pobiła wszystko. czym miałaś olejowaną tą ciemną podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A podłogi na zdjęciach - zajebiste, oblookamy w naturze i pomacać trzeba dokładnie tak :D Maluszku jak tam rodzice ??? czy wszystko ok ???? Zuza - dzięki za pamięć Jest ok samochód praktycznie nie uszkodzony - tylny zderzak troszkę przekoszony. Najważniejsze, że z Tatą ok. On ma chory kręgosłup i obawialiśmy się, żeby od uderzenia cosik mu się nie porobiło albo tak jak w przypadku Tomka1950 to były takie same sytuacje samochód to pikuś ja właśnie o tatę pytałam, a czy wykonał jakieś badania w kierunku wykluczenia urazu kręgosłupa ??????? zdrówka mu przeslij i niech uważa na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A podłogi na zdjęciach - zajebiste, oblookamy w naturze i pomacać trzeba dokładnie tak :D Maluszku jak tam rodzice ??? czy wszystko ok ???? Zuza - dzięki za pamięć Jest ok samochód praktycznie nie uszkodzony - tylny zderzak troszkę przekoszony. Najważniejsze, że z Tatą ok. On ma chory kręgosłup i obawialiśmy się, żeby od uderzenia cosik mu się nie porobiło albo tak jak w przypadku Tomka1950 to były takie same sytuacje samochód to pikuś ja właśnie o tatę pytałam, a czy wykonał jakieś badania w kierunku wykluczenia urazu kręgosłupa ??????? zdrówka mu przeslij i niech uważa na siebie dziękuję zdrófko prześlę na razie badań nie robił bo twierdzi, że go nic nie boli. praktycznie po tygodniu to już by coś wyszło. teraz wyżywa się na stolarzach i jest w swoim żywiole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 O jej co tu się robi najpierw Tomek, potem mąż Nefer, teraz tata Maluszka WSZYSTKIM ZDROWIA ŻYCZĘ to najważniejsze w życiu pieniądze rzecz nabyta a zdrowie tylko jedno, i przyjaciół trochę zawsze się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasiu podłogi cudne, czuję ich dotyk pod stopami - szczególnie tej ciemnej - choć to nie dąb chyba Czym robisz takie fotki latających i brzęczących masz nowy aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czyli 30.05 2009 czy 06.06.2009? I co to jest za impreza? MONSTER TRUCK, na każdym orlenie to reklamują od kilku miesięcy. 30.05. Takie amerykańskie mega ciężarówki na wielkich kołach co latają, skaczą i fruwają a publiczność piszczy z radości NINIEJSZYM OGŁASZAMY IŻ KSIĄŻĘ MAUŻONEK RASI SKORZYSTAŁ Z PRAWA PIERWOWZIĘCIA ZAPROSZEŃ, PRZEDSTAWIONEGO TU W ŚRODKU NOCY. Zawiedzionych przepraszamy, ale ilość niewykorzystywanych przez nas wejściówek była ograniczona. Jak coś nam ciekawego jeszcze w ręce wpadnie, będziemy się dzielić Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czyli 30.05 2009 czy 06.06.2009? I co to jest za impreza? MONSTER TRUCK, na każdym orlenie to reklamują od kilku miesięcy. 30.05. Takie amerykańskie mega ciężarówki na wielkich kołach co latają, skaczą i fruwają a publiczność piszczy z radości NINIEJSZYM OGŁASZAMY IŻ KSIĄŻĘ MAUŻONEK RASI SKORZYSTAŁ Z PRAWA PIERWOWZIĘCIA ZAPROSZEŃ, PRZEDSTAWIONEGO TU W ŚRODKU NOCY. Zawiedzionych przepraszamy, ale ilość niewykorzystywanych przez nas wejściówek była ograniczona. Jak coś nam ciekawego jeszcze w ręce wpadnie, będziemy się dzielić Miłego dnia super że to właśnie ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale niech przejmie aparat od szanownej małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Siemanko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasiu, ale masz piękne te podlogi i wogóle ile sie dzieje u Ciebie czyje te słodkie psiaczki są?? Cudowne Cześć Dario! Chcesz jedną sunię? Kamyczku witaj! Nie chcesz małej kluseczki? http://img190.imageshack.us/img190/544/img6879.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie będę tej kuleczki swojej Natali pokazywał bo musiałbym ja kupić fajowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasiu podłogi cudne, czuję ich dotyk pod stopami - szczególnie tej ciemnej - choć to nie dąb chyba Czym robisz takie fotki latających i brzęczących masz nowy aparat? Hej Gosiaczku! Aparacik cały czas ten sam... A ta ciemna podłoga to Ipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 i cyfrówką takie cudne robisz Nie macałam jeszcze takiego drewna, cieplutkie jest takie gorące Ale jednak serce nadal pika do dech dębowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A podłogi na zdjęciach - zajebiste, oblookamy w naturze i pomacać trzeba dokładnie tak :D Zapraszam, zapraszam... niech tylko trochu przeschną... Maluszku, co z Tatą? Został dokładnie przebadany? Niewidoczne konsekwencje wypadku potrafią się ujawnić po wielu dniach... Obserwuj Tatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czyli 30.05 2009 czy 06.06.2009? I co to jest za impreza? MONSTER TRUCK, na każdym orlenie to reklamują od kilku miesięcy. 30.05. Takie amerykańskie mega ciężarówki na wielkich kołach co latają, skaczą i fruwają a publiczność piszczy z radości NINIEJSZYM OGŁASZAMY IŻ KSIĄŻĘ MAUŻONEK RASI SKORZYSTAŁ Z PRAWA PIERWOWZIĘCIA ZAPROSZEŃ, PRZEDSTAWIONEGO TU W ŚRODKU NOCY. Zawiedzionych przepraszamy, ale ilość niewykorzystywanych przez nas wejściówek była ograniczona. Jak coś nam ciekawego jeszcze w ręce wpadnie, będziemy się dzielić Miłego dnia super że to właśnie ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale niech przejmie aparat od szanownej małżonki Uprzejmie dziękować w imieniu Księciunia Wyciągnął dłuższą słomkę. A aparat Jego Waszmości teoretycznie on jest, ale i tak mu nie dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie będę tej kuleczki swojej Natali pokazywał bo musiałbym ja kupić fajowa!!!! Muszę tę Twoją Natkę jakoś zbałamucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No i role się odwróciły. Teraz ja zbieram szczene z podłogi. LUKSUSOWO podłogi się prezentują. W szczególności IPE, bo ja mam słabość do ciemnych podłóg ale dębina pierwsza klasa. Na tak dużej powierzchni, to dopiero jest efekt. Psiaki rozkleiły mnie totalnie. Ja na tę chwilę nie zamierzam powiększać rodziny ale też bedę się wystrzegać, aby M i dzieci nie zobaczyły, bo będę miała przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie będę tej kuleczki swojej Natali pokazywał bo musiałbym ja kupić fajowa!!!! Muszę tę Twoją Natkę jakoś zbałamucić. I na plecy zrób mi kartkę "Właściciel ZOO" Podłogi do tańczenia na obcasach ino miód Śliczne!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasiu zdjęcia podłóg boskie. ale sójka pobiła wszystko. czym miałaś olejowaną tą ciemną podłogę? Cześć Efilko! Takie ciemne strony mocy, to tylko Duchi znają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Siemanko Co podłogi schną??? Hej Moniś! Ano schną... Zdradzisz mi coś więcej na temat tej dzisiejszej ruły i skąd taką wziąć? Rury znaczy się tak A drenażyk planujesz? Jak tak to postaram się pomóc. Tylko paczki są po 50mb. Więcej info na PW. Jakby co to pisz co potrzebujesz i ile to postaram się dowiedziećco i jak Moniś, a rury do zrobienia odwodnienia od rynien w okół domu to takie właśnie, czy inne jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts