efilo 22.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasiu zdjęcia podłóg boskie. ale sójka pobiła wszystko. czym miałaś olejowaną tą ciemną podłogę? Cześć Efilko! Takie ciemne strony mocy, to tylko Duchi znają. Czytam że to ipe tak? a ja jakoś przeczytałam w dzienniku że to dąb i byłam zaskoczona że tak wygląda po pomalowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.05.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hejka Podłogi zajefajne ale dla mnie Twój dąb sypialniany to nr.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy Gratuluję ławów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A podłogi na zdjęciach - zajebiste, oblookamy w naturze To sobie szczękę przytrzymaj, bo na zdjęciach to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy Gratuluję ławów :) senkju senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jadę coś zjeść - się pojawię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy To ja na te ławy: PAM PA RAM PAM!!! Jutro je oblukam. i obfotagrafuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, tak z ciekawości przyszłam, bo te ochy i achy nad Twoimi podłogami to na całym FM słychać i co m ipozostaje ?? ochhhhhhhhhhh, achhhhhhhhhhhhhhhhhh, cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy To ja na te ławy: PAM PA RAM PAM!!! Jutro je oblukam. i obfotagrafuję... jedziesz jutro do Dosi ? A o której ? Bo mnie sie eskimos z lodówki wyprowadził ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasiu zdjęcia podłóg boskie. ale sójka pobiła wszystko. czym miałaś olejowaną tą ciemną podłogę? Cześć Efilko! Takie ciemne strony mocy, to tylko Duchi znają. Czytam że to ipe tak? a ja jakoś przeczytałam w dzienniku że to dąb i byłam zaskoczona że tak wygląda po pomalowaniu Efilko, ale dobrze zgadłaś... to ipe było bejcowane na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy To ja na te ławy: PAM PA RAM PAM!!! Jutro je oblukam. i obfotagrafuję... jedziesz jutro do Dosi ? A o której ? Bo mnie sie eskimos z lodówki wyprowadził ... Jedziemy?! To tak koło południa, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy To ja na te ławy: PAM PA RAM PAM!!! Jutro je oblukam. i obfotagrafuję... jedziesz jutro do Dosi ? A o której ? Bo mnie sie eskimos z lodówki wyprowadził ... Dziewoje , czzy jedna czy we dwie to byle do 16 , wtedy będe na działce.A potem muszę lecieć dziecko od dziadków zgarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, tak z ciekawości przyszłam, bo te ochy i achy nad Twoimi podłogami to na całym FM słychać i co m ipozostaje ?? ochhhhhhhhhhh, achhhhhhhhhhhhhhhhhh, cudne O jak miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Doooobra - koło południa to ja zamierzam wstać :) Zrobię dziś zakupy przez internet :) Jutro przywiozą Jedziemy. O 12.00 u Ciebie pod domem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To i ja się zapisuję karnie do kolejki na macando W końcu będę mogła naocznie porównać dąb bielony i zaolejowany i zwykły zaolejowany .Bardzom ciekawa wrażeń pa ram pam pam P.S. Od 12:30 mamy juz zalane ławy To ja na te ławy: PAM PA RAM PAM!!! Jutro je oblukam. i obfotagrafuję... jedziesz jutro do Dosi ? A o której ? Bo mnie sie eskimos z lodówki wyprowadził ... Jedziemy?! To tak koło południa, może być? Taaaaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Doooobra - koło południa to ja zamierzam wstać :) Zrobię dziś zakupy przez internet :) Jutro przywiozą Jedziemy. O 12.00 u Ciebie pod domem ? Super! No to NefcioRasia, czyli wielki zalazd na Dobrosię O! Jak się cieszę, że i Waćpani Najeżdżanej pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hejka Podłogi zajefajne ale dla mnie Twój dąb sypialniany to nr.1 Mój też! Pasie, odpowiedziałam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Doooobra - koło południa to ja zamierzam wstać :) Zrobię dziś zakupy przez internet :) Jutro przywiozą Jedziemy. O 12.00 u Ciebie pod domem ? Super! No to NefcioRasia, czyli wielki zalazd na Dobrosię O! Jak się cieszę, że i Waćpani Najeżdżanej pasuje! O jeeeesooo jak dobrze. Potrzebuję się wyluzować w inteligentnym towarzystwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A podłogi na zdjęciach - zajebiste, oblookamy w naturze To sobie szczękę przytrzymaj, bo na zdjęciach to pikuś Już profilaktycznie podwiązałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts