nitubaga 22.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hejka jetem foty widziałam.... ale mlaskanki to ja zostawię jak pomacam... zawsze to dobry powód by się wkręcić do miłych ludzi na ploty Jak kto będzie jechał do Rasi niech dryndnie... może się uda i zrobim nalotkę Rasia..... a mozesz coś bliżej o tych psiakach..... .... i siem pochwalem, że MOJA EKIPA... już mi k-g powoli kończy kłaść.... hahaha i znow będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hejka jetem foty widziałam.... ale mlaskanki to ja zostawię jak pomacam... zawsze to dobry powód by się wkręcić do miłych ludzi na ploty Jak kto będzie jechał do Rasi niech dryndnie... może się uda i zrobim nalotkę Rasia..... a mozesz coś bliżej o tych psiakach..... .... i siem pochwalem, że MOJA EKIPA... już mi k-g powoli kończy kłaść.... hahaha i znow będzie piknie Nituś Kluchy cudne, po świetnej mamie, doskonale ułożonym tacie i dziadku przewodniku... zdrowiutkie, przebadane dokładnie... charakterki wyważone, będę im robić testy psychiczne za dwa tygodnie... ale już widać, że będą bardzo mądre... Gratulacje dla TWOJEJ EKIPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hejka jetem foty widziałam.... ale mlaskanki to ja zostawię jak pomacam... zawsze to dobry powód by się wkręcić do miłych ludzi na ploty Jak kto będzie jechał do Rasi niech dryndnie... może się uda i zrobim nalotkę Rasia..... a mozesz coś bliżej o tych psiakach..... .... i siem pochwalem, że MOJA EKIPA... już mi k-g powoli kończy kłaść.... hahaha i znow będzie piknie Nituś Kluchy cudne, po świetnej mamie, doskonale ułożonym tacie i dziadku przewodniku... zdrowiutkie, przebadane dokładnie... charakterki wyważone, będę im robić testy psychiczne za dwa tygodnie... ale już widać, że będą bardzo mądre... Gratulacje dla TWOJEJ EKIPY dziękuję przekaże no psiaki sa piękniste... pogadam z Szanownym.... moze by była jaka niespodzianka na 1 VI ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Kluchy nie moje, tylko znajomej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Kluchy nie moje, tylko znajomej... Znaczy ciocia klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Kluchy nie moje, tylko znajomej... Znaczy ciocia klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Skladam reklamacje z powodu niemania hasla do dobrosi. Rasia, Kancelaria Murator pracuje pelna para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wlasnei wlasnie ja tez, nie wiedzialam ze jakies tajne hasla do tajnych dziennikow sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 eeeeee ten tego , bo jeszcze nie ma tej galerii , to i hasła ni ma Ale jak będzie to Wam porozsyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No to zrup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No to zrup! A Ty znowu molestujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 O matko, nie, jusz się chowam po szafę i udaję że mnie nie ma . Tym razem wyraziłem wolę ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Skladam reklamacje z powodu niemania hasla do dobrosi. Rasia, Kancelaria Murator pracuje pelna para. to może by tak Szanowna Pani Mecenas e-maile odbierała co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Kluchy nie moje, tylko znajomej... Znaczy znajoma umaszczenia biszkoptowego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Kluchy nie moje, tylko znajomej... Znaczy znajoma umaszczenia biszkoptowego jest Wiesz, różnych ma się znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Skladam reklamacje z powodu niemania hasla do dobrosi. Rasia, Kancelaria Murator pracuje pelna para. to może by tak Szanowna Pani Mecenas e-maile odbierała co ? Odebralam, juz odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Skladam reklamacje z powodu niemania hasla do dobrosi. Rasia, Kancelaria Murator pracuje pelna para. to może by tak Szanowna Pani Mecenas e-maile odbierała co ? Odebralam, juz odpowiadam. Pozdrowienia z podziękowaniami dla Szanownej Kancelarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Skladam reklamacje z powodu niemania hasla do dobrosi. Rasia, Kancelaria Murator pracuje pelna para. to może by tak Szanowna Pani Mecenas e-maile odbierała co ? Odebralam, juz odpowiadam. Pozdrowienia z podziękowaniami dla Szanownej Kancelarii. Rasia, Ty mi lepiej maila rzuc kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Kluchy nie moje, tylko znajomej... Znaczy znajoma umaszczenia biszkoptowego jest Wiesz, różnych ma się znajomych Eee... toć ja też biszkoptowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts