barranki2 22.05.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rasia, Tobie tak piekniscie Kluchami obrodziło ? A nie mogła się jeszcze z trzy miesiące wstrzymać Kluchy nie moje, tylko znajomej... Znaczy znajoma umaszczenia biszkoptowego jest Wiesz, różnych ma się znajomych Eee... toć ja też biszkoptowa... Hmmmmmm... No comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 O matko, nie, jusz się chowam po szafę i udaję że mnie nie ma . Tym razem wyraziłem wolę ludu ja też jeden lud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wiosna ludów normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dobroś mi to M. doniósł o Twoich ławach, prawie zaraz po ich wylaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wiosna ludów normalnie Jeszcze trochę i będzie lato ludów... Czas płynie... Ławy leją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dobroś mi to M. doniósł o Twoich ławach, prawie zaraz po ich wylaniu U mnie plotkował o postępach na Twojej budowie Ale gaduła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dobroś mi to M. doniósł o Twoich ławach, prawie zaraz po ich wylaniu U mnie plotkował o postępach na Twojej budowie Ale gaduła nooo gadane to on maa, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, ..już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem u Ciebie w komentach ... ... to nadrabiam ... ... podłogi masz eleganckie (widać ducha Ducha)..... ogrodzenie też ... umywalki też ... ...tylko studio mnie martwi ... PS. bo obawiam się, że "studio" nie oznacza studio muzyczne ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee ppppppiiiiiiiiiiięęęęęęęęęękkkkkkkkkkknnnnnnnnnnnneeeeeeeeee podłogi !!!!!!!!!!!!! normalnie cudne są te dębowe !!!!!!!!!!!! muszę się na macanko wprosić bo chcę je na żywo obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. NO jak to nie jest chwalenie się........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. NO jak to nie jest chwalenie się........ Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee ppppppiiiiiiiiiiięęęęęęęęęękkkkkkkkkkknnnnnnnnnnnneeeeeeeeee podłogi !!!!!!!!!!!!! normalnie cudne są te dębowe !!!!!!!!!!!! muszę się na macanko wprosić bo chcę je na żywo obejrzeć też bym se pomacała wiem,że przy moim małym remonciku i nakładach finansowych jak na budowę 600m2 rezydencji ,to już na takie pienkne nie starczy kasy to choc cudze bym pomacała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. NO jak to nie jest chwalenie się........ Gdzie? tu gdzie Ci pogrubasiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee ppppppiiiiiiiiiiięęęęęęęęęękkkkkkkkkkknnnnnnnnnnnneeeeeeeeee podłogi !!!!!!!!!!!!! normalnie cudne są te dębowe !!!!!!!!!!!! muszę się na macanko wprosić bo chcę je na żywo obejrzeć też bym se pomacała wiem,że przy moim małym remonciku i nakładach finansowych jak na budowę 600m2 rezydencji ,to już na takie pienkne nie starczy kasy to choc cudze bym pomacała Rasia a mnie Duch nakazał pomacać dęba u Ciebie żebym wreszcie się zdecydowała na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka ja zachorowałam jakieś 5 lat temu,ale nie wezmę kulki do mieszkania,bo mi się o graty poobija. no i jamam plany dla kulki,w zwiazku z czym musi być to wyjątkowo ułożony szczeniak (potem psiak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka ja zachorowałam jakieś 5 lat temu,ale nie wezmę kulki do mieszkania,bo mi się o graty poobija. no i jamam plany dla kulki,w zwiazku z czym musi być to wyjątkowo ułożony szczeniak (potem psiak) jakie plany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka ja zachorowałam jakieś 5 lat temu,ale nie wezmę kulki do mieszkania,bo mi się o graty poobija. no i jamam plany dla kulki,w zwiazku z czym musi być to wyjątkowo ułożony szczeniak (potem psiak) jakie plany ? ciiiiiiiiiiiiiiii, co by nie zapeszyć chcę zająć się terapia taktylną i połączyć to z dogoterapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka ja zachorowałam jakieś 5 lat temu,ale nie wezmę kulki do mieszkania,bo mi się o graty poobija. no i jamam plany dla kulki,w zwiazku z czym musi być to wyjątkowo ułożony szczeniak (potem psiak) jakie plany ? ciiiiiiiiiiiiiiii, co by nie zapeszyć chcę zająć się terapia taktylną i połączyć to z dogoterapią ale naściubiłaś nawet w okularach nie widzę fajny pomysł dzieciaki będą szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts