malka 22.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka ja zachorowałam jakieś 5 lat temu,ale nie wezmę kulki do mieszkania,bo mi się o graty poobija. no i jamam plany dla kulki,w zwiazku z czym musi być to wyjątkowo ułożony szczeniak (potem psiak) jakie plany ? ciiiiiiiiiiiiiiii, co by nie zapeszyć chcę zająć się terapia taktylną i połączyć to z dogoterapią ale naściubiłaś nawet w okularach nie widzę fajny pomysł dzieciaki będą szczęśliwe boo to chodzi mam w okolicy Hospicjum,warsztaty terapii zajeciowej ,szkołe (z internatem) dla niewidomych i dwa ośrodki wczesnej interwencji - wszędzie potrzeba takich zajęć, ale albo ludzie rzucają ceny z kosmosu, albo poprostu wolą zajęcia indywidualne , a te dzieciaki olwają - czas to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. NO jak to nie jest chwalenie się........ Gdzie? tu gdzie Ci pogrubasiłam Nie widze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka ja zachorowałam jakieś 5 lat temu,ale nie wezmę kulki do mieszkania,bo mi się o graty poobija. no i jamam plany dla kulki,w zwiazku z czym musi być to wyjątkowo ułożony szczeniak (potem psiak) jakie plany ? ciiiiiiiiiiiiiiii, co by nie zapeszyć chcę zająć się terapia taktylną i połączyć to z dogoterapią ale naściubiłaś nawet w okularach nie widzę fajny pomysł dzieciaki będą szczęśliwe boo to chodzi mam w okolicy Hospicjum,warsztaty terapii zajeciowej ,szkołe (z internatem) dla niewidomych i dwa ośrodki wczesnej interwencji - wszędzie potrzeba takich zajęć, ale albo ludzie rzucają ceny z kosmosu, albo poprostu wolą zajęcia indywidualne , a te dzieciaki olwają - czas to zmienić I z kąt ja to znam? A ja mam swojego pluszaka do dogoterapii (teraz to Kynoterapii) Mój psiak spełnił swoje zadanie... Misiek zaczął mówić jak miał 4,5 roku - po dwóch miesiącach psa w domu. A jest jego przyjacielem do ... grobowej deski. Jak budzę młodego do szkoły to mnie gryzie i nie daje go obudzić, bo młody jeszcze śpi, i nie wolno go budzić , Jak Pinkiemu się coś dzieje to młody broni. Z wakacji już parę razy musiałam wracać wcześniej, bo, młody płakał i nie było rady, a wszędzie nie pojedziesz z psem. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. NO jak to nie jest chwalenie się........ Gdzie? tu gdzie Ci pogrubasiłam Nie widze.... Teraz widzisz gdzie pogrubasiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. NO jak to nie jest chwalenie się........ Gdzie? tu gdzie Ci pogrubasiłam Nie widze.... Teraz widzisz gdzie pogrubasiłam? Czekaj, czekaj... Cos zaczynam kumac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja widzialam rasiowe podlogi i sie nie chwaaaaaaaaaleeeeee. NO jak to nie jest chwalenie się........ Gdzie? tu gdzie Ci pogrubasiłam Nie widze.... Teraz widzisz gdzie pogrubasiłam? Czekaj, czekaj... Cos zaczynam kumac... No nie wiem co Ty tam popijasz , ale odstaw na chwilę..... Ufffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Bierz połowę, bierz połowę, bierz połowę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Eeeeeeee, wmawiaja mi tu cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No nie wiem co Ty tam popijasz , ale odstaw na chwilę..... a można łyka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No nie wiem co Ty tam popijasz , ale odstaw na chwilę..... a można łyka????? Nie moje piciu , to sie rządzic nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No nie wiem co Ty tam popijasz , ale odstaw na chwilę..... a można łyka????? Nie moje piciu , to sie rządzic nie będę Czyli teras niczyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No nie wiem co Ty tam popijasz , ale odstaw na chwilę..... a można łyka????? Nie moje piciu , to sie rządzic nie będę Czyli teras niczyje Ja tak czuję,że jak umoczycie dzioba w szklance , to sie własciciel/ka natentychmiast znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czyli teras niczyje To tak zawsze, Panie Władzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czyli teras niczyje To tak zawsze, Panie Władzo Ono tu wietrzało a ja tylko sięgłem i zaraz pan się tu jak spod ziemi, no tak nie można panie Władzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu A sprobuj mi nie dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu Absolutnie niepoważne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu A sprobuj mi nie dac. Ty uważaj , bo ja jestem przekorna z natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu Absolutnie niepoważne pytanie Bo ja w ogóle rzadko bywam poważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu A sprobuj mi nie dac. Ty uważaj , bo ja jestem przekorna z natury Ale przecież nie powiem że nie chcę żeby dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts