dobroszka 22.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu A sprobuj mi nie dac. Ty uważaj , bo ja jestem przekorna z natury Ale przecież nie powiem że nie chcę żeby dostać matrix normalnie : czerwona piguła czy niebieska.........napięcie rośnie , co wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Aaaaa, to nie dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu Dlaczego ja nie mam wiadomości na privie ? W tej sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 to ja nieśmiało się poproszę o te hasełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu Dlaczego ja nie mam wiadomości na privie ? W tej sprawie ? a wsadziłas palec pod budkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 niebierwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hmmm , że niby jest jakas trzecia? no ne widze , musiała się pokulać po podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Helołłł! Gdzie mam ten palec wetknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee ppppppiiiiiiiiiiięęęęęęęęęękkkkkkkkkkknnnnnnnnnnnneeeeeeeeee podłogi !!!!!!!!!!!!! normalnie cudne są te dębowe !!!!!!!!!!!! muszę się na macanko wprosić bo chcę je na żywo obejrzeć też bym se pomacała wiem,że przy moim małym remonciku i nakładach finansowych jak na budowę 600m2 rezydencji ,to już na takie pienkne nie starczy kasy to choc cudze bym pomacała Dawaj Malka! Zawsze i o każdej porze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Helołłł! Gdzie mam ten palec wetknąć? A łapki umyte? Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hmmm , że niby jest jakas trzecia? no ne widze , musiała się pokulać po podłodze... jest pod łóżkiem dojszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 mnie się podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba zaczynam chorować na szczeniaka Oj Ania, widzę, że muszę Cię zabrać na macanko kluseczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Helołłł! Gdzie mam ten palec wetknąć? A łapki umyte? Poszło Ale miałaś zajefanodługaśnego słonia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zasięg słoniowej trąby - ponad 30 metrów.Jak się rozkładał , to myslałam,że nigdy nie skończy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale to będzie ogroooooomne.... A przynajmniej tak dobrze udaje Dobrosiu, a wrzucisz na album sam projekt tego stadionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No dobra , załozyłam tę galerię , zatem.... palec pod budkę bo za minutkę Komu hasło komu ,bo idę do domu Dlaczego ja nie mam wiadomości na privie ? W tej sprawie ? a wsadziłas palec pod budkę? czy to ta galeria, która juz była, potem jej nie było i znów jest zapewne uzupełniona o nowe foty to ja wsadzam palec,do budki - może być telefoniczna (pod misię nie mieści ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmmm , nie mam zeskanowanego rzutu po zmianach , ale tu masz link do projektu : http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html A ja w tym tygodniu postaram sie stosowny skan uczynić i do galerii dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee ppppppiiiiiiiiiiięęęęęęęęęękkkkkkkkkkknnnnnnnnnnnneeeeeeeeee podłogi !!!!!!!!!!!!! normalnie cudne są te dębowe !!!!!!!!!!!! muszę się na macanko wprosić bo chcę je na żywo obejrzeć też bym se pomacała wiem,że przy moim małym remonciku i nakładach finansowych jak na budowę 600m2 rezydencji ,to już na takie pienkne nie starczy kasy to choc cudze bym pomacała Dawaj Malka! Zawsze i o każdej porze! Ty wiesz co mówisz obyś nie załowała dziękuję, napewno nieomieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Rasia, ..już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem u Ciebie w komentach ... ... to nadrabiam ... ... podłogi masz eleganckie (widać ducha Ducha)..... ogrodzenie też ... umywalki też ... ...tylko studio mnie martwi ... PS. bo obawiam się, że "studio" nie oznacza studio muzyczne ... ???? Cześć Gwożdzik! No faktycznie byłeś tu chyba w zeszłym roku... A dlaczego nie muzyczne??? Nie mówię o nagrywaniu, tylko o graniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts