barranki2 22.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmmm , nie mam zeskanowanego rzutu po zmianach , ale tu masz link do projektu : http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html A ja w tym tygodniu postaram sie stosowny skan uczynić i do galerii dorzucić. No rozległa ziaba Jak stadion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Doberek, duże mam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmmm , nie mam zeskanowanego rzutu po zmianach , ale tu masz link do projektu : http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html A ja w tym tygodniu postaram sie stosowny skan uczynić i do galerii dorzucić. No rozległa ziaba Jak stadion... No większa nawet niż w oryginale , bo garaż wyciągnięty o metr i taras powiększony , wyrównany do końca ścian....Będzie miał coś koło 60 metrów chyba - teraz mieszkamy na 70 metrach.Kosmos normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmmm , nie mam zeskanowanego rzutu po zmianach , ale tu masz link do projektu : http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html A ja w tym tygodniu postaram sie stosowny skan uczynić i do galerii dorzucić. No rozległa ziaba Jak stadion... No większa nawet niż w oryginale , bo garaż wyciągnięty o metr i taras powiększony , wyrównany do końca ścian....Będzie miał coś koło 60 metrów chyba - teraz mieszkamy na 70 metrach.Kosmos normalnie To nie wiesz co to jest 53... To jest kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Mnie się ten projekt podoba szalenie. A garaż dobrze, że powiększony, bo w projekcie ewidentnie za mały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmmm , nie mam zeskanowanego rzutu po zmianach , ale tu masz link do projektu : http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html A ja w tym tygodniu postaram sie stosowny skan uczynić i do galerii dorzucić. No rozległa ziaba Jak stadion... No większa nawet niż w oryginale , bo garaż wyciągnięty o metr i taras powiększony , wyrównany do końca ścian....Będzie miał coś koło 60 metrów chyba - teraz mieszkamy na 70 metrach.Kosmos normalnie no to żeś zaszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmmm , nie mam zeskanowanego rzutu po zmianach , ale tu masz link do projektu : http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html A ja w tym tygodniu postaram sie stosowny skan uczynić i do galerii dorzucić. No rozległa ziaba Jak stadion... No większa nawet niż w oryginale , bo garaż wyciągnięty o metr i taras powiększony , wyrównany do końca ścian....Będzie miał coś koło 60 metrów chyba - teraz mieszkamy na 70 metrach.Kosmos normalnie To nie wiesz co to jest 53... To jest kosmos eeee tam, to wy nic nie wiecie - 36 to jest dopiero kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Doberek, duże mam zaległości Dobrewieczerek! Myk, myk i nadrobione... dużo się nie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 nooo to jeszcze dorzućcie zagęszczenie : u mnie 50 mkw i 4 osoby + kot. jak za okupanta przy dokwaterowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 zagęszczacze na 36 metrach to - 4 osoby + pies dalmatyńczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmmm , nie mam zeskanowanego rzutu po zmianach , ale tu masz link do projektu : http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html A ja w tym tygodniu postaram sie stosowny skan uczynić i do galerii dorzucić. No rozległa ziaba Jak stadion... No większa nawet niż w oryginale , bo garaż wyciągnięty o metr i taras powiększony , wyrównany do końca ścian....Będzie miał coś koło 60 metrów chyba - teraz mieszkamy na 70 metrach.Kosmos normalnie kosmos to ja mam 30m2 dla trzech ludziów na stałe i kilku przelotem toz jaksię przeprowadzędo chałupy toleku przestrzeni sie nabawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Malka, pilnuj się, żebyś się nie zgubiła. Zrób sobie opis w każdym pokoju (jak w centrach handlowych "tu jesteś") i strzałki do wyjścia ewakuacyjnego. Możesz tez próbować takie kolorowe pasy na podłodze - ale może CIe się z wystrojem wnętrza nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Malka, pilnuj się, żebyś się nie zgubiła. Zrób sobie opis w każdym pokoju (jak w centrach handlowych "tu jesteś") i strzałki do wyjścia ewakuacyjnego. Możesz tez próbować takie kolorowe pasy na podłodze - ale może CIe się z wystrojem wnętrza nie zgodzić zaplanowałam takie róznokolorowe samoprzylepne stopki z opisami żółte"do salonu",niebieskie"do kotłowni" itd...po śladach chyba sie nie zgubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Malka, pilnuj się, żebyś się nie zgubiła. Zrób sobie opis w każdym pokoju (jak w centrach handlowych "tu jesteś") i strzałki do wyjścia ewakuacyjnego. Możesz tez próbować takie kolorowe pasy na podłodze - ale może CIe się z wystrojem wnętrza nie zgodzić zaplanowałam takie róznokolorowe samoprzylepne stopki z opisami żółte"do salonu",niebieskie"do kotłowni" itd...po śladach chyba sie nie zgubię Oooooooooo bardzo dobry pomysł Przypuszczam, ze u mnie będzie jak na budowie : darcie ryja :) Dobrze, że mam antresolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Malka, pilnuj się, żebyś się nie zgubiła. Zrób sobie opis w każdym pokoju (jak w centrach handlowych "tu jesteś") i strzałki do wyjścia ewakuacyjnego. Możesz tez próbować takie kolorowe pasy na podłodze - ale może CIe się z wystrojem wnętrza nie zgodzić zaplanowałam takie róznokolorowe samoprzylepne stopki z opisami żółte"do salonu",niebieskie"do kotłowni" itd...po śladach chyba sie nie zgubię Oooooooooo bardzo dobry pomysł Przypuszczam, ze u mnie będzie jak na budowie : darcie ryja :) Dobrze, że mam antresolę Tez mam i tez się drzeć bedziemy, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ho, ho miły etap choć sosenki szkoda Będziecie mieli się gdzie bawić w chowanego. My w naszym małym domku ciągle się szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Garaż wyciągnięty , ale nie powiększony , a ino przesunięty o metr.Dzięki temu powiększona łazienka i zrobiła się osobna mała kotłownia.Jak zrobię skan chałupy po zmianach to oblookacie. Garaż niestety nie należy do wielkich , ale będziemy się w nim jakoś kisić.Nię będzie można wielkich aut kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Garaż - takowego w ogóle nie mam ile aut pod chmurka parkuje W razie czego wiatę dobudujesz i też wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A licytacja jak u montypajtonów po nocy odchodziła... a my w kartonowym pudelku na trawniku w pięciu, to jest dopiero kosmos Dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts