lidszu 23.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A licytacja jak u montypajtonów po nocy odchodziła... a my w kartonowym pudelku na trawniku w pięciu, to jest dopiero kosmos Dzień dobry... Barranku, ty w kartonie mieszkasz ? Trza było mówić, zawsze jakieś lokum by się dla cię znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Czeeeeść Dziura zaliczyła dziś wizytację , dwie kozice przyjechały i po ławkach poskakały. I ciacha pyszniaste przywiozły mniaaaam , za co spóźnienie okrutne im wybaczam Dzięki za spotkanie Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Rasia a co to jest to za wanną? http://img136.imageshack.us/img136/6297/img6421.jpg sorki jeśli już to pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To sa ledy. Na wlasne oczy widzialam, ale sie nie chwaaaaaaaaaleeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.05.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Czeeeeść Dziura zaliczyła dziś wizytację , dwie kozice przyjechały i po ławkach poskakały. I ciacha pyszniaste przywiozły mniaaaam , za co spóźnienie okrutne im wybaczam Dzięki za spotkanie Dziewczyny Jeszcze raz baaaardzo przepraszam za taką straszną obsuwę czasową... Dół Dobrosiny jest zajeee.istyyyy!!! A okolica po raz wtóry mnie urzekła. Miałam dzisiaj dwukrotne pożegnanie z ekipą Duchową... raz przed najazdem na Dobrosiowe włości, a drugi raz po powrocie... PODŁOGI MAM BOOSSSSSKIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dobry wieczór przysłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 PODŁOGI MAM BOOSSSSSKIE!!! Wiesz co, to Ty na razie żadnych mebli nie wstawiaj tylko same poduchy na podłogi rzuć i materace do spania, aż ochłoniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To sa ledy. Na wlasne oczy widzialam, ale sie nie chwaaaaaaaaaleeeeeeee. W ogólllle A my mamy działający kibel co sprawdziłem. I nikt go jeszcze spoza barranków nie wiiiiiiiiiiiiiiiidziaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To sa ledy. Na wlasne oczy widzialam, ale sie nie chwaaaaaaaaaleeeeeeee. W ogólllle A my mamy działający kibel co sprawdziłem. I nikt go jeszcze spoza barranków nie wiiiiiiiiiiiiiiiidziaaaaaaaaaaaaaaaaaaał To pokaaaaaaaaaaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Późnieeeeeeeeeeeeeeeeeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.05.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To sa ledy. Na wlasne oczy widzialam, ale sie nie chwaaaaaaaaaleeeeeeee. W ogólllle A my mamy działający kibel co sprawdziłem. I nikt go jeszcze spoza barranków nie wiiiiiiiiiiiiiiiidziaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Eeeeee, rozdziewiczony, to się nie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To sa ledy. Na wlasne oczy widzialam, ale sie nie chwaaaaaaaaaleeeeeeee. W ogólllle A my mamy działający kibel co sprawdziłem. I nikt go jeszcze spoza barranków nie wiiiiiiiiiiiiiiiidziaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Eeeeee, rozdziewiczony, to się nie liczy... No co ty, w tym przypadku to dopiero taki się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To sa ledy. Na wlasne oczy widzialam, ale sie nie chwaaaaaaaaaleeeeeeee. W ogólllle A my mamy działający kibel co sprawdziłem. I nikt go jeszcze spoza barranków nie wiiiiiiiiiiiiiiiidziaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Eeeeee, rozdziewiczony, to się nie liczy... No co ty, w tym przypadku to dopiero taki się liczy eee no co Ty , jakby rozdziewiczenie bylo komisyjne , ale tak totalnie prive...na słowo nie uwierzym Nie zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Pierwsi! STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAM! Uściski imieninowe od barranków ! Jest i roślinka i trochę winka http://www.bistro-zuzu.pl/do_czego_jakie_wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No to... sto lat... http://img190.imageshack.us/img190/1167/tripplechocolatemousse7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 To ja też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Cześć Kamyk! Dzisiaj mi wszystko wolno /a przynajmniej tak mi się wydaje /, to ja się uprzejmie dopominam wpisu i zdjęć w Twoim dzienniczku, bo dwumiesięczną labę czas skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wszystkieeeegoooo najlepszego , wszystkiegooooo najlepszeeegoooooo Na cześć Solenizantki HIP HIP HURAAAAAAAAAAAAAAAA A do życzeń dołączam http://img5.imageshack.us/img5/7936/z3120429x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jeeesooooo!!! Trufffle! Mrraaaauuu... A ja się miałam od dzisiaj odchudzać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts