rasia 04.01.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 wracaj szybko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.01.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No ja muszę się pożegnać z paniami , miło się gawędziło. Pozdrawiam Konrad milutko zapraszamy częściej Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 no papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 nitu , kuchni takiej nie widziałam nigdzie , na razie babram sie w próbkach z pania architekta i takie nam wyszły ustalenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 nitu , kuchni takiej nie widziałam nigdzie , na razie babram sie w próbkach z pania architekta i takie nam wyszły ustalenia . aaaaaaaaaaaaaaaaa.... a ja jutro też mam spotkanie z panią architekt - a p. Jolą..... zobaczymy, a nuż sie skusimy....i jakoś fane wnętrza wyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nitu ale masz fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 no widziałam , widziałam , chyba w dzienniku już o tym pisałaś - ja tam się nie zawsze ujawniam , ale staram się być dziennikowo na bieżąco. A wnętrza na pewno Ci fajne wyjdą , o to jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nitu ale masz fajnie!!! no też się cieszę.... i bardzo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Moja Jolcia to jak puchar przechodni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Moja Jolcia to jak puchar przechodni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Moja Jolcia to jak puchar przechodni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam jeśli chodzi o te płytki w szarości to może popatrz sobie tutaj http://www.atlasconcorde.it my kupiliśmy płytki Tune w kolorze sand i cinamon. a dekory mamy do tego wersja wave.http://www.atlasconcorde.it/collezioni.php?idstile=1&idseriec=33&idp=125&idfinitura=1&gam=1&dc=1 Na zdjęciach może nie być widać struktury tego gresu, a uwierz mi ona jest najważniejsza z tego całego interesu.Fajny efekt można uzyskać stosując ten "vision" jako dekor - obraz.A że mam kontakt bezpośrednio z dealerem na całą Polskę to mieliśmy je już na ścianach w listopadzie, kiedy nikt w Polsce( na włoskiej stronie producenta też) o nich nie słyszał. Koleś mówi, że byliśmy 3 osobą w kraju która kupiła te płyteczki.Po za tym ma jeszcze takie płytki atlasa, których w ogóle może nigdy nie być na rynku polskim- zarezerwował je dla " wybrańców"Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 >>>>>>>Rasiek - STAL (żadne badziewiaste aluminium perforowane ) najlepiej takie jak moja rura do kominka albo matowe. Albo malowane proszkowo na RAL jak rama okna - to już chyba najprędzej. Będzie bajka. A skropliny... się wytrze<<<<<<, Jakby co to mam metę na kwasóweczkę w różnych odmianach w przyzwoitej cenie. Konrad poszło na priva Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Konrad, z Tobą to trzeba woodki sie napić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Konrad, z Tobą to trzeba woodki sie napić!!! nie mówię , że nie , hihi. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 DObra to ja lecę do siebie napalić w kominku. Bo zimno ma być dzisiaj w państwie polskim , hehehe. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.01.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ano zimno u nas rano -12 a pod koszalinem -17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ano zimno u nas rano -12 a pod koszalinem -17 boję się o hydraulikę że mi rurkę jaką wywali z podłogówki , w końcu leży "najbliżej" ziemi . Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ano zimno u nas rano -12 a pod koszalinem -17 boję się o hydraulikę że mi rurkę jaką wywali z podłogówki , w końcu leży "najbliżej" ziemi . Konrad Jeszcze podłogówka nie odpalona ? To grzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ano zimno u nas rano -12 a pod koszalinem -17 boję się o hydraulikę że mi rurkę jaką wywali z podłogówki , w końcu leży "najbliżej" ziemi . Konrad Jeszcze podłogówka nie odpalona ? To grzej odpalone wszystko tylko zamknięta podłogówka bo mi sie zachciało samemu kłaść ten gres co Nitu się spodobał. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts