Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Rasia z wieczora :D

Cze Ania :D Dalej masz cały salon śrubek i rurek, czy otworzyłaś już hurtownię i poszły na pniu? :wink: :D

zniknęły w przepastnym samochodzie hydraulików :lol:

teraz mam rzędy rurek muszę foty zrobic jutro przed wylewkami

dzwonili wylewkarze że nie przyjadą z rana bo im się przedłużyło

więc będę mieć czas na robienie zdjęć i na male porządki :D

Zdjęć nacykaj ile wlezie, bo to się baaardzo później przydaje. :roll: 8) :D

a to co im dziuple wydziobywało to co to było :evil:

dzielne kowaliki i waleczna ich opiekunka Rasia :D

jak będę kiedyś kowalikową to sobie gniazdo na twoim drzewie uwiję :D

Nie wiem. :roll: wielkie i pomarańczowo-brązowe wydawało się w słońcu to ptaszysko. :evil:

A jak będziesz kowalikową, to będę bronić Twojego gniazdka własną piersią. :wink: :D

Rasia super fotorelacja :lol: :lol: wyobrażam sobie jak Ci się ręce z emocji trzęsły i serce tłukło w piersiach 8) jak to pstrykałaś 8) A to ptaszysko to może dzięcioł bo na konarach widać jego działalność, brał się może dalej do roboty :roll:

No napierniczał w tą dziurę jak dzięcioł, zresztą za chwilę pojawił się w pobliżu, ale lecąc ratować małe byłam tak przejęta, że przy okazaniu, nie byłam pewna na 100%. :roll:

http://img37.imageshack.us/img37/103/dzicioclipboard01.png

Czerwony brzuch, to jak nic to rude co mi mignęło w słońcu. :roll:

Witam

podobają mi się Twoje podłogi, można wiedzieć jakim olejem są dębowe dechy potraktowane ??

U mnie się właśnie kładą ale się jeszcze nie mogę zdecydować jaki ma być olej na nich.

Pozdrawiam

Konrad :wink:

Cześć Konradzie! :D Dawno Cię nie było.

Ale o olej Ducha się pytaj. 8)

Witam

podobają mi się Twoje podłogi, można wiedzieć jakim olejem są dębowe dechy potraktowane ??

U mnie się właśnie kładą ale się jeszcze nie mogę zdecydować jaki ma być olej na nich.

Pozdrawiam

Konrad :wink:

Cześć Konradzie! :D Dawno Cię nie było.

Ale o olej Ducha się pytaj. 8)

No to Pytam CIebie Duchaty co to za olej tam na tych dechach dębowych zalega , bo mnie się na zdjęciu bardzo podoba , a pewnie w rzeczywistości jest bardziej śliczniusi.

>>>>Cześć Konradzie! Dawno Cię nie było.<<<<<<<

ano dawno,

siedzę u siebie na budowie i kończę poszczególne tematy, ale jakoś cholera nie ubywa tej pracy.Ciągle coś nowego wymyślam. Nawet robię te same rzeczy po kilka razy jeśli dojdę do wniosku że coś mi już nie odpowiada.

Chyba muszę znowu popatrzeć gdzieś na przeciętną robotę, bo tak to nigdy do domu się nie wprowadzę, hehe

:wink:

Rasia super fotorelacja :lol: :lol: wyobrażam sobie jak Ci się ręce z emocji trzęsły i serce tłukło w piersiach 8) jak to pstrykałaś 8) A to ptaszysko to może dzięcioł bo na konarach widać jego działalność, brał się może dalej do roboty :roll:

No napierniczał w tą dziurę jak dzięcioł, zresztą za chwilę pojawił się w pobliżu, ale lecąc ratować małe byłam tak przejęta, że przy okazaniu, nie byłam pewna na 100%. :roll:

http://img37.imageshack.us/img37/103/dzicioclipboard01.png

Czerwony brzuch, to jak nic to rude co mi mignęło w słońcu. :roll:

To dzięcioł pstry wielki :lol: :lol: on jest szaleniec ale na robaki w drzewach :wink:

Zaraz wysyłam , ale w rewanżu mogę się wprosić do twojej galerii ? Bo już się tyle naczytałam o Twoich wnętrzach komplementów , że aż nie miałam odwagi poprosić o dostęp :oops: :oops: :D

Dzięki Dobrosiu - już odpisuję na PW! :D :wink:

Rasiu ale cudne zdjęcia! :o :wink:

Dobrze, że cała akcja tak się skończyła... :roll:

>>>>Cześć Konradzie! Dawno Cię nie było.<<<<<<<

ano dawno,

siedzę u siebie na budowie i kończę poszczególne tematy, ale jakoś cholera nie ubywa tej pracy.Ciągle coś nowego wymyślam. Nawet robię te same rzeczy po kilka razy jeśli dojdę do wniosku że coś mi już nie odpowiada.

Chyba muszę znowu popatrzeć gdzieś na przeciętną robotę, bo tak to nigdy do domu się nie wprowadzę, hehe

:wink:

Przeciętna, hmmmm to w naszym przypadku zbyt wielkie słowa...ale jak chcesz się na duchu podnieśc to zapraszam do siebie (liczą się wpisy tak do końca marca) - wtedy zobaczysz, że masz idealny dom :D