pasie 26.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rasia jesteś cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rasiu, te kowaliki sa piękne i wspaniałe zdjęcia zrobilaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 cześć Rasia z wieczora Cze Ania Dalej masz cały salon śrubek i rurek, czy otworzyłaś już hurtownię i poszły na pniu? zniknęły w przepastnym samochodzie hydraulików teraz mam rzędy rurek muszę foty zrobic jutro przed wylewkami dzwonili wylewkarze że nie przyjadą z rana bo im się przedłużyło więc będę mieć czas na robienie zdjęć i na male porządki Zdjęć nacykaj ile wlezie, bo to się baaardzo później przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Biedne malenstwa, musialy umierac ze strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rasia, prześliczne zdjęcia, a młode kowaliki bardzo dzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a to co im dziuple wydziobywało to co to było dzielne kowaliki i waleczna ich opiekunka Rasia jak będę kiedyś kowalikową to sobie gniazdo na twoim drzewie uwiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 O jesoo , strasznie szkoda tego jednego kowaliczątka , ale dobrze , że reszta ocalała i tak dzielnie sobie poczyna Fajoskie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a to co im dziuple wydziobywało to co to było dzielne kowaliki i waleczna ich opiekunka Rasia jak będę kiedyś kowalikową to sobie gniazdo na twoim drzewie uwiję Nie wiem. wielkie i pomarańczowo-brązowe wydawało się w słońcu to ptaszysko. A jak będziesz kowalikową, to będę bronić Twojego gniazdka własną piersią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Biedne malenstwa, musialy umierac ze strachu. Pewnie trochu się bały, ale bardzo raźnie ćwierkały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rasia super fotorelacja wyobrażam sobie jak Ci się ręce z emocji trzęsły i serce tłukło w piersiach jak to pstrykałaś A to ptaszysko to może dzięcioł bo na konarach widać jego działalność, brał się może dalej do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No to chwile grozy dziś przeżyłas. Foty genialne. A i nabyłam nowej wiedzy co do gatunków ptaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam podobają mi się Twoje podłogi, można wiedzieć jakim olejem są dębowe dechy potraktowane ?? U mnie się właśnie kładą ale się jeszcze nie mogę zdecydować jaki ma być olej na nich. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rasia super fotorelacja wyobrażam sobie jak Ci się ręce z emocji trzęsły i serce tłukło w piersiach jak to pstrykałaś A to ptaszysko to może dzięcioł bo na konarach widać jego działalność, brał się może dalej do roboty No napierniczał w tą dziurę jak dzięcioł, zresztą za chwilę pojawił się w pobliżu, ale lecąc ratować małe byłam tak przejęta, że przy okazaniu, nie byłam pewna na 100%. http://img37.imageshack.us/img37/103/dzicioclipboard01.png Czerwony brzuch, to jak nic to rude co mi mignęło w słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam podobają mi się Twoje podłogi, można wiedzieć jakim olejem są dębowe dechy potraktowane ?? U mnie się właśnie kładą ale się jeszcze nie mogę zdecydować jaki ma być olej na nich. Pozdrawiam Konrad Cześć Konradzie! Dawno Cię nie było. Ale o olej Ducha się pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam podobają mi się Twoje podłogi, można wiedzieć jakim olejem są dębowe dechy potraktowane ?? U mnie się właśnie kładą ale się jeszcze nie mogę zdecydować jaki ma być olej na nich. Pozdrawiam Konrad Cześć Konradzie! Dawno Cię nie było. Ale o olej Ducha się pytaj. No to Pytam CIebie Duchaty co to za olej tam na tych dechach dębowych zalega , bo mnie się na zdjęciu bardzo podoba , a pewnie w rzeczywistości jest bardziej śliczniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 >>>>Cześć Konradzie! Dawno Cię nie było.<<<<<<< ano dawno, siedzę u siebie na budowie i kończę poszczególne tematy, ale jakoś cholera nie ubywa tej pracy.Ciągle coś nowego wymyślam. Nawet robię te same rzeczy po kilka razy jeśli dojdę do wniosku że coś mi już nie odpowiada. Chyba muszę znowu popatrzeć gdzieś na przeciętną robotę, bo tak to nigdy do domu się nie wprowadzę, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rasia super fotorelacja wyobrażam sobie jak Ci się ręce z emocji trzęsły i serce tłukło w piersiach jak to pstrykałaś A to ptaszysko to może dzięcioł bo na konarach widać jego działalność, brał się może dalej do roboty No napierniczał w tą dziurę jak dzięcioł, zresztą za chwilę pojawił się w pobliżu, ale lecąc ratować małe byłam tak przejęta, że przy okazaniu, nie byłam pewna na 100%. http://img37.imageshack.us/img37/103/dzicioclipboard01.png Czerwony brzuch, to jak nic to rude co mi mignęło w słońcu. To dzięcioł pstry wielki on jest szaleniec ale na robaki w drzewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No to powiedz mi Gosiaczku, co za brązowa paskuda na moje kowaliki dybała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Zaraz wysyłam , ale w rewanżu mogę się wprosić do twojej galerii ? Bo już się tyle naczytałam o Twoich wnętrzach komplementów , że aż nie miałam odwagi poprosić o dostęp Dzięki Dobrosiu - już odpisuję na PW! Rasiu ale cudne zdjęcia! Dobrze, że cała akcja tak się skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 >>>>Cześć Konradzie! Dawno Cię nie było.<<<<<<< ano dawno, siedzę u siebie na budowie i kończę poszczególne tematy, ale jakoś cholera nie ubywa tej pracy.Ciągle coś nowego wymyślam. Nawet robię te same rzeczy po kilka razy jeśli dojdę do wniosku że coś mi już nie odpowiada. Chyba muszę znowu popatrzeć gdzieś na przeciętną robotę, bo tak to nigdy do domu się nie wprowadzę, hehe Przeciętna, hmmmm to w naszym przypadku zbyt wielkie słowa...ale jak chcesz się na duchu podnieśc to zapraszam do siebie (liczą się wpisy tak do końca marca) - wtedy zobaczysz, że masz idealny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts