ghost34 26.05.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 konradzie poszło na priva...aaaa ktos jeszczcio nie sleepuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Szkoda takiej pięknej nocy na sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja musze erektoffać ..earlynghoffać snacy..jakośi trzy ćwierci na łosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja musze erektoffać ..earlynghoffać snacy..jakośi trzy ćwierci na łosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 hihi translate by ghost ja musze sie prostowac to znaczy porankowac około 7.45 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hihi translate by ghost ja musze sie prostowac to znaczy porankowac około 7.45 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif śmieszne, bardzo śmieszne ja oczopląsów czasem dostaje a i tak czasem ni cholery nie wiem co on tam skrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 aaaaaa i dzień dobry.... i mam nadzieje, ze gospodyni pamięta by mnie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja musze erektoffać ..earlynghoffać snacy..jakośi trzy ćwierci na łosiem translate by ghost ja musze sie prostowac to znaczy porankowac około 7.45 padłam Hej Rasia A dzięcioła masz strasznie bojowego Może myślał, że kowaliki mu jedzonko z drzewa podkradają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hihi withanko.. psecie toproste jeezd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witanko Widzę, że dzisiaj wszędzie za Duchem chodzę Jeszcze pomyśli, że Go prześladuję Rasiu super zdjęcia U nas też jest mnóstwo ptaków wokół i jak mam czas to siadam na tarasie i obserwuję ich życie Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cześć Rasia ale super fotorelacja A dziuęcioł niech się sam włeb postuka bo dzieci straszy. Pilnuj tej gromadki bo jest piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hihi translate by ghost ja musze sie prostowac to znaczy porankowac około 7.45 śmieszne, bardzo śmieszne ja oczopląsów czasem dostaje a i tak czasem ni cholery nie wiem co on tam skrobie pocieszę Cię Nitu też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. a gdzie można to zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. Pora na jakąś fotorelację Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. a gdzie można to zobaczyć ? W Bunkrze. To kiedy przyjezdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. a gdzie można to zobaczyć ? W Bunkrze. To kiedy przyjezdzacie? mami jush tam byffała no ale ba kobita w swiecie byffała i obejście nie byhle jakije nie mamus?? jak z zyczeniami da sie na dzien dzieciska cosik skrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Czesc Rasiulka, z Ciebie ratowniczka w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 rasiaprzygoda cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Liste obecności podpisuję jakoś przez inne wewontki przebrnąc nie mogłam...ale dotarłam i niosę niezbedny sprzęt ratownika http://www.flomed.pl/prod_images/TM-01-03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts