lidszu 28.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. a gdzie można to zobaczyć ? W Bunkrze. To kiedy przyjezdzacie? kusisz, kusisz pożyjemy, zobaczymy, dam znać jak będę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cześć Rasiulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. a gdzie można to zobaczyć ? W Bunkrze. To kiedy przyjezdzacie? kusisz, kusisz pożyjemy, zobaczymy, dam znać jak będę jechać To jest taka sobie odpowiedz. Prawidlowa odpowiedz brzmi: jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mowilam Wam o sikorce w Bunkrze, prawda? Okazalo sie, ze sikorka ma meza. Obydwoje na bezczelnego porywaja kawalki ciasta ludziom ze stolikow i gdzies je zanosza, musza miec gniazdo niedaleko. Musicie to zobaczyc. Smigaja po Bunkrze jakby byly u siebie. a gdzie można to zobaczyć ? W Bunkrze. To kiedy przyjezdzacie? kusisz, kusisz pożyjemy, zobaczymy, dam znać jak będę jechać To jest taka sobie odpowiedz. Prawidlowa odpowiedz brzmi: jutro! ja bym chętnie chciała, nawet dzisiaj , ale niestety nie jestem tak bardzo mobilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Bry mówię i zmykam do mojego małego chorowitka nawet nie mam czasu prześledzic co tam u ptaszków i jak podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jakiego chorowitka? dziecię Ci choruje dużo zdrowia życze dzień dobry Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.05.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jakiego chorowitka? dziecię Ci choruje dużo zdrowia życze dzień dobry Gospodyni lubię Roenthala, zwłaszcza tego z początku 18 wieku córcia moja ma gorączkę i skarży sie na ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jakiego chorowitka? dziecię Ci choruje dużo zdrowia życze dzień dobry Gospodyni lubię Roenthala, zwłaszcza tego z początku 18 wieku córcia moja ma gorączkę i skarży sie na ucho Oj, to zdrowia duzo i koniecznie do lekarza z tym uchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jakiego chorowitka? dziecię Ci choruje dużo zdrowia życze dzień dobry Gospodyni lubię Roenthala, zwłaszcza tego z początku 18 wieku córcia moja ma gorączkę i skarży sie na ucho Oj, to zdrowia duzo i koniecznie do lekarza z tym uchem. Małgoś ale ona właśnie mówi że ja już nie boli ucho a goraczka spadła do 36,8 a zazwyczaj wieczorem wzrasta, wiec moze to tylko taki psikus organizmu z ta dziesiejsza goraczka dodam że juz się szarpie z bratem, więc chyba wrocila do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.05.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cześć Rasiulka. Cześć Monia! Wołamy Cię i wołamy u Ciebie w komentach, wybuchi robimy, a Ty do siebie wcale a wcale nie zaglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.05.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jakiego chorowitka? dziecię Ci choruje dużo zdrowia życze dzień dobry Gospodyni lubię Roenthala, zwłaszcza tego z początku 18 wieku córcia moja ma gorączkę i skarży sie na ucho Oj, to zdrowia duzo i koniecznie do lekarza z tym uchem. Małgoś ale ona właśnie mówi że ja już nie boli ucho a goraczka spadła do 36,8 a zazwyczaj wieczorem wzrasta, wiec moze to tylko taki psikus organizmu z ta dziesiejsza goraczka dodam że juz się szarpie z bratem, więc chyba wrocila do normy Jak miło czytać o takich szybkich ozdrowieniach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.05.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 DZIEŃ DOBRY powiem Wszystkim i znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jak znikasz to chyba DOBRANOC Tylko nie znikaj na za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Widzialyscie? http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1602540,0,,ten_pies_biegl_za_metrem_z_zoliborza_na_wilanow,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jaki Bidulek kochany Cud,że nic mu sie nie stało.... Mam nadzieję,że jesli nie ma właściciela to go ktoś przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Watpie... Moze ktos by go chcial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Może Ty...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja chetnie, ale jak sie przeprowadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A dużo Ci jeszcze brakuje? jak niedużo to go zaklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A bylas u mnie w dzienniku ostatnio? Nawet nie ma lozka, w ktorym piesek moglby spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts