dobroszka 28.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No nie byłam Zatrzymałam sie na etapie cud-betonu na podłodze i akcji z pianką w drzwiach A dla psa kojec albo kosz może być , a nie zaraz tam łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No widzisz. To bez takich mi tu. Niech ktos wezmie pieska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A może Duch....? Jeździliby we dwóch po całym kraju , taka sielanka by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 I lece nadrobić dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A może Duch....? Jeździliby we dwóch po całym kraju , taka sielanka by była Tez o tym pomyslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A może Duch....? Jeździliby we dwóch po całym kraju , taka sielanka by była Tez o tym pomyslalam. Trzeba naciagnąć mamusię Raśkę,żeby sprezentowała synkowi na Dzień dziecka - zamiast tego braciszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Rasiulka trzymam kciuki coby negocjacje Twe się powiodły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzień dobry rasiu kiedy odznikniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzień dobry rasiu kiedy odznikniesz? Odznikanie zaczęłam od czytania Twojego dzienniczka Efi i przy okazji Ci stronkę strzeliłam w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Rasiulka trzymam kciuki coby negocjacje Twe się powiodły Największy problem w tym, że Pani Asia wyjeżdża 19 wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Rasia jaki ten Twoj syn zapatrzony w Ciebie normalnie caly wieczor, mamusia, Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Rasia jaki ten Twoj syn zapatrzony w Ciebie normalnie caly wieczor, mamusia, Rasia ... jednak są jakieś profity z mania dzieciów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzień dobry rasiu kiedy odznikniesz? Odznikanie zaczęłam od czytania Twojego dzienniczka Efi i przy okazji Ci stronkę strzeliłam w komentach. widziałam właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Największy problem w tym, że Pani Asia wyjeżdża 19 wieczorem. Asiu to chociaż do 18-go, wtedy mój brat by ją odebrał i jeden dzień się nią zajmie Doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cześć Rasiulka. Cześć Monia! Wołamy Cię i wołamy u Ciebie w komentach, wybuchi robimy, a Ty do siebie wcale a wcale nie zaglądasz. No rzesz kuźwa połowa powiadomień mi nie przychodzi Witaj kochana w tę piękną słoneczną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cześć Rasiulka. Cześć Monia! Wołamy Cię i wołamy u Ciebie w komentach, wybuchi robimy, a Ty do siebie wcale a wcale nie zaglądasz. No rzesz kuźwa połowa powiadomień mi nie przychodzi Witaj kochana w tę piękną słoneczną pogodę Cześć Monia! Pogoda psuje mi wszystko: humor, plany weekendowe i fryzurę! Wrrrrrrrr.... Gdzieś się Ciebie pytałam, ale znikło w tłumie, czy takie rurki można użyć do połączenia z rynnami i odprowadzenia wody opadowej... gdzieś... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A może Duch....? Jeździliby we dwóch po całym kraju , taka sielanka by była Tez o tym pomyslalam. Trzeba naciagnąć mamusię Raśkę,żeby sprezentowała synkowi na Dzień dziecka - zamiast tego braciszka to chyba już nieaktualne, bo słyszałam dzisiaj w radio, że właścicielka już go odebrała Berek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 rasiu najpierw musisz wymyśleć gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A może Duch....? Jeździliby we dwóch po całym kraju , taka sielanka by była Tez o tym pomyslalam. Trzeba naciagnąć mamusię Raśkę,żeby sprezentowała synkowi na Dzień dziecka - zamiast tego braciszka to chyba już nieaktualne, bo słyszałam dzisiaj w radio, że właścicielka już go odebrała Berek wszystkim Nie wiem, czy to dobra, czy zła wiadomość... bo nie nie wiadomo czy właścicielka go "zgubiła", czy sam nawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts