Nefer 29.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wpadam tylko kartę podbić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 o kupach Wam się chce gadać , to rzućta tu okiem - marna ozdoba ogródka, ale za to jaka oryginalna http://forum.muratordom.pl/szczyty-kiczu,t41267-1020.htm Wszystko co ludzkie nie jest nam obce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 szczerze wątpię żeby ktoś coś za darmo rozdawał (nie mówię o kupach oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A może Duch....? Jeździliby we dwóch po całym kraju , taka sielanka by była Tez o tym pomyslalam. Trzeba naciagnąć mamusię Raśkę,żeby sprezentowała synkowi na Dzień dziecka - zamiast tego braciszka to chyba już nieaktualne, bo słyszałam dzisiaj w radio, że właścicielka już go odebrała Berek wszystkim Nie wiem, czy to dobra, czy zła wiadomość... bo nie nie wiadomo czy właścicielka go "zgubiła", czy sam nawiał. Wazne, ze go nie dali do schronu, bo tam by chyba zwariowal biedaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cześć Rasiulka. Cześć Monia! Wołamy Cię i wołamy u Ciebie w komentach, wybuchi robimy, a Ty do siebie wcale a wcale nie zaglądasz. No rzesz kuźwa połowa powiadomień mi nie przychodzi Witaj kochana w tę piękną słoneczną pogodę Cześć Monia! Pogoda psuje mi wszystko: humor, plany weekendowe i fryzurę! Wrrrrrrrr.... Gdzieś się Ciebie pytałam, ale znikło w tłumie, czy takie rurki można użyć do połączenia z rynnami i odprowadzenia wody opadowej... gdzieś... ??? Rasiu od domu to tak z 2m zwykła pcv a potem już idzie drenażowa bo ona ma dziurki. A dalej to już do studzienki chłonnej. My będziemy robić jedną na próbę bo u nas mokrawo i chcemy najpierw zobaczyć jak to będzie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Monia, a pokażesz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Monia, a pokażesz fotki Drenażu? Jak będziemy robić - jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A u nas i mokrawo i gliniasto zarazem i cały czas jeszcze nie mamy pomysłu, co zrobić z wodą. Kałuże schną, nie wsiąkają, bo teren niewsiąkły. Dół chłonny sprawdza się umiarkowanie, u sąsiada stoi w nim woda i to cała zabawa. Chyba się wetniemy do studni od "dużego" drenażu, tak nieoficjalnie A w ogóle to niech jakiś deszczor spróbuje nam elewacje pobrudzić. Nosz ubiję wtedy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Monia, a pokażesz fotki Drenażu? Jak będziemy robić - jasne! Swoje też możesz ale o drenażu myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jak to dobrze poczytać sobie i dowiedzieć się o rzeczach, które dopiero się będzie robiło. Jak dla mnie jesteście dziewczyny skarbnicą wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A gdzie Rasia z nową fryzurką??? Malka - foty będą jak drenaż będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja generalnie zastanawiam się czy drenaż jest niezbedny u nas piaszczysto strasznie, deszczówka przelatuje jak....hmmmm jak Monika przez mój dziennik, ale biegły się upierał,że choć odwodnienie trzeba z robić, to co ja się z mondrymi głowami będę kłucić , trza robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 deszczówka przelatuje jak....hmmmm jak Monika przez mój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja generalnie zastanawiam się czy drenaż jest niezbedny u nas piaszczysto strasznie, deszczówka przelatuje jak....hmmmm jak Monika przez mój dziennik, ale biegły się upierał,że choć odwodnienie trzeba z robić, to co ja się z mondrymi głowami będę kłucić , trza robić Albo lepiej biegłego zmienić. Może być taniej My musimy coś zrobić, bo sucz uwielbia się tarzać w błotnistych kałużach. A jak zbruka elewację, to... ... ją umyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam śliczne futerko i pazurki... mraaaauuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam śliczne futerko i pazurki... mraaaauuuu... No wiesz, rasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam śliczne futerko i pazurki... mraaaauuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam śliczne futerko i pazurki... mraaaauuuu... pokas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa http://img19.imageshack.us/img19/4059/img7117.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa http://img19.imageshack.us/img19/4059/img7117.png Oooooooo.......... A z przodu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts