barranki2 29.05.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ojeju, pokazała I kudły i pazurrki. No no, na balety się wybierasz laska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ojeju, pokazała I kudły i pazurrki. No no, na balety się wybierasz laska? Nioooo! Z Barrankami w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa http://img19.imageshack.us/img19/4059/img7117.png Noo pięęęęnie!!!! Jak ja goopiabyła żeścięłam włosy oj goopia. Właśnie taka długość mi się marzy i takie cieniowanie - extra. A pazurki pierwsza klasa. Normalnie jak będe wracać do roboty to też sobie takie strzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa Oooooooo.......... A z przodu????? Z przodu nie mogę... Strasznie prawdziwe to przysłowie o liceum chodzącym... do muzeum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa Oooooooo.......... A z przodu????? Z przodu nie mogę... Strasznie prawdziwe to przysłowie o liceum chodzącym... do muzeum... głupoty gadasz a włosów to zazdraszczam, pazurki to mogę takie mieć ale włosów to nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa Oooooooo.......... A z przodu????? Z przodu nie mogę... Strasznie prawdziwe to przysłowie o liceum chodzącym... do muzeum... No zgoopiała po tym fryzjerze chyba - suszyli ci głowę suszarką??? Dziewczyno ty i muzeum??? Ja na NK myślałam, że to twoja córka jest na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa Oooooooo.......... A z przodu????? Z przodu nie mogę... Strasznie prawdziwe to przysłowie o liceum chodzącym... do muzeum... To jakoś tak szło "z tyłu liceum, z przodu muzeum" Widziałam Cię i myślę, że coś Ci na główkę padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Rasia, Ty kokietko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Widziałam Cię i myślę, że coś Ci na główkę padło. Nie ty jedna http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ekshibicjonizm pierwsza klasa Oooooooo.......... A z przodu????? Z przodu nie mogę... Strasznie prawdziwe to przysłowie o liceum chodzącym... do muzeum... No zgoopiała po tym fryzjerze chyba - suszyli ci głowę suszarką??? Dziewczyno ty i muzeum??? Ja na NK myślałam, że to twoja córka jest na fotce. Potwierdzam. Dokładnie tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dobra, dobra. Dopadł mnie kryzys wieku średniego. Przyznam Wam się, że pierwszy raz w życiu, gdy siedziałam na fotelu u mojej ulubionej Pani Kasi, przemknęła mi przez głowę z prędkością błyskawicy taka myśl, że ta fryzura do mnie nie pasuje... za gładka do tych bruzd i zmarszczek... , coś mi tu nie gra... Ale podobno ekshibicjonizm działa uspokajająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Na szczęście to mija. Ja go zobacyłem z daleka, tego kryzysa średniego, i skręciłem w bok. Udało się go obejść. Czasem mnie goni i podszczypuje w kostki, ale da się z tym żyć.Masz plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dobra, dobra. Dopadł mnie kryzys wieku średniego. Przyznam Wam się, że pierwszy raz w życiu, gdy siedziałam na fotelu u mojej ulubionej Pani Kasi, przemknęła mi przez głowę z prędkością błyskawicy taka myśl, że ta fryzura do mnie nie pasuje... za gładka do tych bruzd i zmarszczek... , coś mi tu nie gra... Ale podobno ekshibicjonizm działa uspokajająco... W takim razie proponuję trwałą ondulację, tapirek a na koniec utrwalenie lotionem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dobra, dobra. Dopadł mnie kryzys wieku średniego. Przyznam Wam się, że pierwszy raz w życiu, gdy siedziałam na fotelu u mojej ulubionej Pani Kasi, przemknęła mi przez głowę z prędkością błyskawicy taka myśl, że ta fryzura do mnie nie pasuje... za gładka do tych bruzd i zmarszczek... , coś mi tu nie gra... Ale podobno ekshibicjonizm działa uspokajająco... Jakie bruzdy, jakie zmarszczki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dobra, dobra. Dopadł mnie kryzys wieku średniego. Przyznam Wam się, że pierwszy raz w życiu, gdy siedziałam na fotelu u mojej ulubionej Pani Kasi, przemknęła mi przez głowę z prędkością błyskawicy taka myśl, że ta fryzura do mnie nie pasuje... za gładka do tych bruzd i zmarszczek... , coś mi tu nie gra... Ale podobno ekshibicjonizm działa uspokajająco... W takim razie proponuję trwałą ondulację, tapirek a na koniec utrwalenie lotionem. Oł noł nie wiem czy szanowny Księciunio by to zniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wsiadbynamotur i by mu przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dobra, dobra. Dopadł mnie kryzys wieku średniego. Przyznam Wam się, że pierwszy raz w życiu, gdy siedziałam na fotelu u mojej ulubionej Pani Kasi, przemknęła mi przez głowę z prędkością błyskawicy taka myśl, że ta fryzura do mnie nie pasuje... za gładka do tych bruzd i zmarszczek... , coś mi tu nie gra... Ale podobno ekshibicjonizm działa uspokajająco... W takim razie proponuję trwałą ondulację, tapirek a na koniec utrwalenie lotionem. Prosze bardzo, oto maly tapirek... http://img529.imageshack.us/img529/6581/tapir0283197.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jaki śłiczny zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tapirek śliczny. A to małe, śpiące kluchy. http://img36.imageshack.us/img36/5970/img7089.png ta w środku, to Maja Pasie. http://img37.imageshack.us/img37/4103/img7094.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 jakie one są pięęęęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts