barranki2 30.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Może to wynik upraszczania rzeczywistości? Albo chęć obcowania z namacalną formą z zaświatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 doczytam jutro teraz spać idę Barranki dzięki za wylewkarzy wylewność dobrze im idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tyle sierot na świecie , a tu o Ducha wojna rodzinna Ale Wy to wszyscy jeszcze przed podlogami jestescie, to ta wojna zrozumiala jest. Tylko ja taka altruistka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Barranki dzięki za wylewkarzy wylewność dobrze im idzie To super! Żebym to ja jeszcze pamiętał, kto ich nam polecił... A kumpel Andrzeja kończy nam teraz ocieplenie poddasza, i też jest baaaardzo dopolecenia. Małgoś, ty ze swoją podłogą to masz zdecydowanie altruistyczny stosunek do Ducha. To oczywiste. A my tu musimy pozabiegać, nie dlatego że bydle kapryśne, ale chętnych tyle, że się dosnąć trudno i trzeba się łapać różnych nowatorskich rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Malo brakowalo i Duch by u mnie beton tez robil, tylko mu sie nie chcialo i za pozno wpadl na ten pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tyle sierot na świecie , a tu o Ducha wojna rodzinna Ale Wy to wszyscy jeszcze przed podlogami jestescie, to ta wojna zrozumiala jest. Tylko ja taka altruistka. tru tu tutu,mnie tu nie sciemniaj.....a taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tyle sierot na świecie , a tu o Ducha wojna rodzinna Ale Wy to wszyscy jeszcze przed podlogami jestescie, to ta wojna zrozumiala jest. Tylko ja taka altruistka. tru tu tutu,mnie tu nie sciemniaj.....a taras Ta... co? Widzialas gdzies u mnie taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tyle sierot na świecie , a tu o Ducha wojna rodzinna Ale Wy to wszyscy jeszcze przed podlogami jestescie, to ta wojna zrozumiala jest. Tylko ja taka altruistka. tru tu tutu,mnie tu nie sciemniaj.....a taras Ta... co? Widzialas gdzies u mnie taras? no jeszcze nie,ale pewnie jak Duchaty sie weźmie do roboty to zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tyle sierot na świecie , a tu o Ducha wojna rodzinna Ale Wy to wszyscy jeszcze przed podlogami jestescie, to ta wojna zrozumiala jest. Tylko ja taka altruistka. tru tu tutu,mnie tu nie sciemniaj.....a taras Ta... co? Widzialas gdzies u mnie taras? no jeszcze nie,ale pewnie jak Duchaty sie weźmie do roboty to zobaczę Ojjj... To by chyba musial z bazuki pociagnac po sasiadach najpierw. Bal-ko-nik kochana, bal-ko-nik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tyle sierot na świecie , a tu o Ducha wojna rodzinna Ale Wy to wszyscy jeszcze przed podlogami jestescie, to ta wojna zrozumiala jest. Tylko ja taka altruistka. tru tu tutu,mnie tu nie sciemniaj.....a taras Ta... co? Widzialas gdzies u mnie taras? no jeszcze nie,ale pewnie jak Duchaty sie weźmie do roboty to zobaczę Ojjj... To by chyba musial z bazuki pociagnac po sasiadach najpierw. Bal-ko-nik kochana, bal-ko-nik. a dobra bazuka w tym przypadku nie byłaby zła balkonik....jak zwał, tak zwał...interes osobisty masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dobra, dobra. Interes do Ducha to ja mam zawsze. Kto mi takie smieszne SMSy bedzie wysylal, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dobra, dobra. Interes do Ducha to ja mam zawsze. Kto mi takie smieszne SMSy bedzie wysylal, co? no, w końcu szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dobra, dobra. Interes do Ducha to ja mam zawsze. Kto mi takie smieszne SMSy bedzie wysylal, co? no, w końcu szczerze I kto bedzie kelnera opierdzielal, ze ma mi PODWOJNE winko przyniesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Rasiu ja w kwesii formalnej chcialabym adoptowac Ducha nie wolno w świetle prawa adoptować pełnoletnich, ale może go powinnaś "przysposobić do życia w rodzinie" Formaliną się nie będziemy przecie przejmować , Synek zakonserwowany już jest i to najlepiej od środka , a co dwie matki, to nie jedna... a ja pazerna nie jezdem... Dobry wieczór nocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Siemanko Rasia - ty wiesz że 12 stro zostało Hej Monia! Właśnie mi powiedziałaś... ale mam chytry plan... damy radę... tylko muszę pisać długie posty i małymi literkami Szepnij na uszko Książęciu swojemu Kądzielnemu, że za nim tęsknię... i Filip też... Zawsze możesz nas odwiedzić Oj TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Rasiu ja w kwesii formalnej chcialabym adoptowac Ducha nie wolno w świetle prawa adoptować pełnoletnich, ale może go powinnaś "przysposobić do życia w rodzinie" Formaliną się nie będziemy przecie przejmować , Synek zakonserwowany już jest i to najlepiej od środka , a co dwie matki, to nie jedna... a ja pazerna nie jezdem... Dobry wieczór nocne. tak jest lepiej mieć kilka nie mieć żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 też się witam, ale musze się przyznać, żem nie w temacie ktoś mi coś streści? plisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 też się witam, ale musze się przyznać, żem nie w temacie ktoś mi coś streści? plisik ale że cooooooooooooooooo, ze Anjamen chce adoptować Ducha od jego mamusi Rasi czy ze o inny temat chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts