Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No chyba nie chcesz synka w rozbitej rodzinie wychowywać - musi być Mama i Tata.Mąż chce czy nie musi sprostać :wink:

Ale ja nie chce synka. Wole... utrzymanka. :lol: :lol: :lol:

Hmm , a nie lepiej być utrzymanką? :roll: Wtedy on wydaje na Ciebie , a nie Ty na niego....

Lepiej, ale ja mam wyrzuty sumienia... :roll: :roll: :roll:

No chyba nie chcesz synka w rozbitej rodzinie wychowywać - musi być Mama i Tata.Mąż chce czy nie musi sprostać :wink:

Ale ja nie chce synka. Wole... utrzymanka. :lol: :lol: :lol:

Hmm , a nie lepiej być utrzymanką? :roll: Wtedy on wydaje na Ciebie , a nie Ty na niego....

Lepiej, ale ja mam wyrzuty sumienia... :roll: :roll: :roll:

no to pełne równouprawnienie , on buli a siebie i Ty za siebie :)

Hej Dobrosiu!

Widzieliśmy dzisiaj z Barrankami Twoją dziurę, która już przeszła w stan płytszy, znaczy fundamentowy. :wink: 8) :D Ślicznie opatulone ścianki dzoszły chyba już do szukanego przez nas wcześniej zera? :D :D :D

Państwu Barrankom i Wielmożnej Suczy pięknie dziękuję za wizytę w Owczarni /no jak nic Owczarnia pasi do Barranków :wink: / i pomoc w padnięciu Filipa! 8) :D :D :D

Doberek :p

Wyczytałam, żeDuch podzielony, ale coś umilkł i ucichł, czyżby się Was wystraszył :wink: :p :lol:

Mam pewne podejrzenia. :roll: :roll: :roll:

Biedny synek :( , własną piersią będę osłaniać przed rozszarpaniem przez tłum Forumek!

No ale jak to tak???!!!! Zrobili najazd na moją dziurę i nikt mnie nie uprzedził,że taka wizytacja będzie???!!! Normalnie focha strzelam :evil:

Ty się nie fochaj, bo to był najazd niekontrolowany...i jak to u mnie, pomysł prędki i porywczy 8) ... a dziura dostała 12 punktów na 10 w skali barrasiowej. 8) :D :D