rasia 31.05.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To dla pierwowziętej mamusi został tylko poniedziałek z Synkiem? Buuuuuuuuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kto pozno przychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To dla pierwowziętej mamusi został tylko poniedziałek z Synkiem? Buuuuuuuuuuuuu... i to wyłącznie przedpołudnia, bo popołudnia i wieczory są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No... To pozamiatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No... To pozamiatane. no to nie wiem jak Duch to wytrzyma i sprosta wymaganiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 rasiulka Ty se Go na wakacje weź - zorganizujesz sykowi obóz przetrwania i będziecie mieć same atrakcje.A reszta adoptujących niech się z nim buja w roku szkolnym - odwozi na zajęcia i lekcje odrabia.Się ustaw dobrze dziewczynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ja od wrzesnia bede zajeta mezem... Chyba, ze maz tez zapragnie w testamencie umiescic gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No chyba nie chcesz synka w rozbitej rodzinie wychowywać - musi być Mama i Tata.Mąż chce czy nie musi sprostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Właśnie na Kino Polska leci powtórka Kabareciku Olgi Lipińskiej 3 odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No chyba nie chcesz synka w rozbitej rodzinie wychowywać - musi być Mama i Tata.Mąż chce czy nie musi sprostać Ale ja nie chce synka. Wole... utrzymanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No chyba nie chcesz synka w rozbitej rodzinie wychowywać - musi być Mama i Tata.Mąż chce czy nie musi sprostać Ale ja nie chce synka. Wole... utrzymanka. Hmm , a nie lepiej być utrzymanką? Wtedy on wydaje na Ciebie , a nie Ty na niego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No chyba nie chcesz synka w rozbitej rodzinie wychowywać - musi być Mama i Tata.Mąż chce czy nie musi sprostać Ale ja nie chce synka. Wole... utrzymanka. Hmm , a nie lepiej być utrzymanką? Wtedy on wydaje na Ciebie , a nie Ty na niego.... Lepiej, ale ja mam wyrzuty sumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No chyba nie chcesz synka w rozbitej rodzinie wychowywać - musi być Mama i Tata.Mąż chce czy nie musi sprostać Ale ja nie chce synka. Wole... utrzymanka. Hmm , a nie lepiej być utrzymanką? Wtedy on wydaje na Ciebie , a nie Ty na niego.... Lepiej, ale ja mam wyrzuty sumienia... no to pełne równouprawnienie , on buli a siebie i Ty za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Doberek Wyczytałam, żeDuch podzielony, ale coś umilkł i ucichł, czyżby się Was wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Doberek Wyczytałam, żeDuch podzielony, ale coś umilkł i ucichł, czyżby się Was wystraszył Mam pewne podejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej Dobrosiu! Widzieliśmy dzisiaj z Barrankami Twoją dziurę, która już przeszła w stan płytszy, znaczy fundamentowy. Ślicznie opatulone ścianki dzoszły chyba już do szukanego przez nas wcześniej zera? Państwu Barrankom i Wielmożnej Suczy pięknie dziękuję za wizytę w Owczarni /no jak nic Owczarnia pasi do Barranków / i pomoc w padnięciu Filipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No ale jak to tak???!!!! Zrobili najazd na moją dziurę i nikt mnie nie uprzedził,że taka wizytacja będzie???!!! Normalnie focha strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Doberek Wyczytałam, żeDuch podzielony, ale coś umilkł i ucichł, czyżby się Was wystraszył Mam pewne podejrzenia. Biedny synek , własną piersią będę osłaniać przed rozszarpaniem przez tłum Forumek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No ale jak to tak???!!!! Zrobili najazd na moją dziurę i nikt mnie nie uprzedził,że taka wizytacja będzie???!!! Normalnie focha strzelam Ty się nie fochaj, bo to był najazd niekontrolowany...i jak to u mnie, pomysł prędki i porywczy ... a dziura dostała 12 punktów na 10 w skali barrasiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ci priva napisałam , zeznawaj zaraz na temat patyka...A ja się zastanowię jak możecie mi wynagrodzić....phi...niekontrolowany najazd na dziurę.....phi...bez gry wstepnej nawet...phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts