lidszu 01.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wcale nie dobry! Tonę w papierach! I ciągle ziewam... Brak tlenu? To te papiery pożerają cały mój tlen i siły witalne! a może to papieroski ? wygrzebałaś się już z papierów mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wcale nie dobry! Tonę w papierach! I ciągle ziewam... Brak tlenu? To te papiery pożerają cały mój tlen i siły witalne! To do kosza z nimi i niech tlen oddają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zzzziiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeewwwwwwwww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Duchu pamietaj ze łikendy sa dla mnie czesc Matko Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja dzisiaj przymierzalam sukienke - nadalaby sie na zlot, ale niestety... chlopaki za duza radoche by mieli i nie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja dzisiaj przymierzalam sukienke - nadalaby sie na zlot, ale niestety... chlopaki za duza radoche by mieli i nie kupilam. Ja protestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja dzisiaj przymierzalam sukienke - nadalaby sie na zlot, ale niestety... chlopaki za duza radoche by mieli i nie kupilam. Ja protestuję To mnie sprobuj przekonac... Jeszcze nie jest za pozno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja dzisiaj przymierzalam sukienke - nadalaby sie na zlot, ale niestety... chlopaki za duza radoche by mieli i nie kupilam. Ja protestuję To mnie sprobuj przekonac... Jeszcze nie jest za pozno. Czy te oczy mogą kłamć Zaśpiewam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja dzisiaj przymierzalam sukienke - nadalaby sie na zlot, ale niestety... chlopaki za duza radoche by mieli i nie kupilam. Ja protestuję To mnie sprobuj przekonac... Jeszcze nie jest za pozno. Czy te oczy mogą kłamć Zaśpiewam Ci No wlasnie chodzilo o to, zeby nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zawsze o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Musze to jeszcze przemyslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Musze to jeszcze przemyslec... Ty nie myśl tylko hajda do sklepiku Spytaj tylko czy dokładaja ściereczki do podłogi dla facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Musze to jeszcze przemyslec... Ty nie myśl tylko hajda do sklepiku Spytaj tylko czy dokładaja ściereczki do podłogi dla facetów Raczej jod radioaktywny na chorobe Basedowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ściereczki żeby faceci mogli podłogę wycierać jak siem ślinić bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ściereczki żeby faceci mogli podłogę wycierać jak siem ślinić bedom E tam, zlot bedzie outdoors, na trawe sie mozecie slinic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ściereczki żeby faceci mogli podłogę wycierać jak siem ślinić bedom E tam, zlot bedzie outdoors, na trawe sie mozecie slinic. no to sama sobie odpowiedziałaś bierz tą kreację nawet bez ściereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ściereczki żeby faceci mogli podłogę wycierać jak siem ślinić bedom E tam, zlot bedzie outdoors, na trawe sie mozecie slinic. no to sama sobie odpowiedziałaś bierz tą kreację nawet bez ściereczek A jak tam jakis ksiadz bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ściereczki żeby faceci mogli podłogę wycierać jak siem ślinić bedom E tam, zlot bedzie outdoors, na trawe sie mozecie slinic. no to sama sobie odpowiedziałaś bierz tą kreację nawet bez ściereczek A jak tam jakis ksiadz bedzie? To Cię rozgrzeszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts