rasia 01.06.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgoś leć po kreację jutro w te pędy! Ja dla odmiany będę w worku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgoś leć po kreację jutro w te pędy! Ja dla odmiany będę w worku. Ładnemu we wszystkim ładnie Z woreczka tyz Ci jakąś kreację wystrugamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ściereczki żeby faceci mogli podłogę wycierać jak siem ślinić bedom E tam, zlot bedzie outdoors, na trawe sie mozecie slinic. no to sama sobie odpowiedziałaś bierz tą kreację nawet bez ściereczek A jak tam jakis ksiadz bedzie? To Cię rozgrzeszy Ale ja niewierzaca jestem. Poza tym sam Duch Swiety tam bedzie, to po co mi ksiadz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To co się księdzem przejmujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobra, jeszcze raz tam pojde o ile mnie alergia na Gal. Krakowska nie zezre, bo juz mialam dzisiaj spuchniete rece jak jasna cholera. A z innej beczki - sikorki po Bunkrze dzsiaj szalaly jak glupie, wkladaly glowy do lodow i tak cwierkaly glosno, ze muzyke zagluszaly. Musicie to zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobra tam, kamyku, ja mam jeszcze tajna bron - sukienke slubna, w ktorej mialam caly dekolt na wierzchu, tylko w Vegas bylo 45 w cieniu to nikt nie zwracal na to uwagi... Ale jak ja na zlot zaloze to... beda jaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobra tam, kamyku, ja mam jeszcze tajna bron - sukienke slubna, w ktorej mialam caly dekolt na wierzchu, tylko w Vegas bylo 45 w cieniu to nikt nie zwracal na to uwagi... Ale jak ja na zlot zaloze to... beda jaja.. Taaa szczególnie jak będzie 14stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobra tam, kamyku, ja mam jeszcze tajna bron - sukienke slubna, w ktorej mialam caly dekolt na wierzchu, tylko w Vegas bylo 45 w cieniu to nikt nie zwracal na to uwagi... Ale jak ja na zlot zaloze to... beda jaja.. Taaa szczególnie jak będzie 14stopni Sam widzisz... W golfie przyjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobra tam, kamyku, ja mam jeszcze tajna bron - sukienke slubna, w ktorej mialam caly dekolt na wierzchu, tylko w Vegas bylo 45 w cieniu to nikt nie zwracal na to uwagi... Ale jak ja na zlot zaloze to... beda jaja.. Taaa szczególnie jak będzie 14stopni Sam widzisz... W golfie przyjade. Ja tam nie wnikam jakim Ty samochodem jeżdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobra tam, kamyku, ja mam jeszcze tajna bron - sukienke slubna, w ktorej mialam caly dekolt na wierzchu, tylko w Vegas bylo 45 w cieniu to nikt nie zwracal na to uwagi... Ale jak ja na zlot zaloze to... beda jaja.. Taaa szczególnie jak będzie 14stopni Sam widzisz... W golfie przyjade. Ja tam nie wnikam jakim Ty samochodem jeżdziesz Ja tez nie. Bo pociagiem przyjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No tak to do pociągu lepiej golf bo nam cały skład ściągniesz Przebierzesz siem na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 bry wieczór właśnie zażarłam 40 dkg chałwy...i ten wieczór sie chyba sończy dla mnie bliskim kontaktem z pewna ceramiką i nie bedzie to filiżanka z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 bry wieczór właśnie zażarłam 40 dkg chałwy...i ten wieczór sie chyba sończy dla mnie bliskim kontaktem z pewna ceramiką i nie bedzie to filiżanka z kawą Hej Malka! Ja tam bym kawą zapiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 u nas jak się w końcu ciepło nie zrobi i z domu nie wylezę to zaraz się toczyć będę, ciągle gębą ruszam wolałabym też bliższe spotkanie z ceramiką mieć niż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 u nas jak się w końcu ciepło nie zrobi i z domu nie wylezę to zaraz się toczyć będę, ciągle gębą ruszam wolałabym też bliższe spotkanie z ceramiką mieć niż to Eeee.... Laska... to teraz pojechałaś... Chudzielcu Jeden!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No tak to do pociągu lepiej golf bo nam cały skład ściągniesz Przebierzesz siem na miejscu Ktorys z rycerzy wlasna piersia mnie zasloni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Rasia - boje się (głownie reakcji zwrotnej ) Asia , Ty i turlanie się....nie bluźnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 bry wieczór właśnie zażarłam 40 dkg chałwy...i ten wieczór sie chyba sończy dla mnie bliskim kontaktem z pewna ceramiką i nie bedzie to filiżanka z kawą dobre ja na szczęście chałwą się nie objadam. niestety ostatnio mi posmakowała cote d'or z orzechami. już poszły dwie a ja chce jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts